Claudia Pătrășcanu are binecuvântarea fiilor ei să se recăsătorească. „Vor un frățior”

.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au separat în 2019, după patru ani de căsnicie. Fostul cuplu are împreună doi fii, Gabriel și Nicholas. Recent, solista a spus că fiii ei își doresc un frățior și că i-au dat binecuvântarea să se recăsătorească.

Claudia Pătrășcanu: „Copiii mei vor să mă facă fericită, nu vor să mă vadă singură”

„Eu sunt foarte fericită că am crescut și cresc doi copii atât de buni. (…) Copiii mei vor să mă facă fericită, nu vor să mă vadă singură. Dacă copiii mei mi-au dat binecuvântarea lor, asta pentru mine e totul. Dacă eu sunt fericită și ei sunt fericiți, totul e de la Dumnezeu. Astăzi, de exemplu, ei își doresc să mă recăsătoresc, să fiu fericită, să avem o familie”, a declarat artista pentru Spynews.

„Vor un frățior, își doresc foarte mult, mai vor un bebeluș. (…) Mi-au zis că ei vor să mă căsătoresc. Cel mic mai face glumițe și zice că îmi pune un inel pe deget și mă căsătoresc. Cred că așa mă văd ei, așa își doresc. (…) Deocamdată nu e momentul”, a continuat.

Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-a finalizat în toamna anului 2022, la trei ani de la separare. În timpul procesului, omul de afaceri s-a oferit să-i cumpere solistei o locuință în București, să achite studiile fiilor lor și bonele acestora, însă Claudia a refuzat, optând să locuiască în Constanța, unde și-a cumpărat anul trecut o casă.

Citește și: Gabi Bădălău, atac nou la adresa Claudiei Pătrășcanu: „Mă denigrează în mod constant și obsesiv. Mă uit și mă crucesc!”

Claudia Pătrășcanu: „Eu încă mai cred în iubire, căsătorie, de ce nu”

„Încă mai cred în iubire, în oameni, în cuvinte, în ochii oamenilor, în te iubesc, în îmbrățișări care îți oferă căldură. O să fiu rezervată din acest punct de vedere, nu vreau să dau detalii din viața mea personală. Și dacă ar apărea cineva, nu aș încerca să expun, aș încerca să-mi țin relația cât mai rezervată. Nu aș ascunde, că nu am cum să nu mă afișez cu el. (…) Acum cred în altfel de iubire, în chimie, în emoție. Un bărbat adevărat nu va dori să fie expus, nu va cere asta”, a mai spus pentru Spynews.

„Las lucrurile să vină de la sine. Eu încă mai cred în iubire, căsătorie, de ce nu. Când ești supărat și ți se întâmplă lucruri urâte zici că nu mai vrei, nu mai crezi, dar când lucrurile se așază și te vindeci, atunci se schimbă situația”, a încheiat.

La finalului anului trecut, Gabi susținea că solista ar forma un cuplu cu un bărbat însurat, acesta fiind motivul pentru care refuză să revină în București. A precizat că dorința lui nu este să o recucerească, ci doar ca fiii lor să aibă ambii părinți aproape. Tot atunci, omul de afaceri a declarat că solista este „ambițioasă și prost sfătuită de iubitul ei”.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, mărturisiri despre căsnicia cu Gabi Bădălău: „Nu l-am luat pentru bani. În acel moment era falimentat” / Video

Deși spune că este curtată, Claudia mărturisește că nu are timp de o relație în acest moment. „Nu fug de o relație, categoric. Dar vreau să mă dezvolt foarte mult în plan personal și profesional”, declara recent pentru Cancan.

Gabi Bădălău formează de la începutul anului 2021 un cuplu cu Bianca Drăgușanu. Din aprilie 2023, Gabi Bădălău este sub controlul judiciar, cercetat pentru dare de mită. Bărbatul a cerut recent judecătorilor permisiunea pentru a merge într-o vacanță în Istanbul, Turcia, însă cererea i-a fost respinsă.

Foto: Facebook; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton