Cine o înlocuiește pe Ramona Păuleanu la Antena 1. Revenire neașteptată în televiziune

.

Ramona Păuleanu a plecat de la Antena 1 la doar trei luni de când a semnat cu postul de televiziune. Prezentatoarea rubricii Meteo a fost înlocuită cu o vedetă mai veche a trustului care, în ultimii ani s-a ținut departe de micul ecran.

Este vorba despre Ana Maria Gheorghe, cea care în anul 2016 s-a aflat la pupitrul Observatorului Special. Jurnalista este familiarizată și cu rubrica Meteo pe care o va prezenta de acum în cadrul Observatorului, întrucât în anul 2015 s-a mai aflat în fața telespectatorilor în această postură.

Ramona Păuleanu, înlocuită cu Ana Maria Gheorghe la Antena 1

Ana Maria Gheorghe a anunțat pe rețelele de socializare că revine în televiziune, tot la Antena 1. Aceasta deja a intrat pe post, joi seară, când telespectatorii au putut să o revadă prezentând vremea.

„6 iulie 2023. Ce zi frumoasă! M-am întors la prima mea dragoste, televiziunea! De azi, în fiecare zi, de luni până vineri vin cu veștile despre vreme la Observator. Mulți m-au întrebat de ce m-am întors. O să fiu sinceră cu voi ca de obicei: Nu-mi lipsește nimic, sunt foarte bine în viața mea, dar cine a lucrat în TV știe că „microbul” nu te părăsește niciodată. Sunt bucuroasă și emoționată. Sper să va placă ce fac, aștept impresiile voastre! Vreme și vremuri bune vă doresc”, a scris Ana Maria Gheorghe pe Instagram, unde a postat o fotografie realizată în studioul Observatorului, alături de Alessandra Stoicescu.

Jurnalista a primit încurajări și felicitări de la internauți, care s-au bucrat să o revadă în postura de prezentatoare.

„Ești de acolo, din acea poveste!”, „Felicitări”, „Bine ai revenit”, Mult succes”, „Suntem alături de tine! Mult succes”, sunt doar câteva din cuvintele pe care internauții i le-au adresat jurnalistei în momentul în care și-a anunțat întoarcerea la Antena 1.

Citește și: Ramona Păuleanu nu va mai apărea la Observator: „Aventura cu Antena s-a încheiat”. Ce va face în continuare soția avocatului Adrian Cuculis

Citește și: Ramona Păuleanu, despre bullying și cea mai mare nebunie din liceu: „Era un hărțuitor inclusiv fizic, nu doar psihologic” / Video exclusiv

Citește și: Relația dintre Ramona Păuleanu și Adrian Cuculis, încercată după ce au devenit părinți: „Urlam, explodam de la nimic” / Video exclusiv

Citește și: Ramona Păuleanu, despre suferința băiatului său: „Copil cu 16 diagnostice, numit geamăn compromis”

Ramona a părăsit Antena după trei luni

În urmă cu câteva luni, Ramona Păuleanu uimea întreaga lume când anunța că pleacă de la Pro TV pentru a prezenta rubrica Meteo de la Observator. Însă, după doar trei luni, aceasta a decis să părăsească și acest post.

„Şi acum o ştire de dezinteres naţional. Aventura mea cu Antena s-a încheiat. Gata, acum sunteţi liberi sa continuaţi sa faceţi ceea ce făceaţi”, a scris Ramona Păuleanu pe Instagram.

Jurnalista a hotărât că este timpul să ia o pauză de la televiziune pentru a se dedica podcastului „Creștem mari”.

Plecarea de la Observator a fost una și mai surprinzătoare întrucât, Ramona Păuleanu se declara entuziamată de această colaborare.

„Atunci când am luat decizia să revin în Antena 1 a contat compatibilitatea. Plecarea de la ProTV nu a fost una cu scandal sau resentimente. Pur și simplu ne-am dat seama ca nu mai putem continua în termenii de dinainte, asa că am ales să plec. Și mă bucur foarte mult ca am ales Antena 1. Nu a fost singura mea opțiune, însă ei s-au mulat perfect pe dorințele mele. Și sper ca și eu pe ale lor”, spunea în luna mai Ramona, pentru tvmania.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ana Maria Gheorghe

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton