Mirela Vaida, cu fata la coafor pentru o schimbare radicală de look. „Am făcut-o!” Carla este acum de nerecunoscut

.

Mirela Vaida i-a îndeplinit dorința fetiței sale de a-și face o schimbare radicală de look.

Prezentatoarea de la Acces Direct este mama a trei copii, o fată, Carla (8 ani) și doi băieți, Vladimir (5 ani) și Tudor (4 ani).

“Gata, am făcut-o și pe asta!”

Mirela Vaida încearcă să le facă toate poftele copiilor și una dintre marile dorințe ale Carlei a fost să-și schimbe coafura, să-i dea o notă exotică și interesantă. Așadar, Mirela Vaida și-a dus fata la un salon de coafură și i-a făcut codițe împletite multicolore.

Vedeta de la Antena 1 a postat pe contul să de Instagram câteva fotografii cu Carla și noul look.

“Gata, am făcut-o și pe asta! #moftulverii” – a scris Mirela Vaida, într-o sesiune de InstaStories, în care a arătat imaginile cu Carla.

Citeşte şi: Mirela Vaida dezvăluie trucul ei pentru a slăbi după sărbători. „Am un secret!”

Citeşte şi: Mirela Vaida are o rețetă specială de pască în două culori. Cum se prepară deliciosul desert

Citeşte şi: Mirela Vaida a vrut să își ducă la Disneyland copiii. Prețul exorbitant al biletelor de avion: „Pare o misiune imposibilă”

Citeşte şi: Unde s-au aventurat vedetele înainte de Paște. Mirela Vaida: „Norocoși sunt cei care trăiesc acolo!”

Vezi în GALERIA FOTO schimbarea de look a Carlei.

Carla a împlinit 8 ani la începutul acestui an, în februarie. Mândră foc că este mama unor copii minunați, Mirela Vaida a postat pe rețelele de socializare un mesaj plin de emoție cu ocazia zilei de naștere a fetei.

“În urmă cu opt ani, la ora asta, eram deja mămică de câteva zeci de minute! Se năștea primul meu copil, fetiță mea mică, creată și curioasă. De atunci, totul s-a schimbat! Mulțumesc, Carla Maria că ai venit în viață noastră! La mulți ani, fetița mamii! La noi petrecerea a început de vineri și încă se continuă Și, pentru că la fiecare aniversare Carla își dorește câte un tort din desenele animate, am avut și anul acesta un tort de poveste.”

„Am pierdut două sarcini.”

Mirela Vaida a trecut printr-un episod delicat înainte să devină mamă. Prezentatoarea de televiziune a pierdut două sarcini, până ca primul ei copil, Carla, să vină pe lume.

„Am avut noroc de soțul meu. El mi-a zis să cânt muzică de folclor, populară, el mă împinge de la spate. Am pierdut două sarcini. Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil. Și mă stresa treaba asta, soțul meu avea 36, era deja timpul să fim părinți. Dacă eu pierdusem două sarcini, am spus că nu mai spun până când nu e mare copilul. Am născut-o pe Carla natural, deci doctorița mi-a zis să nu o nasc natural, că am avut probleme, am zis că dacă Dumnezeu mi-a dat copilul eu pot să îl nasc natural. Și am născut, la 33 de ani” – a povestit Mirela Vaida, acum ceva vreme.

Cu toate că are o familie numeroasă și frumoasă, vedeta de la Antena 1 nu exclude ideea de a deveni din nou mamă.

“Chiar mă gândesc serios și vorbesc cu soțul meu zilnic că ne-am mai dori un copil, poate chiar doi. Și dacă ar veni deodată n-ar fi nicio problemă! Pentru mine toate numerele acestea, 40 de ani și 3 copii, înseamnă de fapt esența vieții, împlinirea vieții” – a adăugat ea.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton