Ricky Martin divorțează de Jwan Yosef după șase ani de mariaj. „Punem capăt căsniciei cu dragoste!”

.

Ricky Martin (51 de ani) și Jwan Yosef (38 de ani) divorțează după șase ani de mariaj.

Celebrul cântăreț și partenerul lui de viață au transmis că au ajuns la divorț, dar vor rămâne în relații bune. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu șase ani și au doi copii, un fiu și o fiică.

„Am decis să punem capăt căsniciei noastre cu dragoste, respect și demnitate pentru copiii noștri și onorând ceea ce am trăit ca cuplu în toți acești ani minunați”, au precizat superstarul portorican și artistul sirio-suedez, pentru People, într-o declarație comună.

„Păstrăm respectul și dragostea pe care le avem unul față de celălalt”

„Cea mai mare dorință a noastră acum este să continuăm să avem o dinamică familială sănătoasă și o relație centrată pe pace și prietenie pentru a continua creșterea în comun a copiilor noștri, păstrând respectul și dragostea pe care le avem unul față de celălalt”, au continuat cei doi. Ricky și Jwan au doi copii – o fată, Lucia (5 ani) și un băiat, Renn (4 ani).

Martin îi are și pe gemenii Matteo și Valentino, veniți pe lume în 2008, pe care îi va crește în continuare ca părinte singur.

Ricky Martin și Yosef s-au cunoscut pe Instagram în 2015 și a început să se întâlnească șase luni mai târziu, după ce s-a întâlnit personal pentru prima dată la Londra. Ei și-au oficializat relația pe covorul roșu, la Gala de inspirație amFAR din 2016. Și și-au anunțat logodna în același an, înainte de a se căsători în 2018.

„Am făcut schimb de jurăminte și am semnat prenupțiale”

Citeşte şi: Ricky Martin își dorește mai mulți copii: „Vreau o familie mare și mai am câțiva embrioni care mă așteaptă”

Citeşte şi: Ricky Martin a postat o fotografie rară cu fiul său. Valentino are 14 ani și seamănă foarte mult cu celebrul său tată

Citeşte şi: Ricky Martin, declarație controversată: ”Sper ca băieții mei să fie gay”

Citeşte şi: Ricky Martin a publicat o fotografie rară cu Renn, fiul lui cel mic

Cântărețul celebrei piese „Livin’ La Vida Loca” a anunțat vestea căsătoriei în timpul unui interviu acordat E! Știri din ianuarie 2018.

„Sunt soț, dar facem o petrecere mare în câteva luni. Am făcut schimb de jurăminte și am semnat toate actele de care aveam nevoie, prenupțiale și tot”.

Ambii bărbați, care vorbesc fiecare mai multe limbi, au dat detalii și despre hotărârea lor de a transmite flexibilitatea lor lingvistică celor patru copii ai lor.

„Noi vorbim spaniolă acasă, dar ei vorbesc și engleză și franceză”, a spus Martin în timpul unei apariții din 2013 la The Ellen DeGeneres Show, menționând că fiii săi gemeni au fost înscriși la o școală franceză.

Yosef a spus că îi învață și pe copii și arabă. „Modul în care îmi cresc copiii este că mă concentrez mai degrabă pe arabă decât pe engleză sau suedeză”, a spus el pentru My Kali. „Mi-am învățat copilul cum să numere până la 10 în arabă și ea are doar 2 ani, ceea ce este minunat.”

Un pictor desăvârșit și un artist conceptual, Yosef a câștigat diverse premii de-a lungul anilor, inclusiv Threadneedle Prize pentru artiști expuși la Londra și Beers Contemporary Award for Emerging Art din Londra, ambele în 2013, pentru Vogue Arabia. În 2020, a câștigat premiul Archiproducts Design pentru o serie de covoare pe care le-a proiectat inspirat de munca sa cu bandă adezivă. Yosef a deschis un nou studio în L.A. la începutul acestui an.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton