Ioana Ginghină, discuții cu logodnicul înainte de cununia civilă. Ce rol joacă Alexandru Papadopol în această poveste

.

Ioana Ginghină a divorțat de Alexandru Papadopol, apoi a început o viață nouă alături de Cristi Pitulice, cu care se pregătește acum să se căsătorească.

Deși a rămas în relații bune cu fostul soț de dragul fiicei Ruxandra, Ioana nu vrea ca actorul să participe la cununia ei civilă. Motivul?  Gelozia actualului partener.

Ioana Ginghină: „Se simțea ciudat că vine mereu fostul cu câte o prăjiturică”

„Să fim sinceri, dacă nu era Ruxandra, probabil că noi nu mai țineam legătura, de asta zic că n-ar avea ce să caute la nuntă. Cristi nu a mai fost însurat. Dar eu spun din experiență. Când Ruxandra mai ieșea și mai mânca cu tatăl ei prin oraș, când venea acasă, îmi aduce și mie și îmi spunea că

“Ți-a trimis tata sushi”, se duceau undeva, venea iar și spunea: „Știe tata că ții post, dar ți-a trimis și ție ceva” și cumva tot veneau cadouri de la tata, de câte ori pleca Ruxi, și m-a întrebat într-o zi Cristi: „Măi, Ioana, ce părere ai avea dacă ar veni o fostă de a mea cu prăjituri pe la poartă, ce ai zice?’ și zic nu știu, probabil i le-aș pune în cap și zice, cam asta simt și eu. Se simțea ciudat că vine mereu fostul cu câte o prăjiturică”, a spus actrița în emisiunea lui Măruță.

Citeşte și: Îngrijirea mâinilor: Metoda prin care Ioana Ginghină și-a întinerit și hidratat pielea

Citeşte și: Ce relație are Alexandru Papadopol cu iubitul fostei soții, Ioana Ginghină

Ioana Ginghină știe cum va arăta rochia din ziua marelui eveniment

Ioana Ginghină și alesul ei, Cristi Pitulice, își oficializează relația pe 23 septembrie. După ce devin soț și soție, cei doi vor petrece cu familia și prietenii chiar în curtea casei lor. Actrița a rămas atât de impresionată de rochia purtată de Adela Popescu la nunta lui Smiley cu Gina Pistol, încât și-ar dori să îmbrace în ziua marelui eveniment o ținută asemănătoare.

“Rochia trebuie să meargă în curte, să se potrivească. Am văzut-o pe Adela Popescu la nunta lui Smiley și mi-a plăcut mult rochia. Mă gândeam să o întreb de unde o are, că aș merge și eu pe varianta pe alb. Ea era în negru la nuntă. Chiar mă gândeam, ea avea ciocate, o pălărie… Drăguț. Ar merge și la mine”, spune Ioana Ginghină, conform Ciao.ro.

Citeşte și: Conflict între Ioana Ginghină și Cove, fostul iubit: „Da, ne-am certat. Sunt multe lucruri care s-au adunat”

Citeşte și: Ioana Ginghină vrea la cununie o rochie cum a avut Adela Popescu la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Ioana Ginghină ar vrea bufet suedez la cununie

Actrița nu va avea mulți invitați la nuntă, pentru că nu visează la un eveniment de mare amploare, ci la unul restrâns, cu oameni dragi alături.

„Pe 25 septembrie avem starea civilă. Vom face o petrecere la mine în curte, doar cu apropiații. De ziua mea am avut 20 de invitați, acum cred că o să fie maximum 30. Spațiu este, curtea are 1000 metri pătrați, dar acum ne gândim dacă să facem cu mese sau cum a fost când am avut ziua, am avut niște zone așa cu mese și un fel de bufet suedez”, mai spune ea.

Ioana și alesul ei vor pleca apoi în luna de miere. „Cu siguranță va exista o lună de miere, acum că vreți voi să o considerați vacanța din vară sau vacanța din iarnă. Ambele vor fi la cald și vor fi de cel puțin 3 săptămâni”, povestea ea pentru UNICA.RO.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton