Dorian Popa s-a întâlnit cu J Balvin la Neversea: „Mulțumesc, Doamne!” / Video

.

Dorian Popa și-a văzut visul cu ochii. Artistul în vârstă de 34 de ani l-a întâlnit pe J Balvin la Festivalul Neversea și a reușit chiar să îl îmbrățișeze pe starul internațional.

Cântărețul a postat momentul în care dă mâna cu J Balvin pe rețelele de socializare, fiind foarte fericit că a reușit să îl întâlnească pe celebrul columbian.

Dorian Popa s-a întâlnit cu J Balvin la Neversea

Dorian Popa a dezvăluit pe rețelele de socializare că este un mare fan al lui J Balvin, pe numele său adevărat José Álvaro Osorio Balvín. Artistul columbian a urcat pe scena Neversea, iar cântărețul român a avut astfel ocazia să îl întâlnească în culise.

Dorian a fost atât de încântat de această întâlnire încât a împărtășit momentul cu admiratorii săi de pe rețelele de socializare.

„J Balvin. Omul. 9.07.2023. Ziua în care am dat mâna și l-am îmbrățișat pe acest tip uimitor. Nu am crezut niciodată că dacă muncesc din greu o să ajung atât de departe. Mulțumesc Doamne, mulțumesc J”, a scris Dorian Popa pe Instagram, unde a postat un filmuleț în care apare alături de Balvin.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Cum reușește Dorian Popa să aibă dinții atât de albi: „Să fie un moment educativ”

Citește și: Dorian Popa dezvăluie motivul pentru care și-a investit banii în imobiliare: “M-am apucat să construiesc din dorința de a-mi alege vecinii” / Exclusiv

„S-au unit legendele”

Urmăritorii lui Dorian au reacționat rapid la momentul în care el s-a întâlnit cu J Balvin și au susținut că artistul columbian este cel care ar trebui să fie mândru că l-a întâlnit pe cântărețul român.

„Mamă, ce îmbrățișare. Data viitoare când ne vedem te pup direct acolo, pe marele dorsal”, a glumit Liviu Teodorescu.

„J. Balvin și-a împlinit un vis, de a-l întâlni pe Dorian Popa”, a scris un internaut.

„Cred că este o onoare să te întâlnească dânsul”, a comentat altcineva.

„S-au unit legendele”, a scris o altă persoană la secțiunea de comentarii.

Citește și: Ce note au luat vedetele la Bacalaureat. Dorian Popa, Andra și Smiley au avut printre cele mai mari medii. Cine a picat examenul

Citește și: Dorian Popa, în război cu chiriașii din garsoniera închiriată. De ce a fost artistul nevoit să salte prețul

Alexandra Stan, la Nerversea pentru J Balvin

Și Alexandra Stan a mers la Neversea, nerăbdătoare să îl întâlnească pe J Balvin, despre care spune că a ajutat-o să treacă peste cele mai dificile momente din viața ei.

„Artistul meu internațional favorit este J Balvin. A venit la Neversea, iar eu am ajuns aici special pentru el, să-l văd. Hai să-ți zic ce mi-a făcut: m-a ajutat foarte mult. Pentru că eu, când eram într-o relație în care sufeream, omul ăsta avea niște versuri care se potriveau exact cu ce trăiam eu. Și m-a ajutat să trec peste greutăți. Am simțit că nu sunt singură. Am simțit că cineva înțelege prin ce trec eu, chiar dacă nu mă cunoaște și, poate, niciodată nu o să mă cunoască. Am reușit să trec peste, datorită muzicii lui”, a declarat artista pentru Cancan.

De asemenea, Alexandra Stan a susținut un concert în cadrul celebrului festival de la malul mării. Cântăreața a dezvăluit că a fost alături de ea și tatăl ei, care i-a făcut un mare compliment.

„Părinții mei au fost în seara asta aici și taică-miu, care a fost aproape trei ani managerul meu, mi-a zis: bravo, ai evoluat! Și pentru mine a fost foarte ok. (…) Și a contat mult pentru mine să-mi spună că am evoluat”, a mai spus artista.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Dorian Popa și Alexandra Stan

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton