Horoscop Camelia Pătrășcanu: „Neptun e retrograd în Pești”. Ce se întâmplă între 3 și 5 dimineața, înainte de răsărit

.

Camelia Pătrășcanu a făcut previziunile astrologice pentru următoarea perioadă.

Până în luna decembrie, Neptun este retrograd în zodia Pești, iar celebrul astrolog a explicat, potrivit fanatik.ro, cum ne va influența acest aspect.

„În ultima zi a lunii iunie, Neptun a intrat în retrogradare în zodia sa de domiciliu, în Pești.

E un aspect foarte, foarte delicat. Noi simțim influența sa pentru că este în domiciliu. Perioada în care retrogradează, între 30 iunie și 6 decembrie 2023, ne trimite niște semnale foarte puternice.

Neptun în Pești este eminamente un aspect astral hristic. Vorbește despre puterea de a ne conecta la Univers, de a înțelege că facem parte dintr-un plan mai mare, de a ne înțelege viața la nivel de destin.

De a înțelege ansamblul, o abordare holistă a vieții, de unde venim și încotro ne îndreptăm. Ieșim, cumva, din zona palpabilului și a materialului și înțelegem că suntem mai mult decât corpul nostru. Că avem structuri energetice, spirituale, care ne compun ființa.

Totuși, nu sunt compuși doar din fizic, iar Neptun ne face să fim atenți la aceste elemente. Somnul e important când e Neptun retrograd. Visele au și mai multe semnificații, mai ales între orele 3 și 5 dimineața. Sunt vise de dinainte de răsărit care ne dau chei pentru viitorul nostru, vise prin care aflăm ce avem de făcut. Neptun ne spune să luăm aminte asupra intuiției, a lucrurilor subtile ale vieții.”

Berbec

„Au intuiție în legătură cu vindecarea și tratamentul lor. Pe de altă parte, pot folosi tehnicile psiho-energetice de vindecare, acolo unde folosim vizualizarea, încrederea în propriul corp, interiorizarea, pătrunderea în interiorul organelor afectate pentru a vedea cum se însănătoșesc.

Pentru sănătate este un aspect foarte bun. Pot avea sentimentul că, în ciuda eforturilor lor, orice ar face, cineva pândește din spate, că există piedici invizibile. Asta nu înseamnă că trebuie să se oprească din ce fac, doar să fie mai atenți la semnalele subtile.”

Taur

„Acest Neptun retrograd le poate aduce dezamăgiri legate de prieteni ori de societatea în care se află. Nu înțeleg ce se întâmplă cu vremurile pe care le trăiesc. Pot avea sentimentul de înstrăinare, chiar dacă fac parte din anumite grupuri, nu înseamnă că se simt bine. Poate că elementele de legătură se diluează, se topesc, dispar. Unde cândva se simțeau bine, dintr-odată spun că le place să se distreze altfel ori că au alte interese. Mulți sunt confuzi. Trebuie să fie mai atenți la relațiile noi de prietenie și să nu se lase fermecați inutil și nici flatați.”

Gemeni

„Sunt atenționări cu privire la capcane, oboseală, stres, legate de responsabilități. Au mult de reflectat dacă e timpul, e momentul, au vârsta și cheful pentru diverse lucruri de făcut și cu ce vin ele la pachet. Neptun retrograd spune: ‘Știi, poate nu îți pare toxic ceva, dar e posibil să fie mai mult decât ai nevoie sau poți duce.’ Pot descoperi că drumul pe care au pornit nu este foarte satisfăcător la nivel sufletesc.”

Rac

„Neptun este retrograd în zona cunoașterii, a educației. Pot avea foarte multe teste morale de dat. Sunt situații în care lasă de la ei și trebuie să nu mai fie atât de aspri, mai ales în august sau septembrie. Au niște teste și e bine să nu se grăbească să judece, tragă concluzii sau să spună că e bine sau e rău. Pot analiza. Ideea e să nu condamne, pentru că Neptun aduce o înțelegere profundă dincolo de rațiune. Asta nu înseamnă că fac compromisuri pentru a nu greși, dar există mai multe unghiuri din care pot privi o situație.”

Citeşte şi: 5 nativi din zodiac care au noroc pe plan financiar. Ei întorc banii cu lopata în iulie

Citeşte şi: Horoscop Camelia Pătrășcanu: „Venus retrograd dezlănțuie gelozii și exacerbează orgolii”. Cum sunt afectate zodiile până la toamnă / Video

Citeşte şi: Horoscop rune 3-9 iulie, cu Mihai Voropchievici. Surprize pentru mai mulți nativi: „Fiți pregătiți!”

Citeşte şi: Mihai Voropchievici, despre cele mai infidele zodii feminine. Ele te înșală fără să clipească

Leu

„Un  Neptun retrograd care permite renunțări, cu grație, din spiritul inimii. Le dă curajul să fie detașați, să facă lucruri, financiar vorbind, dar fără să se agațe de miza unui câștig. Au în vedere un câștig, dar Neptun militează pentru suficientă detașare încât să nu fie prizonierii unui câștig. Neptun îi poate ajuta să reflecteze la lucrurile de care nu vor să se despartă – obiceiuri, ticuri sau bunuri, relații.”

Fecioară

„Fecioarele își analizează foarte atent situațiile în care sunt retrase, lașe, n-au curaj, sunt temătoare, neîncrezătoare în ele. Finalul de vară aduce situații relaționale în care se rușinează de ele. E un test să vadă că destinul unor colaborări depinde de alegerea lor, dacă să intervină sau nu și cum intervin. Dacă sunt paralizate de teamă, gândindu-se cum sunt privite, faptul că pierd un tren poate schimba mult destinul unei relații.”

Balanță

„Neptun în Pești poate fi dezamăgitor în plan profesional. Poate veni cu momente de descumpănire. Au sentimentul că sunt speculate și sacrificate. Pot descoperi oameni care își atribuie meritele lor, idei care li se preiau, oameni care trag sfori pe la spate pentru a se promova pe ei. Asta face ca meritele Balanțelor să nu se mai vadă. Uneori, au sentimentul că luptă cu morile de vânt.”

Scorpion

„Au o retrogradare care aduce unele regrete că n-au mărturisit iubirea sau nu au dăruit iubirea, cât aveau, la timpul potrivit. Pot exista situații de viață care se repetă. Pot descoperi rădăcina unui anumit tipar, mai ales în dragoste. Nu sunt convingeri neapărat corecte, dar le-a dictat pentru multă vreme un comportament. Ei niciodată nu spun te iubesc sau își cer scuze. Au șansa acum să realizeze niște erori de judecată.”

Săgetător

„Săgetătorii au nevoie și pot manifesta, cu Neptun retrograd, mai multă grijă pentru confortul familiei. Simt nevoia să își încarce bateriile. Harta lor, spre finalul verii, e foarte frumoasă pentru carieră și afirmare. Au nevoie să se întoarcă în locul lor sacru. E o perioadă un pic delicată, căci trebuie să se bazeze pe ei și pe cei de lângă ei.”

Capricorn

„Neptun le atrage atenția că au existat perioade când s-a comunicat cu foarte multă asprime sau chiar deloc. Își dau seama că s-au creat anumite relații din cauza interpretării muțeniei lor. Legat de comunicare, au șansa acum  să realizeze când spun prea mult sau prea aspru niște lucruri, când tac și rănesc sau transmit lucruri eronate despre ei. August și septembrie sunt luni delicate în care trebuie să își măsoare atent cuvintele.”

Vărsător

„Vărsătorii au un Neptun retrograd care îi avertizează să nu se risipească. Să nu-și risipească energia, timpul sau banii apucându-se  de lucruri care sunt un pic mai mari decât puterile lor. Neptun îi invită să nu mai viseze la realizări mărețe. Nu pentru că ele nu sunt posibile, dar nu sunt posibile doar prin visare, mai trebuie adăugat ceva pe lângă. E un tranzit destul de realist, în a doua jumătate a anului, în legătură cu puterea lor și cheful de a face lucruri.  August și septembrie pot fi delicate.”

Pești

„Neptun e planeta lor. Pot privi adânc în sufletul lor. Pot realiza că nu știu care este calea lor. Dar sigur își dau seama că anumite poteci nu li se potrivesc. Pot lua contact cu conștiința lor, care le spune ce e potrivit pentru ei și ce nu e potrivit. Pot avea unele gesturi mai îndrăznețe, să recunoască anumite momente delicate față de ei, dar și față de alții.”

Foto – captură Youtube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton