Cine este Andrei Neacșu, fostul soț al Ilincăi Vandici. Omul de afaceri se află la al doilea divorț

.

Cine este Andrei Neacșu, fostul soț al Ilincăi Vandici? Ilinca Vandici (37 de ani) și Andrei Neacșu (34 de ani) au divorțat după șase ani de relație, iar despărțirea a fost confirmată, în mod oficială, de prezentatoarea de la Kanal D. Cei doi au împreună un băiat, pe Zian. Vă prezentăm detalii mai puțin știute despre relația lor și ocupația fostului soț al vedetei TV.

Deși mulți credeau că Andrei Neacșu și Ilinca Vandici au luat doar o pauză în relația lor și lucrurile s-ar putea schimba oricând, prezentatoarea de la Kanal D a ținut să tranșeze lucrurile și a anunțat că divorțul a avut deja loc. În același timp, Neacșu s-a afișat la mare cu noua femeie din viața lui, conform cancan.ro.

Cine este Andrei Neacșu, fostul soț al Ilincăi Vandici

Andrei Neacșu este un prosper om de afaceri. El își rotunjește veniturile din afacerile imobiliare pe care le are în zona Tunari. Acesta s-ar mai fi iubit în trecut cu Andreea Tonciu și Anda Adam și a mai fost căsătorit timp de trei luni cu Alexandra Corina Bocagiu, care a cochetat, la un momentat, cu o carieră politică, conform Wowbiz.

Citeşte și: Ilinca Vandici a anunțat divorțul de Andrei Neacșu, după ce tatăl copilului a apărut pe litoral cu noua iubită

Citeşte și: Cât costă blugii purtați de Ilinca Vandici la „Bravo, ai stil!” Suma este fabuloasă!

Cum a cerut-o Andrei Neacșu pe Ilinca Vandici în căsătorie

Dragoste dintre Andrei Neacșu și Ilinca Vandici a înflorit pe neașteptate. Andrei a cerut-o pe vedetă în căsătorie nu într-un cadru intim, ci în prezența mai multor sute de persoane pe care le avea invitate la ziua sa de naștere.

„De ziua lui s-a întâmplat, la o petrecere cu vreo 200 de oameni; în fața tuturor, a luat microfonul și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui… Noi ne-am cunoscut în iunie, de ziua mea, iar el m-a cerut în căsătorie în ianuarie, de ziua lui. Nu mi-am imaginat că vrea să mă ceară de soție la acea petrecere”, susținea prezentatoarea pentru Viva.ro.

„Înaintea zilei lui de naștere, cu două săptămâni, am fost acasă și i-am cunoscut părinții; mama lui avea o cutie cu bijuterii pe masă, cu multe inele. M-a îndemnat atunci să ne uităm la ele, să le probăm, ea a fost complicele, eu nu am bănuit nimic. Ulterior, am aflat că acela a fost momentul în care încercau să îmi afle măsura pentru inelul de logodnă”, mai spunea ea atunci.

Citeşte și: Ilinca Vandici confirmă despărțirea de soțul ei. Semnele care anunțau ruptura de Andrei Neacșu

Citeşte și: Ilinca Vandici a plecat cu fiul ei în Dubai: „Zian îmi moștenește această pasiune”

Ilinca Vandici l-a surprins pe Andrei Neacșu când l-a anunțat că este însărcinată: „S-a bucurat, dar s-a și panicat în același timp”

Nunta celor doi a avut loc pe 15 octombrie 2017, la Palatul Snagov, iar evenimentul a fost unul fastuos.

Ilinca și-a luat prin suprindere partenerul de viață și atunci când l-a anunțat că e însărcinată.

„Se uita la televizor, eu am ieșit din baie și l-am întrebat dacă mă iubește și dacă a vorbit serios cu gândurile pe care le are referitor la noi doi, viața noastră împreună… El mi-a spus că da, iar eu i-am arătat testul… S-a bucurat, dar s-a și panicat în același timp, ulterior punându-mă să fac câte trei teste pe zi, să fim siguri! Asta până am ajuns la doctor, pentru confirmarea sarcinii”, mărturisea ea.

Astfel, pe 23 iulie 2017 s-a născut Zian Ioan Neacșu, care părea că le-a împlinit viața.

Ce spunea Ilinca Vandici despre căsnicia cu Andrei Neacșu: „Avem o relație frumoasă, bazată pe multă comunicare și înțelegere”

Vedeta susținea, în urmă cu câteva luni, că ea și soțul ei au o relație frumoasă, bazată pe înțelegere, așa că despărțirea aceasta neașteptată pare să aibă la bază un motiv bine întemeiat.

„Îl respect foarte mult, el mă respectă foarte mult. De asta noi suntem împreună. Avem o relație frumoasă, o relație deschisă, bazată pe multă comunicare și înțelegere. Zic și de toleranță pentru că el este într-un fel, eu sunt într-un fel, amândoi suntem puternici. Dacă el nu era suficient de puternic încât eu să-l respect pe el, niciodată nu puteam să facem echipa asta, nu exista asta niciodată”, spunea prezentatoarea TV în podcastul lui Damian Drăghici.

„Eu în momentul în care îl respect, îl accept. Îl las să fie bărbat. Nu-l trimit la cumpărături, nu-l pun să schimbe scutecul copilului, nu-l pun să se dea cu rolele în parc. Bărbatul e bărbat. Bărbatul trebuie să fie șmecher. Dacă are și el momentele lui cu copilul, e treaba lor, o să le aibă și de acum înainte, pentru că el o să-l ducă la femei, nu o să-l duc eu. Bărbatul trebuie să fie stâlpul”, adăuga atunci Ilinca Vandici.

Citeşte și: Ilinca Vandici: “Nu investesc banii în haine sau accesorii. Am un copil de crescut” / Exclusiv

Anunțul separării a fost făcut de Ilinca Vandici: „Divorțul a avut loc, într-un mod cât se poate de discret”

La un moment dat, în povestea lor s-a lăsat tăcerea. Ilinca refuza să mai vorbească despre cel care îi schimbase viața și părea să o facă fericită. Semnele că cei doi nu mai sunt împreună erau evidente, pentru că nu se mai afișau împreună și nu se mai urmăreau pe rețele de socializare. Ba mai mult, Ilinca a botezat un copil, iar soțul ei nu a apărut în peisaj, apoi l-a luat pe Zian și au plecat singuri în Dubai.

Când zvonurile începeau să întețească și tot mai multe voci susțineau că Andrei a început să studieze alte frumuseți, Ilinca a anunțat ruptura.

„Viața fiecărui om este plină de urcușuri și coborâșuri, fericire și lupte care ne vor testa rezistența si integritatea dar ne vor împinge să depășim provocările și ne vor invăța lecții care ne vor face și mai puternici pe drumul nostru! Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu.

În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie”, a fost mesajul postat de Ilinca Vandici pe o rețea de socializare.

După câteva luni de la acel episod, Ilinca a lămurit lucrurile. „Suntem divorțați oficial! Divorțul a avut loc acum ceva timp, într-un mod cât se poate de discret, așa cum este normal sa se întâmple”, a spus ea pentru WOWbiz.ro.

Foto: Facebook, Pr

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton