Nelu Cortea îl susține pe Cătălin Bordea după divorț. Ce spune comediantul despre Livia, fosta soție a prietenului său

.

Nelu Cortea, prietenul lui Cătălin Bordea de suflet și cel care i-a fost aliat în competiția America Express, unde au și ieșit câștigători, îi este alături după divorțul de Livia.

Împart masa juraților la iUmor și scena de stand-up la spectacole, așa că atunci când comediantul i-a acordat o atenție deosebită în vlogurile sale Liviei, cea care i-a fost soție colegului său Bordea, ba chiar a numit-o „diavolul cu ochi”, toată lumea s-a întrebat ce se ascunde în spatele vorbelor sale.

Nelu Cortea: „Am făcut doar glume. Eu m-am înțeles întotdeauna bine cu Livia”

Nelu liniștește spiritele și spune că a fost doar un rol și nu a încercat să o atace în vreun fel pe brunetă. Deși Livia și Cătălin Bordea s-au separat, Cortea nu îi poartă pică celei pe care prietenul său a numit-o soție.

„Asta e o tâmpenie, am făcut doar glume. Eu m-am înțeles întotdeauna bine cu Livia. E nașa fiului meu, glumeam, man! Sunt comediant, doar știi, nu? Sunt doar glume. Am mai multe tur-vloguri în care fac glume cu ea. Totul a fost spus în glumă. Suntem prieteni”, a dezvăluit Nelu Cortea pentru Fanatik.ro, după divorțul dintre Livia și Cătălin Bordea.

Chiar dacă cei doi au plecat pe drumuri separate, Cortea spune că va rămâne prieteni cu amândoi și că nu face parte dintr-o tabără după mediatizatul divorț.

Citeşte și: Cătălin Bordea și Livia au divorțat. Primele declarații ale actorului: „Oamenii se mai și despart”

Citeşte și: Când au apărut problemele în căsnicia lui Cătălin Bordea. Livia ar mai fi vrut să pună punct relației: „A fost inclusiv la psiholog”

Citeşte și: Lidia Vadim, despre ultimele clipe în care l-a văzut pe Corneliu Vadim Tudor, tatăl său: „A făcut 22 de stopuri cardiace”

Nelu Cortea: „Nu e un război!”

„Bineînțeles că păstrăm prietenia, că n-a fost nicio ceartă. Nu înțeleg de ce nu am fi prieteni. Nu e război, man! A fost o chestie amiabilă. Nu știu ce își imaginează lumea”, a precizat Nelu Cortea.

Citeşte și: Andreea Bălan l-a șocat pe Cătălin Bordea: „Am spus tuturor că aș putea să am o aventură cu tine” / Video

Citeşte și: Fiica lui Liviu Vârciu, detalii neștiute despre apartamentul primit de la artist: „M-a ajutat să îmi îndeplinesc visul” / Video exclusiv

Citeşte și: Cabral a făcut reuniune de familie în Olanda: „Când îmi văd copiii împreună îmi intră praf în ochi”

Bordea, lovit de o altă dramă

Și ca și cum toate astea nu ar fi de ajuns, Bordea mai trăiește o dramă: mama sa se luptă din nou cu cancerul.„Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din America Express cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari.

Mama panicată că i-a recidivat cancerul. Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și fața de șansa pe care am primit-o de la viață. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate”, a declarat Cătălin Bordea pentru Cancan.

Foto Facebook, Pr

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton