Loredana, apariție inedită pe scena Nostalgia. Artista a făcut furori cu o ținută futuristă / Video

.

Loredana Groza continuă să își uimească publicul prin aparițiile ei spectaculoase. Artista în vârstă de 53 de ani a urcat pe scena Nostalgia, unde a făcut un spectacol de neuitat. Pe lângă piesele cu care a încântat publicul, aceasta a avut și o costumație cu totul aparte.

Celebra cântăreață a îmbrăcat un costum format din body metalic, cu umeri întăriți, accesorizat cu o pereche de ghete în aceeași nuanță și cu o pereche de ochelari supradimensionați. Loredana Groza a fost o adevărată apariție din viitor.

Loredana Groza, apariție inedită pe scena Nostalgia

Loredana Groza are o siluetă de invidiat și profită de acest lucru pentru a purta cele mai inedite și spectaculoase ținute. Artista, peste care timpul nu pare să treacă, a atras toate privirile la Nostalgia, festivalul unde a ales să poarte o costumație de scenă cu totul aparte. Totodată, artista și-a pus o meșă care a completat perfect look-ul.

Cântăreața a postat pe rețelele de socializare câteva imagini de la festivalul care a avut loc în acest weekend.

„Înainte de a urca pe scenă”, este mesajul care a însoțit fotografia realizată înainte de începerea show-ului.

De asemenea, Loredana a postat pe Instagram și un filmuleț din timpul spectacolului.

„Nostalgia e in noi! O audiență fantastică, o energie uimitoare, o emoție și iubire puternică. Vă mulțumesc tuturor”, a scris Loredana pe rețelele de socializare, după ce a reușit să facă toți spectatorii să cânte și să danseze alături de ea.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Loredana, ședință foto incendiară în prezența unor muncitori. „Lasă-i să-și facă treaba!” Cum s-a afișat diva pe șantier

Citește și: Loredana, apariție senzuală la filmările celui mai nou videoclip / Video

Citește și: Loredana Groza, apariție sexy pe străzile din Londra. Unde au mers artista și fiica ei, Elena Boncea / Video

Citește și: Loredana, petrecere de pomină de ziua ei. Artista a împlinit 53 de ani și a atras toate privirile cu ținuta ei

Reacțiile internauților, după concertul susținut de artistă

După ce a postat în mediul online imagini de la Nostalgia, internauții au reacționat rapid. Și toți au lăudat-o pe Loredana pentru apariția ei cu adevărat uluitoare.

„Ești super cool! Ești din viitor”, „Superbă apariție”, „Coborâtă din rai”, „Senzațională vestimentația. Ai știut mereu să te reinventezi și să fii mereu wow. Artist adevărat”, „Ai depășit-o pe Lady Gaga”, sunt doar câteva din comentariile lăsate de fani pe pagina de Instagram a Loredanei Groza.

Loredana are o perioadă plină în această perioadă. Nu doar că susține mai multe concerte, dar face parte și din distribuția serialului „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, ce va fi difuzat pe Antena 1. Aceasta interpretează rolul unei cântărețe și spune că se bucură că are ocazia să revină la una din pasiunile ei, actoria.

„Personajul meu din noul serial se numeşte Felicia şi este un personaj controversat. Îmi dă posibilitatea să-l abordez într-o cheie diferită faţă de personajele pe care le-am jucat până acum. E o nouă provocare şi se ştie că îmi plac provocările!”, a declarat Loredana. 

Vezi în Galeria FOTO de mai sus ținuta spectaculoasă purtată de Loredana pe scena Nostalgia

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton