Cea mai creativă cerere în căsătorie! Pregătirea ei a durat jumătate de an

.

Fiecare cerere în căsătorie este specială în felul ei, fie că se întâmplă într-un restaurant sau într-o călătorie, în prezența familie sau în intimitate, însă un bărbat din Tokyo a optat pentru una dintre cele mai originale metode de a-i cere mâna iubitei lui.

Yasushi “Yassan” Takahashi și-a cerut partenera în căsătorie folosind instrumentul de cartografiere Google Earth și arta GPS. După 11 ani de relație, Yassan a început, la propriu, o călătorie în urma căreia avea să-i ceară mâna iubitei lui, Natsuki.

Cerere în căsătorie unică! Pregătirea ei a durat 6 luni

Bărbatul a călătorit de-a lungul Japoniei folosind un dispozitiv GPS pentru a scrie mesajul „Marry me”. Rezultatul final a fost o cerere în căsătorie atipică, dar trudită. În 2008, timp de 6 luni, Yassan a călătorit peste 7.000 de km, pornind de pe Insula Hokkaido până pe malurile Kagoshima.

Cererea în căsătorie, ajunsă virală datorită unui reportaj din 2019, a fost primită cu entuziasm de partenera lui Yassan. „Am simțit cea mai profundă iubire din lume”, a declarat Natsuki, potrivit South China Morning Post.

Aventura l-a ajutat pe Yassan să obțină și un record Guinness pentru cel mai mare desen GPS din istorie. Oricine poate crea un astfel de mesaj sau desen călătorind cu un dispozitiv GPS pe o rută predeterminată. Când ruta este încărcată pe Google Earth, aceasta ia forma unei opere de artă.

Citește și: Ce trebuie să știi despre Threads, noua aplicație Meta, lansată de Mark Zuckerberg pentru a rivaliza cu Twitter

Dedicarea lui Yassan față de acest proiect a fost atât de mare încât bărbatul și-a dat demisia pentru a putea parcurge călătoria de 6 luni. Despre aventură, Yassan spune că a fost o oportunitate pentru el să descopere Japonia. Până la acel moment, Yassan nu călătorise niciodată în afara capitalei Tokyo.

A mâncat bine, s-a relaxat, a dormit în mașină și, în ciuda furtunilor, ninsorilor și, ocazional, cutremurelor, Yassan nu s-a abătut de la traseul prestabilit.

„Mă tot gândeam unde merge fără mine. Bineînțeles că am spus «DA»”, a spus Natsuki în reportajul care a făcut cererea în căsătorie virală. Yassan a creat artă GPS pe Google Earth și Google Street View timp de mai bine de 10 ani înainte să-și ceară iubita în căsătorie în acest mod inedit.

Foto: Captură YouTube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton