Pete Davidson s-a internat la reabilitare din cauza problemelor de sănătate mintală. Cu ce boli se confruntă comediantul

.

Pete Davidson a decis să se interneze la un centru de reabilitare unde să își poată rezolva problemele de sănătate mintală. Decizia vedetei americane a venit după ce, în ultimele săptămâni, s-a confruntat cu diverse probleme personale și juridice.

Fostul iubit al lui Kim Kardashian și Ariana Grande s-a internat la centrul de tratament, însă se așteaptă să iasă în curând. Acesta urmează un tratament pentru tulburare de stres posttraumatic și tulburare de personalitate borderline.

Pete Davidson s-a internat la reabilitare

Veștile privind internarea lui Pete Davidson la dezintoxicare vin la mai bine de o săptămână după ce Procuratura Districtului din Los Angeles l-a acuzat pe actor că a condus imprudent, în urma unui accident produs în luna martie a acestui an. Atunci, comediantul a intrat cu mașina sa într-o casă din Beverly Hills, California. Nu au existat victime în urma acestui accident.

Pe data de 27 iulie, Pete Davidson urmează să fie trimis în judecată.

De asemenea, actorul a atras câteva controverse în jurul lui, din rândul activiștilor pentru drepturile animalelor după ce a ales să cumpere un cățel, în loc să adopte unul. Pete a fost fotografiat când se afla cu iubita lui, Chase Sui Wonders, la un magazin de animale de companie.

Citește și: Actorii Pete Davidson și Pheoebe Dynevor s-au despărțit

Citește și: Ariana Grande și Pete Davidson s-au despărțit. Motivul pentru care au pus capăt relației

După ce un oficial PETA l-a criticat pentru decizia de a nu adopta un câine, Davidson i-a lăsat acestuia un mesaj plin de insulte.În mesajul respectiv, comediantul a explicat „că nu este alergic la Cavapoos și aceste tipuri de câini” și a vrut să îi facă cadou mamei sale un cățeluș, după ce animalul ei de companie a murit recent, la vârsta de 2 ani.

El a explicat și de ce criticile primite au cauzat o reacție atât de emoțională.

„Această organizație (PETA) a făcut un exeplu public despre noi, înrăutățind starea noastră de dureere. Sunt supărat. A fost o alegere proastă a cuvintelor. Nu ar fi trebuit să spun ceea ce am zis, dar nu îmi pare rău că m-am apărat pe mine și familia mea”, a afirmat Pete Davidson, citat de E!News.

Actorul se confruntă cu diferite boli mintale

De-alungul anilor, Pete Davidos a vorbit deschis despre luptele sale pentru sănătatea mintală. În 2022, a făcut terapie pentru traume după ce Kanye West l-a criticat în mod repetat pe rețelele de socializare din cauza relației sale cu Kim Kardashian.

Citește și: Madonna, de urgență la spital după ce a fost găsită inconștientă. Cum se simte artista: „Am crezut că o s-o pierdem”

Citește și: Cum a apărut Adam Sandler cu soția și fiica la un eveniment. Detaliul care a atras atenția

Davidson a vorbit pentru prima dată despre lupta cu tulburarea de personalitate borderline în anul 2017. Atunci, el a recunoscut că a fost la dezintoxicare cu un an în urmă și că unul dintre pishiatrii săi l-a diagnosticat cu această boală pe care Institutul American de Sănătate Mintală o descrie ca fiind „o boală mintală care afectează grav capacitatea unei persoane de a-și gestiona emoțiile”.

„Am început să am aceste căderi nervoase în care mă speriam foarte tare, după care nu îmi mai aminteam nimic. Furie oarbă”, a spus atunci comendiantul.

Pete Davidson a atribuit o parte din lupta sa continuă cu sănătatea mintală tatălui spu, pompier, care a fost ucis în timp ce se afla la datorie, în timpul atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001.

Actorul, care avea atunci doar 7 ani, a spus: „Marea mea problemă este încrederea. Într-o zi era aici, iar a doua dispăruse”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Pete Davidson

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton