Liviu Teodorescu a spus de ce nu mai lucrează cu Marius Moga: „Am fost supărat rău”

.

Liviu Teodorescu s-a lansat în 2011, pe scena primului sezon „Vocea României”, unde a concurat în echipa juratului Marius Moga. Deși nu a ajuns în finala competiției, în 2012, în colaborare cu Marius, Liviu a lansat piesa „Electronic Symphony”, cu 7,4 milioane de vizualizări pe YouTube.

Invitat în podcastul lui Jorge, Liviu Teodorescu a dezvăluit motivul din cauza căruia colaborarea lui profesională cu Marius Moga s-a încheiat. Deși nu mai lucrează împreună, Liviu admite că Marius este „genial”.

Liviu Teodorescu a spus de ce nu mai lucrează cu Marius Moga: „Am fost supărat rău”

„Da, am fost, acum nu mai sunt așa, dar am fost supărat rău. Toți care am trecut pe acolo, într-o măsură ne-am supărat cu Moga. Moga este genial, asta e clar, dar când lucrezi cu el, el se face așa indispensabil în procesul tău de creație, încât lucrând de câteva ori cu el, la un moment dat nu mai poți, pentru că îți creează nevoia de a avea aprobarea lui”, a explicat Liviu Teodorescu, în podcastul lui Jorge.

După succesul piesei „Electronic Symphony”, în vara anului 2014, Liviu Teodorescu a lansat primul single, „Ești piesă”, urmat de o colaborare cu Andra, „Așa e dragostea”. În ciuda succesului proiectelor lansate împreună, din cauza diferențelor creative, Liviu Teodorescu a decis să se separe profesional de Marius Moga.

Citește și: Cum arată casa în care locuiește Liviu Teodorescu. Ce a descoperit Sore în mansarda cântărețului

Citește și: Alexandra Ungureanu spune adevărul despre relația cu Marius Moga: „Am suferit atunci” / Exclusiv

„Când ești la început, tânăr, artist necopt, și nimerești un colos de genul ăsta genial, te copleșește. După care, când încerci să îți iei puterea și să îți asumi deciziile pe partea de creație, de muzică, când se întâmplă asta și îți iei puterea înapoi, se cam strică combinația. Pentru că nu îți mai convine că ai nevoie de aprobarea lui, devine frustrant pentru tine, descriu ce mi s-a întâmplat mie. A devenit frustrant să am nevoie de aprobarea lui și în momentul ăla am decis să mă separ”, a mai declarat Liviu Teodorescu, în podcastul lui Jorge.

„Moga a fost primul om care mi-a întins o mână din punct de vedere muzical. Mi-a dat credit atunci când putea, la fel de bine, să n-o facă. Nu era nicio pierdere pentru nimeni, că nu avea omul de unde să știe ce puteam eu să fac!”, mai declara Liviu Teodorescu în trecut, în podcastul lui Radu Țibulcă.

Liviu Teodorescu a devenit tată în iulie 2023

Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia, s-au căsătorit în iulie 2021, după 11 ani de relație. Cuplul s-a logodit în octombrie 2020, de ziua Iuliei. În iulie 2023, solistul și soția lui au devenit părinții unei fiice, Ecaterina.

„Este cel mai tare sentiment din lume! Nu cred că există nimic, nimic care să poată să echivaleze. Niciun succes personal, niciun hit, nimic! În același timp, le facem pe toate în continuare, așa cum le-am făcut până acum. Dar se pare că am găsit o motivație mai puternică”, a precizat artistul.

Citește și: Modul inedit prin care Liviu Teodorescu și-a cerut iubita în căsătorie

Citește și: Liviu Teodorescu s-a căsătorit civil cu Iulia Iacob, după zece ani de relație

Alături de prima imagine de pe Instagram cu fiica lui, solistul a scris: „Sunt topit. Te iubesc, Ecaterina!”. Ecaterina s-a născut cu doar o zi înainte ca Liviu și Iulia să sărbătorească doi ani de căsnicie. La câteva ore de la nașterea fiicei sale, Liviu Teodorescu i-a transmis un mesaj emoționant partenerei lui de viață.

„Iulia, ești o eroină. Credeam că o cunosc bine pe femeia de lângă mine, dar se pare că ești mult mai mult decât știam eu, sunt copleșit. A fost o zi incredibilă. Te iubesc, Doamne”, a spus artistul în mediul online.

Foto: Instagram; Captură YouTube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton