Vica Blochina, în depresie din cauza kilogramelor în plus: „Am vrut să mor”

.

Anul acesta, Vica Blochina (47 de ani) a suferit o operație de micșorare a stomacului. Înaintea intervenției, fosta dansatoare a vorbit deschis și sincer despre depresia prin care a trecut din cauza kilogramelor în plus.

Vica Blochina a apelat la o intervenție numită plicatură gastrică, cel mai modern tip de intervenție chirurgicală bariatrică sau metabolică. Stomacul este micșorat chirurgical, prin efectuarea unor pliuri în peretele gastric, urmate de sutura pliurilor, cu fire chirurgicale neresorbabile.

Vica Blochina, plină de frustrări din cauza kilogramelor în plus: „Mă uram!”

„Am avut o foarte mare depresie pe care nu am tratat-o la psiholog. În schimb am fost la biserică, m-am rugat foarte mult. Nu am pus foarte multe kilograme, ci 10, dar evitam oglinzile din casă. În timpul regimurilor scăpam de un kg, puneam două”, povestește Vica Blochina într-un videoclip pe YouTube.

„Când ai kilograme în plus, viața nu mai merge cum trebuie. Ești frustrat, nervos, nemulțumit, îți reproșezi de ce nu poți să slăbești. Am stat o perioadă închisă în casă. Apoi am plecat o lună în Thailanda încercând să-mi revin. Făceam sport, mâncam sănătos, nu mâncam dulce, înotam în fiecare zi. Într-o lună am slăbit doar un kilogram și jumătate”, a continuat fosta balerină.

Adepta operațiilor estetice, Vica acordă o importanță deosebită aspectului ei fizic. În afara intervenției la stomac, Vica a mai suferit alte trei operații estetice. Acestora li se alătură și o serie de liftinguri și injectări cu acid hialuronic și botox. Vica Blochina a optat pentru remodelarea nasului prin rinoplastie, ridicarea sânilor și implanturi în fese.

Citește și: Prin ce trece Vica Blochina după operația la stomac: „Nu se poate așa ceva. Am zis că nu mai pot!”

A făcut „eforturi supranaturale” de a slăbi, însă fără rezultate

„Dacă nu arăt bine, nu mă simt bine. Vreau să arăt perfect, să fiu frumoasă. Mă certam singură. Mă uram! Și făceam eforturi supranaturale, 21 de zile am băut apă plată, 3 zile post negru fără apă și am slăbit până într-un kg”, a mai spus Vica Blochina.

Stările Vicăi s-au agravat atât de mult în timp încât fosta balerină a ajuns să se întrebe dacă mai are motive să trăiască.

„Am acumulat foarte multă frustrare, am fost supărată pe mine și pe lumea din jur. Nu mai știam să mă comport. Mi-a afectat modul de viață și comportamentul vis-a-vis de oameni și de mine. Nemulțumirea venea 100% din cauza kilogramelor în plus. (…) Am vrut să mor. Mă trezeam și mă gândeam că viața nu are sens. Eram disperată”, a declarat cu lacrimi în ochi.

Citește și: Adina Alberts, despre acuzațiile de malpraxis aduse de Vica Blochina: „Totul a fost făcut în așa fel încât ea să câștige notorietate” / Video

Vica Blochina, rănită de comentariile răutăcioase la adresa greutății sale

Un factor care a agravat depresia Vicăi au fost și comentariile răutăcioase ale unora dintre urmăritorii săi. Potrivit ei, oamenii asociază kilogramele în plus cu nesimțirea.

„Lumea ne judecă. Zic: «Pune lacăt la gură, ești nesimțită, mănânci prea mult». Eu m-am îngrășat hormonal. Nimeni nu știe prin ce trece un om când se îngrașă. Eu trebuie să cântăresc 65 de kg, la înălțimea mea, și acum am 82. Această operație este șansa mea să-mi revin, să fiu fericită”, a încheiat Vica Blochina.

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuiește de mai bine de 20 de ani în România. A devenit cunoscută ca balerină la clubul Melody, în cadrul unei trupe de balet din Lituania. Mai târziu, în 2012, și-a făcut debutul în televiziune în calitate de co-prezentatoare a emisiunii „Telefonul de la miezul nopții”, difuzată pe Antena 2.

Citește și: Câți bani cheltuie Vica Blochina pe lună? „Am un standard foarte ridicat. Aș face orice pentru un milion de euro” / Video

Foto: Captură YouTube; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton