De ce a renunțat Lucian Viziru la afaceri și a acceptat rolul din „Clanul”: „Nu am fost niciodată omul banului”

.

Lucian Viziru a revenit în țară și își dorește să facă parte din cât mai multe proiecte cinematografice. Artistul speră să obțină, de acum înainte, și roluri negative întrucât dintotdeauna și-a dorit să aibă un astfel de personaj.

După ce timp de șapte ani a ales să locuiască în Germania, fostul membru al trupei Gaz pe Foc a revenit în România și a apărut și în serialul „Clanul” de pe Pro TV. Însă, artistul spune că și-ar dori foarte mult să primească și un rol negativ deoarece întotdeauna a visat la un astfel de rol.

Lucian Viziru, din nou pe micile ecrane

După ce anul trecut s-a întors în România, Lucian Viziru este pregătit să se implice în mai multe proiecte în televiziune. Deja a obținut un rol mic în „Clanul”, serial regizat de Anghel Damian, dar speră că pe viitor va primi mai multe roluri. Totuși, el visează să joace rolul unui „băiat rău”.

„Eu dintotdeauna am vrut să fiu băiatul rău și le-am zis tuturor că sunt băiatul rău, dar nimeni nu m-a crezut. Pot să am și privire de om rău. Depinde de cât plătești”, a declarat actorul pentru Ego.ro.

„Dacă îi întrebi pe cei care mă știu cu adevărat o să vezi că m-au văzut și în ipostaze de băiat rău. Dar la TV, într-adevăr trebuie să fii cuminte, să dai bine, știi cum e”, a completat Lucian Viziru.

Mai mult, artistul se declară nemulțumit de personajele pozitive din filmele românești.

„Problema este că, și aici vorbesc de o problemă de-a mea, personală. Noi avem puțini oameni în România care să scrie bine personaje pozitive. Personajele pozitive sunt, de obicei, acei băieți tăntălăi, ăia care stau cu chitara în brațe și plâng după iubirea neîmplinită. Personajele pozitive de la Hollywood sunt supereroi care dau cu capul în gură, care împușcă, omoară dacă e cazul, dar de fiecare dată cu un gând în spatele acțiunii”, a explicat Viziru.

Citește și: Lucian Viziru, despre scena de dragoste cu Nicoleta Luciu din telenovela „Lacrimi de iubire”

Citește și: De ce s-a întors Lucian Viziru în România, după ce a stat șapte ani în Germania

Citește și: Gabriela Spanic, în podcastul lui Lucian Viziru: „Mi-a fost frică să nu mor”

Citește și: Diagnosticul primit de Lucian Viziru după ce, inițial, medicii l-au suspectat de infarct. „E o afecțiune de care poate suferi oricine”

Artistul a revenit în România după șapte ani în Germania

Lucian Viziru a povestit anul trecut că a decis să revină în România după ce partenera lui, Ema, a găsit un job bun în țară. Mai întâi s-a întors ea și după o perioadă a venit și artistul.

„Mutatul din Germania înapoi în România a fost mare, nu a fost o perioadă ușoară. Nu a fost ușor să stau fără Ema, ea a plecat din Germania, a venit prima. A fost bine, dar nu prea. Nu era bine pentru noi ca familie acolo. Să zicem că poate că mie îmi era ok cât de cât, deși ajunsesem să mă plafonez la un moment dat. Nu voiam să mă duc să fac performanță, să plec 360 de zile de acasă, să nu îmi văd familia. Îmi plac provocările, iar în acel moment nu mai aveam vreo provocare”, a spus atunci actorul în emisiunea lui Cătălin Măruță.

La întorcerea în țară, Lucian Viziru a încercat să își deschidă o afacere, însă în scurt timp și-a dat seama că acest domeniu nu i se potrivește, așa că a revenit la marea lui pasiune, actoria.

„Asta cu omul de afaceri nu știu ce să zic. Am încercat. Merge cât de cât, mă târâi, numai că nu e genul de activitate care să-mi placă la nebunie. Eu nu am fost niciodată omul banului. Ca să fii om de afaceri trebuie să-ți placă banii foarte mult, ori mie banul nu pot să zic că îmi place. Îmi oferă libertate și cam atât. Pentru mine pasiunea numărul unu rămâne la egalitate de puncte cu tenisul, actoria. Cu muzica așa și așa. Îmi plăcea să plec de acasă”, a precizat Lucian pentru sursa citată anterior.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Lucian Viziru

Sursă foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton