Gina Pistol a urcat pe scena Neversea, alături de Smiley. Momentul a devenit viral / Video

.

Smiley a susținut un concert la Neversea, duminică seară, iar soția lui, Gina Pistol, l-a însoțit. Nu doar că l-a susținut și a cântat și dansat pe piesele artistului, dar fosta prezentatoare a și urcat pe scenă în momentul în care cântărețul a interpretat piesa „Vals”.

De când au revenit din luna de miere, Smiley și Gina sunt tot mai activi pe rețelele de socializare, unde postează aproape zilnic momente importante din viața lor. Acum, cei doi au mers la Neversea, unde au avut parte de momente de neuitat.

Gina Pistol, pe scena Neversea alături de Smiley

Dacă la începutul concertului Gina s-a aflat în fața scenei, de unde a făcut și câteva Story-uri pentru urmăritorii ei de pe Instagram, la un moment dat aceasta a urcat pe scenă, spre bucuria fanilor ei și ai lui Smiley.

Artistul și-a îmbrățișat soția, în timp ce cânta piesa „Vals” și, la un moment dat a lăsat din mână microfonul pentru a dansa cu ea. La finalul dansului, Smiley și-a sărutat soția.

Momentul a fost îndelung aplaudat de spectatori, care s-au arătat încântați că îi văd împreună pe cei doi pe scenă.

Alături de Gina Pistol a fost și Jo (Ioana Anuța), care a mers să îl susțină pe iubitul ei, Juno, cel care a cântat alături de Smiley la Neversea.

CONȚINUT VIDEO UNICA

În imaginile postate pe rețelele de socializare se observă cât de bine se simte cele două împreună, cântând, dansând și susținându-i pe partenerii lor.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: CRBL și mama lui Smiley nu și-au vorbit câteva luni. Ce s-a întâmplat între cei doi: „Și eu tâmpit” / Video

Citește și: Connect-R și Smiley au fost îndrăgostiți de aceeași femeie. Ce alegere a făcut tânăra

Citește și: Smiley și Gina Pistol, peripeții în luna de miere: „S-a furat mireasa / Video

Citește și: Povestea nunții lui Smiley și a Ginei Pistol. Cum a evoluat relația celor doi: „Atunci a apărut Andrei în viața mea” / Video

Gina și Smiley, în vacanță cu fiica lor

După Neversea, Gina Pistol și Smiley au revenit acasă la fiica lor, Josephine Ana Maria. Doar că nu au stat prea mult prin București, întrucât cei doi au decis să plece într-o scurtă vacanță.

În dimineața zilei de luni, artistul a postat pe rețelele de socializare o imagine realizată în aeroport. În fotografie apar Smiley, Gina și micuța Josephine, care o ține strâns în brațe pe mama ei.

„Family trip (călătorie în familie)”, a scris Smiley pe Instastory.

Aceasta este prima vacanță în care Smiley și Gina pleacă împreună cu Josephine, de când s-au căsătorit, la sfârșitul lunii mai.

Cei doi au ales să își petreacă luna de miere singuri, în Franța, pentru a se bucura de câteva zile ca doi îndrăgostiți.

Însă nu au uitat nicio clipă de Josephine, căreia i-au cumpărat mai multe cadouri pe care i le-au oferit imediat ce au ajuns acasă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Smiley și Gina Pistol la Neversea

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton