Fiica lui Johnny Depp, Lily-Rose, topless în serialul „The Idol”

.

Fiica lui Johnny Depp, Lily-Rose Depp, este protagonista serialului „The Idol”, produs de la HBO. Drama regizată de Sam Levinson, care este și regizorul serialului „Euphoria”, urmărește povestea lui Jocelyn, jucată de Lily-Rose, o artistă pop care, după decesul mamei sale, are o criză care duce la anularea ultimului ei turneu.

Ulterior, tânăra decide să revendice titlul de cea mai sexy vedetă pop din America. În acest cadru începe o relație cu Tedros, jucat de Abel „The Weeknd” Tesfaye, un self-help guru și liderul unui cult contemporan.

Fiica lui Johnny Depp spune că scenele sexy și nud sunt terapeutice pentru ea

Pe parcursul serialului, actrița apare topless în mai multe scene intime cu Tesfaye. „The Idol”, gândit inițial ca o satiră a industriei muzicale, a căpătat o tentă mult mai scandaloasă după retragerea regizoarei Amy Seimetz din echipa de producție. Potrivit Deadline, Seimetz a fost forțată să demisioneze deoarece co-creatorul și co-starul serialului, Tesfaye, a vrut ca producția să includă ceva mai puțină „perspectivă feminină”, lucru pe care solistul l-a negat ulterior. În ciuda faptului că, potrivit The New York Times, „serialul vrea cu disperare să fie un scandal”, acesta nu reflectă realitatea industriei muzicale din prezent.

Despre nuditatea din show, Lily a declarat pentru The Sun: „Sunt 100% eu. Îmi place acest gen de rol. Nu cred că este nimic în neregulă cu el. Și nu cred că e nimic în neregulă cu a-ți plăcea acest gen de rol. Fiecare ținută, fiecare interacțiune și fiecare scenă nud sunt realizate cu intenție și importante pentru mine. Poate asta mă face un pic nebună. Îmi place senzația de după acele scene, mi se par terapeutice, poate acesta este motivul pentru care îmi place acest job”.

Citește și: Adele a uitat versurile unei piese în timpul unui concert. Momentul a devenit viral / Video

Citește și: Cum arată Penthouse-ul în care au locuit Johnny Depp și Amber Heard

Sam Levinson: „Trăim într-o lume foarte sexualizată”

La fel de sexual și violent este și serialul „Euphoria”, Sam Levinson fiind etichetat de o parte din public drept „un pervers”. Levinson a recunoscut că „The Idol” reflectă faptul că „trăim într-o lume foarte sexualizată”. „Cred că prin acest serial și prin munca alături de Lily, am definit cine este ea ca persoană, și cine este personajul Jocelyn ca persoană, iar, din acel moment, sexualitatea a ieșit la iveală. Cred că este foarte similar cu ceea ce face aproape fiecare vedetă pop în zilele noastre”, a mai declarat regizorul.

Lily-Rose Depp este fiica actorului Johnny Depp și a fostei lui partenere de viață, artista Vanessa Paradis. Lily mai are un frate, John „Jack” Christopher.

Citește și: Amber Heard, despre prima oară când ar fi fost agresată de Johnny Depp: „M-a plesnit fără motiv”

Citește și: Johnny Depp, mesaj tulburător despre fosta soție, actrița Amber Heard

Cine este Danielle Balbuena, iubita lui Lily-Rose Depp

Lily își împarte frecvent timpul între Londra, Paris și New York. „Valoarea intimității este ceva ce mi-a fost insuflat de la o vârstă fragedă”, mărturisea actrița în aprilie 2021, în emisiunea „The Drew Barrymore Show”. „Crescând într-o familie ca a mea, întotdeauna am învățat despre importanța intimității și despre a păstra anumite lucruri doar pentru tine. Este un lucru pe care l-am introdus în propria carieră. Este foarte important pentru mine”, a completat atunci.

Actrița formează din februarie 2023 un cuplu cu artista Danielle Balbuena, cunoscută drept 070 Shake de pasionații de muzică rap. Lily a mai format cupluri cu rapperul francez Yassine Stein și actorii Austin Butler și Timothée Chalamet.

Foto: Profimediaimages.ro; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton