Ilinca Obădescu și Mihai Gruia se căsătoresc. Dezvăluiri de ultim moment, la FRESH by UNICA: „Mi-am găsit omul întreg” / Exclusiv

.

Ilinca Obădescu se pregătește pentru cel mai important eveniment din viața ei de până acum, nunta cu Mihai Gruia, fostul membru al trupei Akcent. Căsătoria va avea loc pe 22 iulie și, în exclusivitate, la FRESH by UNICA, prezentatoarea Știrilor Kanal D a făcut dezvăluiri despre rochia de mireasă, dorința de a deveni mamă, destinația aleasă pentru luna de miere, dar și despre cum și-a întâlnit adevărata iubire abia atunci când a reușit să ajungă la echilibrul ideal pentru ea, în care se acceptă și își oferă compasiune.

Ilinca Obădescu, prezentatoarea Știrilor Kanal D, de luni până joi, de la ora 12:00, este invitata de astăzi a emisiunii FRESH by UNICA, ediție în care se destăinuie și vorbește despre viața din spatele camerelor de filmat, despre suferințele care au făcut-o să își dorească echilibrul pe plan personal, despre nunta restrânsă pe care o pregătește cu drag, dar și despre copilul pe care și-l dorește foarte mult.

Ilinca Obădescu: „Iubirea în viața mea n-ar fi apărut dacă n-aș fi ajuns la un echilibru”

„Cred că iubirea în viața mea n-ar fi apărut dacă n-aș fi ajuns eu la un echilibru. (…) Echilibrul e un lucru pe care îl găsești și muncești încontinuu la el, forma lui perfectă cred că e așa o utopie, nu ajungem niciodată la echilibrul acela pe care poți să-l menții o viață, trebuie încontinuu să lucrezi. Am încercat să mă cunosc mai mult, să mă descopăr, să descopăr ce e în sufletul meu și strălucirea a venit înainte să vină iubirea. După aceea strălucirea este menținută și prin iubire.” a declarat Ilinca Obădescu la FRESH by UNICA.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și:  Pe ce cheltuie Ilinca Obădescu cei mai mulți bani: „Nu am foarte multe bijuterii” / Video exclusiv

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Drama neștiută a prezentatoarei Kanal D, Ilinca Obădescu: „Mami a adormit și am stat până la ultimul puls lângă ea” / Exclusiv

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și:  Prezentatoarea Ilinca Obădescu a dezvăluit rutina ei de skincare și machiaj: „Secretul fotografiilor reușite pe rețelele de socializare este să nu vrei să pari altcineva”

La 38 de ani, știrista spune că și-a întâlnit dragostea și este pregătită să devină mamă. Se visează o mireasă fericită și simplă, care îi are alături pe oamenii dragi sufletului ei, iar nunta va fi discretă, pe gustul său.

Ilinca Obădescu, despre viitorul soț: „Mi-am găsit omul întreg”

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Eu nu cred în jumătățile perfecte, eu cred în oameni întregi care aleg același drum în viață. Și da, mi-am găsit omul întreg!” a spus Ilinca Obădescu despre logodnicul ei, Mihai Gruia.

Ultimele detalii pentru evenimentul din 22 iulie când Ilinca Obădescu va îmbrăca rochia de mireasă sunt puse la punct, în această perioadă.

„Fericită mă visez! Fericită și de mână cu bărbatul meu. (…) Nunta este în iulie, este o nuntă restrânsă, cu apropiații noștri, este o nuntă așa pe sufletul nostru, așa cum ne-am dorit-o. (…) Rochia mea de mireasă va fi o rochie destul de simplă.” a spus prezentatoarea de la Kanal D.

La FRESH by UNICA, Ilinca Obădescu a mărturisit că este pregătită să devină mamă. Dacă este însărcinată, unde pleacă în luna de miere, cum a ajuns să lucreze în televiziune, dar și de ce consideră că a fost ținută în puf toată viața, aflați urmărind FRESH by UNICA.

„Deja trăiesc o viață în doi, nu cred că acel act va schimba ceva între noi. (…) Va urma! Va urma la un moment dat. (…) Încă n-am nimic de spus, atunci când o să am ceva de spus, o să zic, dar nu, încă nu! Așa, hai să le facem pas cu pas, e nunta acum, luna de miere. (…) În America o să plecăm. (…) Nu chiar o lună, dar va fi o perioadă frumoasă, de-abia aștept! Vacanța de vară se va transforma în luna de miere.” a povestit Ilinca Obădescu la FRESH by UNICA.

CONȚINUT VIDEO UNICA

FRESH by UNICA, pe canalul oficial de Youtube UNICA

Nu ratați FRESH by UNICA, în această seară, de la ora 20:00, pe contul oficial de YouTube și pe pagina de Facebook UNICA.ro!

Pe canalul oficial de YouTube puteți vedea toate edițiile emisiunii. Alina Sorescu și Paula Seling se află printre vedetele care și-au deschis sufletul la FRESH by UNICA. Declarațiile surprinzătoare pe care le-a făcut Tania Popa, dar și poveștile lui Marcel Pavel, precum și ale Andreei Ibacka sunt online.

Andreea Marin, Daniela Gyorfi, Alexandra Velniciuc, Cove, Andreea Bălan, Bella Santiago, Julia Chelaru, Paula Herlo, Carmen Brumă, Iulia Ionescu, Alexandra Ungureanu, Bianca Drăgușanu, Crina Abrudan, Andrei Krișan, Cristi Brancu și Laura Cosoi s-au destăinuit la FRESH by UNICA.

Foto: Ilinca Obădescu

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton