Reese Witherspoon, forțată să filmeze o scenă intimă cu Mark Wahlberg

.

Reese Witherspoon a dezvăluit că a fost forțată să filmeze o scenă de sex cu Mark Wahlberg pentru filmul din 1996, „Fear”, în ciuda faptului că ea a spus nu.

Actrița a rămas cu o amintire neplăcută după acea experiență și a luat o hotărâre majoră. „Nu era explicit în scenariu că asta avea să se întâmple, așa că a fost ceva la care cred că regizorul s-a gândit singur și apoi m-a întrebat pe platou dacă o fac și am spus nu”, a spus Witherspoon pentru Harper’ s Bazaar.

Reese Witherspoon, revoltată după fimarea scenei

Actrița din producția Blonda de la drept – care și-ar fi dorit o dublură pentru scene – a adăugat că nu a fost o experiență grozavă. „Nu am avut control asupra acestui lucru”, a adăugat ea. 

Vedeta avea 19 ani când a jucat alături de Wahlberg, în vârstă de 25 de ani, în thrillerul respectiv. Scena la care se referă Witherspoon a fost atunci când personajul ei, Nicole, are un orgasm pe un roller coaster.

Citeşte și: Motivul pentru care Reese Witherspoon divorțează de producătorul Jim Toth după 12 ani de mariaj

Citeşte și: Reese Witherspoon, reîntâlnire cu primul soț după anunțul divorțului. Ce a sărbătorit actrița cu Ryan Phillippe

„M-a făcut să înțeleg unde era locul meu în ordinea generală a filmului”

Witherspoon, acum în vârstă de 47 de ani, a explicat cum întreaga încercare a inspirat-o să-și creeze propria companie de producție de film și media, Hello Sunshine.

„M-a făcut să înțeleg unde era locul meu în ordinea generală a filmului”, a adăugat ea. „Cred că este încă una dintre acele povești care m-au făcut să vreau să fiu un agent al schimbării pentru a spune povești dintr-o perspectivă feminină, nu din cea masculină”, a adăugat ea.

Citeşte și: Reese Witherspoon, despre debutul la Hollywood. „La 17 ani îi parcam Porsche-ul lui Denzel Washington”

Citeşte și: Nicole Kidman – o umbră a femeii de altădată, iar Reese Witherspoon – îmbătrânită după anunțul divorțului. Cum le-au surprins paparazzii

Witherspoon a reflectat la acel moment al vieții ei și a recunoscut că era „foarte nefericită”.

În timpul interviului, vedeta din „Big Little Lies” a discutat și despre divorțul ei de Jim Toth. Cei doi au fost căsătoriți timp de 12 ani și au împreună un fiu, pe Tennessee. Actrița mai are o fiică, pe Ava, și un fiul, Deacon, cu fostul soț ei soț, Ryan Phillippe.

Citeşte și: Filme în care actorii din rolurile principale se iubeau în realitate

Reese Witherspoon, despre al doilea divorț

Reese Witherspoon a divorțat de două ori, dar spune că despărțirile au fost complet diferite, iar asta datorită capacității ei de a „controla” cel de al doilea episod.

„Când am divorțat prima oară, tabloidele au ajuns să spună oamenilor cum mă simțeam sau cum procesam și mi s-a părut că situația scăpa de sub control”, a spus ea pentru Harper’s Bazaar despre mariajul cu primul său soț, Ryan Phillippe.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton