Actrița Marinela Chelaru, experiență neplăcută la Casa de pensii: „Nu ai cum să te comporți așa cu nimeni”

.

Marinela Chelaru (64 de ani) este dezamăgită de pensia pe care o primește după 40 de ani de muncă. Recent, actrița a împărtășit și o experiență neplăcută de la Casa de pensii.

Marinela Chelaru a ieșit la pensie în urmă cu mai mulți ani, din cauza mai multor probleme de sănătate. În 2018, actrița a suferit un infarct în urma căruia a fost și operată la inimă. Intervenția a durat 6 ore și jumătate, iar, după ea, actrița spune că a renăscut. În anii următorii, Marinela Chelaru s-a izolat pentru a se proteja de coronavirus.

Marinela Chelaru, dezamăgită de comportamentul unei angajate de la Casa de pensii: „Am văzut negru în fața ochilor”

Problemele de sănătate nu s-au oprit acolo. Anul acesta înainte de Paște, actrița a suferit patru accidente vasculare. Într-un interviu recent, actrița, care a împlinit 64 de ani pe 12 iulie 2023, a povestit o experiență neplăcută de la Casa de pensii.

Marinela Chelaru are o pensie de 1.400 de lei, după 40 de ani de activitate. Timp de 13 ani, actrița a lucrat în învățământ. Ulterior, Marinela Chelaru a intrat la Actorie și a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe din țara noastră.

„Era să o bat pe una de la pensii că m-a luat cu fițe. Eu m-am dus recent și i-am dat femeii dosarul fără să îi spun nimic. Iar ea mi-a zis: «Și dacă aveți zece facultăți, tot una se pune!». Poftim?! Am văzut negru în fața ochilor. Mi s-a ridicat sângele în cap. Îmi venea să sar peste masă să o iau și la bătaie. Cum să îți bați în halul acesta joc de un om?!”, a povestit Marinela Chelaru, pentru Fanatik.

Citește și: Ce pensie specială are Irina Loghin. Artista primește mii de lei lunar, după un mandat ca parlamentar

„Norocul a fost că soțul meu era lângă mine și m-a calmat. Nu ai cum să te comporți așa cu nimeni. Colega ei îi făcea semne că nu mă știe. I-am spus că nu este nevoie să mă cunoască. Și dacă eram femeie de serviciu, medic sau orice, ar fi fost urât ce a spus. Nu trebuie să mă știe lumea, nu am din-astea. M-a enervat doar că s-a comportat așa cu un om, indiferent cine este”, a mai declarat Marinela Chelaru, pentru aceeași sursă.

În anii ’90, Marinela Chelaru a făcut parte din grupul umoristic „Vouă”, fondat pe 8 martie 1982, care a adus zâmbetul pe buzele atâtor români de-a lungul zecilor de ani de activitate.

Marinela Chelaru, despre colegii de breaslă: „Cornel Palade, Jean Paler au pensii la fel. Parcă am muncit în fabrică”

Din cauza pensiei mici, Marinela Chelaru ia în considerare să revină la catedră. Este, de asemenea, revoltată să-și vadă colegi de breaslă precum Cornel Palade și Jean Paler în aceeași situație.

Citește și: Jean Paler, prădat de hoți. Actorul a rămas fără pensie: „M-au lăsat fără niciun ban”/ Video

„Mi se dau 1.400 de lei după 40 de ani de muncă. Sunt atât de supărată pentru că îmi este rău și nu mă pot ocupa de chestia asta. Nu am bani nici de medicamente, vorba aceea. Eu după 40 de ani de muncă am o pensie de Doamne-ferește. Treisprezece ani am fost educatoare, apoi profesoară de actorie șapte ani. Mi-am pus semne de întrebare pentru că am văzut că și alți colegi din industrie au pățit la fel. Cornel Palade, Jean Paler, mai multe nume mari. Parcă am muncit în aceeași fabrică. Eu dacă nu îl aveam pe creștinul ăsta (n.red.: soțul ei), ajungeam să cerșesc la biserică. M-au chemat iar la Facultatea de Actorie să predau la catedră și poate o să mă duc, că nu se mai poate”, a mai spus Marinela Chelaru.

Ce regret are Marinela Chelaru

Marinela Chelaru se consideră norocoasă să-și împartă viața cu soțul ei, care o iubește și care i-a fost mereu alături. Cu toate acestea, actrița regretă că ea și Adrian Cula nu au devenit niciodată părinți. Copilul nu a apărut pe cale naturală, însă actrița nu a investigat niciodată la medic motivul.

Citește și: De ce nu a devenit actrița Lia Bugnar mamă până acum

„Am regretat că nu am avut copii, dar am fost educatoare. Timp de 13 ani am stat printre copii și știu care este treaba cu copiii. Eu știu de ce nu mi-a dat Dumnezeu copii: pentru că sunt nebună! Eu eram mamă din-aia disperată. Nu se atingea nimeni de el. Ăla care se atingea de copilul meu murea. Iubirea de copil este mai presus de toate. Așa că am spus: «Lasă Doamne, cum vrei Tu, că știi mai bine!»”, a mai povestit Marinela Chelaru.

Foto: Libertatea.ro; Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton