Kelly Clarkson a luat antidepresive pe durata divorțului: „Nu mă puteam opri din plâns”

.

Kelly Clarkson a dezvăluit că a fost nevoită să ia antidepresive pentru a putea trece peste divorțul de Brandon Blackstock. Artista în vârstă de 41 de ani spune că nu se putea opri din plâns în timpul unei ședințe la psiholog.

Invitată într-o emisiune de televiziune, Kelly a povestit cât de greu a trecut peste divorțul de cel care i-a fost soț timp de aproape șapte ani. Deși cei doi s-au separat în 2020, divorțul s-a încheiat în martie 2022. Cei doi au împreună o fată, River Rose, în vârstă de 9 ani, și un băiat, Remington Alexander, de 7 ani.

Kelly Clarkson a luat antidepresive pe durata divorțului

„M-am uitat la terapeutul meu și pur și simplu nu m-am putut opri din plâns. A fost unul din acele lucruri în care a trebuit să îmi las mândria la o parte și toate problemele din copiărie”, a afirmat cântăreața, citată de People.

Aceasta a precizat că, timp de două luni, a fost nevoită să ia un antidepresiv.

„Problema era că nu mai putea zâmbi. Nu eram fericită și aveam nevoie de ajutor. Și a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o. Nu aș fi reușit fără ele”, a precizat Kelly Clarkson.

Artista și Brandon s-au căsătorit în anul 2013, însă Clarkson a depus actele de divorț în 2020. Relația lor a fost transpusă în cel mai nou album al cântăreței, „Chemistry”.

Citește și: Nicole Scherzinger s-a logodit. Thom Evans i-a oferit inelul după trei ani de relație

Citește și: Ce i s-a întâmplat lui Jerry Lee Lewis când s-a căsătorit cu verișoara sa, în vârstă de 13 ani. Artistul era la al treilea mariaj

Înainte ca acest album să fie lansat, ea și-a anunțat fostul soț cu privire la conținutul pieselor ei.

„Nu m-am oprit la o singură chestie. Totul este acolo. Știi ce spun? Totul este acolo, toată călătoria. Lucrurile frumoase sunt și ele acolo. Acum este multă durere, dar asta ni se întâmplă tuturor”, a spus Kelly Clarkson că i-a zis lui Brandon Blackstock înainte de lansarea albumului.

Totuși, din cauza copiilor ei, Kelly a precizat că a fost selectivă cu piesele care au ajuns pe album.

Artista nu vrea să se recăsătorească

Deși prietenii i-au propus de multe ori să încerce să cunoască un alt bărbat, Kelly Clarkson spune că niciodată nu se va recăsători. Este, însă, deschisă în fața iubirii, deși momentan preferă să se concentreze asupra ei, a copiilor și a carierei sale.

Citește și: Kelly Clarkson divorțează după șase ani de căsnicie

Citește și: Ca două picături de apă! Fiica lui Jennifer Garner și a lui Ben Affleck e copia actriței. Cum au fost surprinse cele două

„Este unul dintre acele lucruri la care nu te așteptai, dar, în același timp, am avut deja oameni care mi-au spus: “Anunță-mă când vrei să te întâlnești cu cineva”. Este ca și cum, știi ce, nu cred că trebuie să ai pe cineva cu tine tot timpul. Chiar mă bucur de munca mea, de copiii mei, de creativitatea mea. Uneori am fost sufocată în relații”, a declarat artista, potrivit Bright Side.

Pe de altă parte, Kelly Clarkson spune că nu spune nu iubirii: Poate în viitor, nu se știe niciodată. Știu că nu mă voi căsători din nou. Dar vreau să spun că nu se știe niciodată despre dragoste. Este unul dintre acele lucruri pentru care suntem proiectați – mai ales de unde vin eu – să avem nevoie de asta. Iar eu nu am această nevoie”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Kelly Clarkson

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton