Cum a oprit Anna Lesko un incident neplăcut creat de o familie cu trei copii în vacanță. „Tatăl stătea cu ochii în telefon, lângă fetița isterică”

.

Anna Lesko și fiul ei, Adam, s-au întors de curând din vacanță. Întrebată de o mămică pe care a întâlnit-o întâmplător, în avion, cum de Adam este atât de înțelegător, și-a reamintit o experiență din concediul cu Adam, pe care a și relatat-o online.

„M-a întrebat o mămică în avion, auzind o discuție dintre mine și Adam: «Cum de este atât de înțelegător?!». Mi-a venit mănușă această întrebare, pentru că eu îl educ pe Adam acasă, nu în public”, începe mesajul Annei.

Anna Lesko a intervenit pentru a opri un incident neplăcut provocat de o familie cu trei copii. „Mi-am permis să mă apropii”

Vacanța s-a desfășurat într-un „loc minunat, predestinat familiilor cu copii”. Cu toate acestea, Anna susține că a observat aproape zilnic un fenomen. „Părinții nu reușeau să gestioneze relația cu copiii lor fără scandal, țipete, urlete, pedepse în public”, a punctat artista.

Anna a relatat în detaliu o întâmplare din aceeași vacanță, petrecută pe plajă. „O fetiță nu se oprea din a-l lovi cu ce avea la îndemână pe unul din frații ei. Mama îl dădea cu cremă pe cel mare, iar tatăl stătea cu ochii în telefon, lângă fetița isterică. Timp de 15 minute, fetița a țipat la toți. Apoi, mama a început să țipe la ea. A intervenit și tatăl la fel, țipând. Apoi, frații țipau între ei și tot așa. Adam se uita șocat la această scenă”, a povestit cântăreața.

Citește și: Anna Lesko și-a aniversat fiul: „Nici măcar varicela nu ne-a oprit să sărbătorim”

Citește și: Ingredientul secret, folosit de Anna Lesko pentru cornulețe cu untură și umplutură de gem de prune

Anna nu a putut sta deoparte și a intervenit, însă într-un mod neașteptat. În loc să le atragă atenția părinților, solista a interacționat cu fetița.

„Mi-am permis să mă apropii de fetița nervoasă. Am luat-o de mânuță și i-am pupat-o. Fetița s-a oprit brusc din isterie. Avea ochișorii roșii și umflați de la atâta plâns. Am mângâiat-o pe umeri și am strâns-o de mânuță, spunându-i că este foarte frumoasă, iar codițele ei sunt împletite fabulos. Am rugat-o să nu mai fie supărată și să-l lase pe Adam să doarmă un pic, fiind foarte obosit după câteva ore de tobogane și bălăceală. Fetița sughița și se uita la mine uimită în timp ce îi vorbeam calm și drăgăstos. M-am întors la Adam. Fetița nu a mai țipat și, la scurt timp, a adormit”, a mai povestit cântăreața.

Cum evită Anna Lesko neînțelegerile din public cu fiul ei, Adam

În continuarea mesajului, Anna a evidențiat faptul că ea și Adam comunică în permanență, mai ales înaintea unui eveniment sau unei vacanțe, astfel încât astfel de incidente să fie evitate.

„Eu întotdeauna am considerat că este important și de datoria mea să port discuții cu Adam înainte de orice tip de eveniment la care vom merge, implicit vacanțele. În plus, vacanțele pot fi obositoare și lucrurile pot scăpa de sub control. Știind acest aspect, noi facem înțelegerile din timp, negociem și învățăm acasă să ne respectăm reciproc nevoile încât în public să ne comportăm civilizat unul cu celălalt”, a precizat.

Citește și: Anna Lesko a dezvăluit că a avut scolioză și a urmat un tratament dureros: „Îmi curgeau lacrimile, dar trebuia să facem” / Video

Citește și: Cum i-a spus Anna Lesko fiului ei că ea și tatăl lui s-au despărțit

„Nu vreau să sune a lecții de viață și îmi cer scuze preventiv dacă această istorisire a deranjat pe cineva. Nu aceasta a fost intenția mea. Îmi doresc doar să ne înțelegem copiii și să îi creștem în armonie și iubire, începând de acasă. Astfel, timpul petrecut în vacanțe va fi mult mai plăcut pentru toți. ❤️”, a încheiat.

Deși comentariile postării au fost preponderent pozitive, unele mămici au atras atenția asupra faptului că Anna are un singur fiu, în timp ce familia despre care povestește avea trei copii. „E doar un copil pe care îl gestionezi și îi dai atenție numai lui! Când sunt mai mulți copiii, spun din experiență, eu am 3, este mai dificil să reușești să le dai atenția necesară fiecăruia în parte și după nevoia fiecăruia! Câteodată și noi părinții obosim între ei, chiar dacă știm cum ar fi frumos să ne comportăm”, a scris o utilizatoare.

Anna Lesko și tatăl lui Adam, Adrian Neniță, cunoscut drept DJ Vinnie, s-au despărțit în anul 2019, după 8 ani de relație.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton