Cât le-au costat pe Nicole Cherry și Larisa Udilă biletele la concertul lui Beyonce din Polonia. Au stat în primele rânduri

.

Nicole Cherry și Larisa Udilă au participat la concertul lui Beyonce din Varșovia, Polonia, al paisprezecelea show din turneul mondial al solistei, Renaissance. Impresionați de locurile pe care solista și modelul le-au avut la concert, fanii celor două s-au întrebat cât au costat biletele, iar Larisa le-a răspuns.

Pe 27 iunie 2023, Beyonce a susținut al paisprezecelea show din turneul mondial Renaissance la Varșovia, în Polonia. Prezente la eveniment au fost și artista Nicole Cherry și creatoarea de conținut online Larisa Udilă. Nu oriunde, ci chiar în primele rânduri ale publicului.

Nicole Cherry și Larisa Udilă, în primele rânduri la concertul lui Beyonce din Polonia. Cât au costat biletele

„Asta cred că a fost cea mai des întâlnită întrebare în ultimele zile. A fost șocant pentru toată lumea de pe Instagram cât de aproape am fost de Beyonce. Știu că, probabil, ați găsit pe internet biletul meu la 10.000 de euro, dar am avut noroc cu nașa Cherry, care este as în ceea ce privește organizarea. Avem biletele luate de două luni și am plătit pe ele 2.500 de euro fiecare. Oricum au fost scumpe, dar diferența per bilet este destul de mare”, a spus Larisa Udilă în mediul online.

Larisa a venit însoțită și de soțul ei, jucătorul de fotbal Alexandru Ogică, alături de care a și postat o imagine de la concert. Larisa și Alexandru s-au căsătorit în iunie 2021 și împreună au un fiu, Milan, născut pe 11 august 2021.

Nicole nu a publicat nicio fotografie de la concert cu soțul ei, Florin Popa, fiind neclar dacă a însoțit-o sau dacă a rămas acasă cu fiica lor, Anastasia Maria, născută pe 27 noiembrie 2021. Nicole și Florin s-au căsătorit în primăvara anului 2022, după 4 ani de relație.

Nicole tocmai a încheiat filmările sezonului 19 „Te cunosc de undeva”, în care a concurat alături de rapperul Juno. Sezonul a fost câștigat de echipa formată din Emilian și WRS, care au fost și câștigătorii sezonului 18 al emisiunii.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: INTERVIU. Nicole Cherry, despre cum îmbină cu succes viața personală cu cea profesională: „Îmi reîncarc bateriile în drum spre concerte”

Citește și: Artista și-a schimbat prioritățile de când e mamă. Nicole Cherry: „După concert și după sute de kilometri, relaxarea mea este Anastasia”/ EXCLUSIV

Citește și: Nicole Cherry și Juno, transformare inedită la „Te cunosc de undeva!”: „Refrenul ne-a dat ceva de furcă!”

Turneul Renaissance a început în mai 2023, la Stockholm, și se va încheia abia la final de septembrie, în New Orleans, SUA. Acesta este primul turneu al lui Beyonce în ultimii 7 ani. Potrivit Forbes, cele 57 de concerte i-ar putea aduce solistei 2,1 miliarde de dolari. În acest turneu, Beyonce o are alături și pe fiica ei, Blue Ivy (11 ani), care s-a alăturat trupei de dansatori a artistei. Beyonce și soțul ei, Jay Z, mai au împreună doi copii, gemenii Sir and Rumi, în vârstă de 6 ani.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton