Dana Budeanu, imagini incendiare din vacanță, la 44 de ani. „Oglindă, oglinjoară, cine e cea mai deșteaptă dintre toți?”

.

Dana Budeanu a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii incendiare din vacanță.

Celebra creatoare de modă, care pe 22 iulie va împlini 44 de ani, s-a fotografiat în oglinda din camera hotelului în care este cazată, etalându-și silueta impecabilă și bronzul proaspăt și a publicat imaginile pe conturile ei de socializare.

Vezi în GALERIA FOTO imaginile postate de Dana Budeanu din concediu.

“Oglindă, oglinjoară, cine e cea mai deșteaptă dintre toți” – a scris ea, în dreptul pozelor care au adunat rapid peste 3.500 de aprecieri din partea internauților.

Citeşte şi: Dana Budeanu, mesaj umilitor pentru Maurice Munteanu. Cum i-a răspuns juratul de la „Bravo, ai stil!”

Citeşte şi: Dana Budeanu, mesaj pentru Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au talent 2023: „Așa sar ei pe tot ce-i Dumnezeiesc, copile!”

Citeşte şi: Dana Budeanu, verdict nemilos despre cuplul Monica Bîrlădeanu – Valeriu Gheorghiță: „Va fi devorat! O duci în Bulgaria, în jacuzzi cu alții?

Citeşte şi: Dana Budeanu, mesaj vehement pentru profesorii care fac grevă: „Cum să fie toți plătiți la fel? Niciodată!”

Din setul de fotografii de vacanță postate de de stilistă nu a putut lipsi poza cu mâncare. Dana Budeanu a fotografiat un desert savuros, ce pare a fi tiramisu. Prăjitura are pe ea sigla unui brand italian de cofetărie de lux.

“Mănânc prăjitură în fiecare zi” – a transmis ea, în dreptul pozei.

„Rodia de dimineață…”

Nu peste prima dată când Dana Budeanu recunoaște că este o mare fană a deserturilor. În urmă cu ceva timp, ea povestea în mediul online că obișnuiește să mănânce adesea tort la ore târzii din noapte. Tortul și pastele fac parte din alimentele consumate frecvent de stilistă și cu toate acestea, reușește să se mențină într-o formă fizică excelentă. Dana Budeanu are o rutină alimentară de la care nu se abate nicicând, ea consumă rodie în fiecare dimineață.

„Eu mănânc rodie în fiecare dimineață. Eu alte fructe nu mănânc pentru că nu îmi plac, în afară de rodie și de ananas. În weekend, dimineața fac excepție și mănânc tort. Dar, tortul ăla îl mănânc în general noaptea, pe la 12.00- 1.00. Dimineața mănânc rodie. La prânz mănânc de obicei paste. Nu mănânc carne decât foarte rar, nu mănânc mâncare gătită, din aceea cu sos. Mănânc și seara, iar noaptea o felie de tort.

Rodia de dimineață… aproape ca a luat locul salutului pe care-l primesc când mă întâlnesc cu persoane pe care le cunosc sau nu, care-mi spun sau mă întreabă despre aceasta.. da, o consum zilnic, în cursul săptămânii dimineața, pentru că nu am timp de nimic, mă trezesc la șase fără un sfert și am foarte multe de făcut până plec cu fetițele din casă” – povestea ea, pe Instagram.

Dana Budeanu, în relații bune cu fostul soț

Dana Budeanu are două fiice gemene, Dana și Maria, în vârstă de 18 ani, din fostul mariaj cu afaceristul Radu Budeanu. Dana și Radu au divorțat în urmă cu 13 ani, iar fetele au rămas în grija ei. Creatoarea de modă a rămas în relații bune cu fostul soț, de dragul fetelor și colaborează cu el când vine vorba despre educația lor.

“A existat întotdeauna o colaborare perfectă din acest punct de vedere al educației fetițelor și o încredințare firească pentru că eu am fost extrem de implicată și sunt, și o să fiu în continuare, până la sfârșitul vieții, că suntem copii atâta timp cât încă avem părinți.

Și voi fi foarte implicată. Dar nu a existat niciodată niciun fel de conflict pe această temă sau nici dacă mă gândesc… nu, nu a existat. Totul a decurs și decurge întotdeauna perfect.” a spus Dana Budeanu, acum câteva luni.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton