George Burcea, singur cu fetele în vacanță: „Prima dimineață împreună”. Viviana Sposub nu i-a însoțit / Video

.

George Burcea și-a dus fetițele pe care le are cu Andreea Bălan în vacanță. Cei trei, care de data aceasta nu sunt însoțiți de Viviana Sposub, își petrec câteva zile împreună într-un loc plin de verdeață din Tohani, județul Prahova.

Actorul a împărtășit cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare câteva din momentele petrecute împreună cu Ella și Clara, care se pare că se întorc acasă, la București, cu un nou prieten.

George Burcea, în vacanță cu Ella și Clara

George Burcea a revenit în România după mai multe luni petrecute în Statele Unite, unde a lucrat la câteva proiecte. Acum, actorul are parte de o scurtă vacanță pe care o petrece împreună cu fiicele sale, Ella și Clara, pe care le are din căsnicia cu Andreea Bălan.

George a ales să își ducă fetele în natură, departe de agitația de la oraș. Nu a optat pentru o excursie în străinătate, ci una pe plaiuri românești, în județul Prahova. Acesta a vrut să le ofere micuțelor o experiență de neuitat, la țară.

Deși se află acolo doar de o zi, Ella și Clara par să se distreze de minune alături de tatăl lor. S-au cazat la o cabană, au mâncat cireșe negre, au dansat și și-au făcut și un nou prieten: o pisică pe care intenționează să o aducă acasă, la București.

Citește și: George Burcea, despre războiul cu Andreea Bălan și pensia alimentară pentru fetițe: „Nu mi-e rușine să zic că nu am câștigat cât aș fi vrut”

Citește și: Cât costă parfumul preferat al Vivianei Sposub. Iubita lui George Burcea a împlinit 26 de ani

Noaptea, Ella a dormit în pat cu pisica găsită, iar Burcea a postat clipul cu cele două îmbrățișate, pe Instagram, alături de mesajul: „Prima dimineață împreună”.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Mai mult, actorul a dovedit că are o imaginație bogată. Pentru că în camera în care au fost cazați existau două paturi twin, George le-a unit, iar pe margini, pentru ca Ella și Clara să nu cadă din pat, a pus câte un scaun și o pernă.

Fetele par să se bucure din plin de această experiență. Mai exact, Ella și Clara au fost duse de tatăl lor într-o tabără de creație artistică-muzicală și dezvoltare personală.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Viviana Sposub nu i-a însoțit în vacanță

În imaginile postate de George Burcea pe rețelele de socializare nu apare Viviana Sposub, care de obicei își însoțește iubitul peste tot.

În timp ce George și fiicele lui se distrează la fermă, fosta prezentatoare de televiziune s-a bucurat din plin de o serie de shopping. Rămasă singură acasă, Viviana a decis să meargă la cumpărături pentru a-și reînnnoi garderoba.

Citește și: Viviana Sposub și-a luat un nou apartament. Locuința iubitei lui George Burcea are doar dormitoare, nu și living / Foto

Citește și: Andreea Bălan îi dă replica lui George Burcea, în războiul pentru fetițe: „Acesta este adevărul care trebuie știut!”

Aceasta le-a arătat fanilor ei de pe Instagram mai multe fotografii realizate în timp ce proba diferite ținute.

„Mi-am propus să fac prăpăd. Am văzut o grămadă de chestii drăguțe, așa că astăzi, shopping!”, a spus Viviana Sposub pe social media.

La finalul zilei, ea a postat un clip în care apare cu mai multe pungi de cumpărături în mâini, semn că a găsit mai multe haine care i-au fost pe plac.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu George Burcea, Ella și Clara în vacanță

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton