Horia Brenciu revine la „Vocea României” într-o nouă formulă. Cu cine va împărți scaunul dublu

.

Horia Brenciu revine în juriul emisiunii „Vocea României”, la Pro TV! După 10 sezoane pline de talent și muncă, umor și emoție, sezonul 11 aduce noi surprize printr-o nouă echipă memorabilă, formată din Horia Brenciu și Theo Rose, în scaunul dublu.

Horia Brenciu revine la „Vocea României” după o pauză de un sezon. Artistul a jurizat trei ediții anterioare, a făcut pauză timp de cinci sezoane înainte de a reveni în sezonul 9, apoi a luat din nou o pauză în sezonul 10. Horia Brenciu revine într-o nouă formulă în sezonul 11, alături de Theo Rose. Din patru sezoane jurizate, Horia a câștigat două, sezoanele 2 și 3, cu artiștii Julie Mayaya și Mihai Chițu.

Horia Brenciu revine la Vocea României

„Sezonul 11 «Vocea României» ne găsește altfel pe toți. Pe mine mă găsește tânără mămică, însoțită de un tânăr domn cu experiența multor sezoane de «Vocea», pe care publicul abia l-a așteptat să revină în echipă: Horia Brenciu. Mă leagă multe amintiri de Horia. Este unul dintre oamenii care au crezut cel mai mult în mine și l-am sunat adesea pentru câte un sfat sau o părere sinceră. Vocile ni se potrivesc perfect. Mai rămâne să vedem cum ne potrivim în alegeri. E o combinație care sperăm să ne ofere toată libertatea și inspirația în creație pentru acest sezon”, a declarat Theo Rose, despre noul sezon Vocea României în care o să împartă scaunul dublu de antrenor cu Horia Brenciu.

Citește și: Theo Rose, imagini înduioșătoare din primele zile de viață ale fiului ei: „Acesta este adevărul nostru” / Video

Citește și: Horia Brenciu, accident pe scenă: „N-am crezut când am căzut” / Video

Horia Brenciu, despre revenirea în noul sezon Vocea României la Pro TV: „Chiar mi-era dor să trăiesc la maxim fiecare apăsare de buton”

„Pentru mine, o invitație la «Vocea României» ca antrenor este o mare bucurie! Am participat la patru ediții, din care am câștigat două. Chiar mi-era dor să trăiesc la maxim fiecare apăsare de buton și întoarcere de scaun! Nu mai vorbesc de voci… Când am aflat că voi fi pe același scaun cu Teodora, m-am bucurat și mai tare. După un podcast cu ea, anul trecut, la «LUCRURI SIMPLE», și după colaborarea pe piesa „DACĂ AI ȘTI”, «Vocea României» alături de Theo e o continuare absolut firească!”, a declarat Horia Brenciu, despre revenirea la Vocea României.

Horia Brenciu împarte scaunul dublu cu Theo Rose, la Vocea României

Theo Rose revine pe micul ecran, la scurt timp după ce a devenit mamă. Artista formează de aproximativ un an un cuplu cu actorul, scenaristul și producătorul Anghel Damian. Solista și regizorul au devenit părinți în iunie 2023. Theo Rose și Anghel Damian au împreună un fiu, Sasha Ioan.

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian, în ipostaze din ce în ce mai tandre de când sunt părinți. Cum s-au filmat cei doi

Citește și: Ce obicei a ținut să respecte Theo Rose după ce a născut. Anghel Damian, uimit la maternitate. „Cine ai fi vrut? Andreea Marin, Mihaela Rădulescu?” / Video

Theo Rose a pășit pe scenă pentru prima oară la doar 4 ani. Și-a început cariera interpretând muzică populară și și-a făcut debutul cu single-ul „Pe bune”. În același an a prezentat, alături de Dan Bordeianu, emisiunea „KIDSing”, de la Kanal D. Înainte de „Vocea României”, solista a mai participat în emisiunile „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, și „Masked Singer România”, de la Pro TV. A mai prezentat emisiunile „Vorbește lumea” și „SuperStar România”.

Când încep filmările pentru Vocea României, sezonul 11

Filmările pentru sezonul 11 „Vocea României” vor începe în curând.

Foto: Pro TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton