Andreea Bălan, răsfățată de iubit. Cum a surprins-o Victor Cornea pe artistă de două ori în aceeași zi

.

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de câteva luni. Solista a confirmat relația cu sportivul în iunie 2023, în mediul online. Tot în mediul online, cântăreața a împărtășit cum este răsfățată de iubit. Victor Cornea a surprins-o pe artistă de două ori în aceeași zi.

Între Andreea Bălan și Victor Cornea este o diferență de vârstă de 10 ani despre care artista spune că nici nu se vede și nici nu se simte. În plus, cântăreața susține că dintotdeauna a simțit că va fi cu cineva mai tânăr decât ea. Tot atunci, solista spunea că apreciază la Victor Cornea disciplina, performanța și ambiția lui. În plus, Andreea Bălan este mândră de iubitul ei și bucuroasă să îl însoțească în turneele sale de tenis.

Victor Cornea o răsfață pe Andreea Bălan. Ce i-a oferit sportivul artistei

Chiar la începutul lunii iulie, cuplul a mers împreună la Wimbledon de unde s-au reîntors la scurt timp, din păcate, după ce echipa lui Cornea, care ocupa poziția 82 ATP la dublu înainte de Wimbledon, a fost eliminată.

Mai recent, Andreea Bălan a publicat la Insta Story mai multe imagini cu două buchete de flori primite de la Victor Cornea în aceeași zi. Cu unul dintre buchete, cântăreața s-a fotografiat zâmbind, alături de sportiv.

Citește și: Andreea Bălan i-a cunoscut deja părinții lui Victor Cornea. „Am fost acasă la el!” Relația lor a ajuns la nivelul următor

Citește și: Andreea Bălan, în hainele iubitului. Cum a filmat-o Victor Cornea / Video

După divorțul de actorul George Burcea, alături de care are două fiice, Ella Maya și Clara Maria, solista a devenit mult mai reținută în ceea ce privește relațiile sale de cuplu, fiind surprinzător cât de repede și de deschis a vorbit despre relația cu Victor Cornea.

„În ultimii doi ani nu am mai prea vorbit despre viața personală, pentru că am considerat că trebuie să-mi dau timp ca să fiu singură și să lucrez cu mine. A trebuit să mă calibrez. Să unesc partea de pe scenă cu partea umană și, când am eliberat toate energiile negative, Universul mi-a dat tot ceea ce îmi doream, o persoană foarte potrivită pentru mine”, spunea Andreea Bălan în iunie 2023, la Antena Stars.

Cu cine a mai format Andreea Bălan cupluri în trecut

După despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan a format timp de 1 an și 3 luni un cuplu cu Tiberiu Argint, de care s-a despărțit în septembrie 2021. În mai 2022, solista a fost surprinsă pentru prima oară după despărțirea de Tiberiu alături de un alt bărbat. Cei doi au cinat într-un restaurant din București, fiind destul de distanți, în afara câtorva momente intime surprinse de CANCAN. Au fost fotografiați sărutându-se și ținându-se de mână. Cu toate acestea, solista nu a confirmat niciodată respectiva relație.

Citește și: George Burcea, despre războiul cu Andreea Bălan și pensia alimentară pentru fetițe: „Nu mi-e rușine să zic că nu am câștigat cât aș fi vrut”

Înaintea relației cu George Burcea, timp de un an, solista a format un cuplu cu Michael, un pușcaș marin american. Înainte de a-l cunoaște pe Michael, timp de 9 ani, cântăreața a format un cuplu cu artistul și compozitorul Keo. Andreea și Keo s-au despărțit în anul 2014, după ce solistul a înșelat-o cu artista Misty, alături de care are și o fiică, Arya Violette.

Citește și: Andreea Bălan îi dă replica lui George Burcea, în războiul pentru fetițe: „Acesta este adevărul care trebuie știut!”

Înaintea relației cu Keo, Andreea a format un cuplu cu Teo Păcurar, compozitor, relatează Spynews. Fosta pereche s-a și logodit, în 2005 tatuându-și câte un inel de logodnă pe degetele inelare. Un an mai târziu, însă, Andreea și Teo s-au despărțit. Potrivit Spynews, motivul ar fi fost dorința compozitorului ca el și Andreea să se mute în Bistrița. Andreea și-a șters tatuajul de pe inelar abia în 2023.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton