Andreea Antonescu a renunțat la relații și își petrece timpul doar cu fetele ei. Unde a mers artista cu Sienna și Victoria

.

Andreea Antonescu e mai fericită ca niciodată de când fiica ei mai mare a venit din America pentru a-și petrece vacanța în România.

Artista încearcă acum să petreacă tot mai mult timp cu fetele ei, Victoria și Sienna, și să le găsească activități potrivite pentru vârsta lor. Zilele trecute, Andreea a ajuns cu ele la Galați. Acolo unde visele ei au început să prindă contur. Emoțiile au curs și amintirile au ieșit la suprafață.

Andreea Antonescu: „I-am șoptit micuței mele, Venice Victoria, că visurile devin realitate dacă crezi în ele”

Andreea Antonescu nu s-a mai afișat cu nimeni după despărțirea de Victor Vrînceanu. Artista pare că a abandonat pentru o perioadă capitolul sentimental și se canalizează pe momentele pe care le petrece cu cele două minuni din viața ei. Solista și-a dorit ca Victoria să ajungă în locurile unde celebra ei mamă a copilărit și nu a mai stat pe gânduri.

„Am adus-o pe bebelina pentru prima dată în Galați, la zid… locul în care micuța Andreea de 10-12 ani se ruga și visa ca muzica ei să fie auzită și cântată de oameni. Voi ați transformat asta în realitate și nu-mi vor ajunge 10 vieți să vă fiu recunoscătoare și să vă mulțumesc.

I-am șoptit micuței mele, Venice Victoria, că visurile devin realitate dacă crezi în ele și că mama ei, va fi lângă ele, să le iubească, să le ocrotească și să le susțină până la final indiferent de drumurile pe care și le vor alege.

Sunteți mai presus de tot ce-am îndrăznit vreodată să visez, Sienna și Venice Victoria!”, a mărturisit Andreea Antonescu pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Andreea Antonescu renunță la pasiunea care o făcea să cunoască senzații tari: „Voi lăsa acest vis neîmplinit!”

Citeşte și: Andreea Bălan și Andreea Antonescu, după ce au pierdut America Express: „Cele mai ambițioase perechi au fost în finală” / Video

Artista a mers cu Sienna la Vama Veche

Călătoria nu s-a oprit însă aici. Hotărâtă să îi facă o surpriză Siennei, artista a poposit alături de ea la Vama Veche. “Pentru prima dată cu Sienna în Vama Veche! Am descoperit de-a lungul timpului locuri minunate pe care am marea bucurie de a le arăta acum și fetițelor mele.

Ce poate fi mai frumos decât să ai două suflete ale tale pe viață cu care să poți explora orice?”, a scris ea pe Facebook.

Citeşte și: Andreea Antonescu, despre despărțirea de Victor Vrînceanu: „Suntem o familie, dar nu familia tradițională” / Video

Citeşte și: Despărțiți, dar împreună! Cum au apărut Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu la botezul fetiței lor. Detaliul care a atras atenția

Citeşte și: Victor Vrînceanu rupe tăcerea despre despărțirea de Andreea Antonescu: ”I-am propus să împărțim timpul 50%-50% cu fetița, n-a vrut!”

„Ne-am dat seama că ne este mai bine separați decât împreună”

Andreea Antonescu și jurnalistul Victor Vrînceanu și-au dorit mult un copil împreună, dar după trei luni de la nașterea fetiței lor, cei doi au pornit pe drumuri separate. Deși adevăratele motive ale despărțirii rămân un mister, solista a vorbit printre rânduri de lucrurile care au dus la ruptura acestei povești.

„Ne-am dat seama că ne este mai bine separați decât împreună. Și trăim într-o perioadă în care un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie, se poate și așa. Și am considerat că e mai bine să rămânem fericiți separat, dar să avem grijă de fetiță, pentru că ea este centrul universului nostru. Și cam atât. Aș numi-o foarte sincer, nepotrivire de caracter. Sună clișeic, dar chiar așa e”, a afirmat Andreea Antonescu în podcastul lui Radu Țibulcă.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton