Roxana Ciuhulescu, anunțul făcut despre fiica sa: „De emoții m-a apucat și durerea de burtă”

.

Roxana Ciuhulescu nu mai are liniște de când fiica ei a intrat în focurile examenelor, la Evaluarea Națională. Vedeta încearcă să își susțină fiica cum poate, dar recunoaște că emoțiile sunt mari.

Ana are 15 ani, învață bine și s-a pregătit temeinic pentru această perioadă. Știe că atât părinții, cât și profesorii au așteptări mari de la ea, așa că presiunea e mare.

Roxana Ciuhulescu: „În ultimul an, programul Anei s-a împărțit între meditați plus terapii pentru coloană”

Ana a susținut, ieri examenul la matematică, iar Roxana Ciuhulescu a trecut prin mai multe stări.

„Fiica mea are examenul la Matematică. De emoții m-a apucat și durerea de burtă. Am încredere în ea pentru că a făcut meditații intense în ultimul an la matematică și română. În ultimul an, programul Anei s-a împărțit între meditați plus terapii pentru coloană. Duminică noapte și azi-noapte, nu am închis un ochi. Ea este pregatită pentru examene, știu asta, dar așa sunt eu, trăiesc fiecare clipă alături de ea. Profesorii care au meditat-o au și ei mare încredere în ea. Este un copil bun și muncitor”, a spus Roxana Ciuhulescu, conform Click.ro.

Vedeta are convingerea că fiica sa îi seamănă din multe puncte de vedere. „Atunci când a plecat din casă, ca să mai piardă din emoții, i-am spus ca nu este cel mai important examen din viața ei, însă trebuie să-l trateze cu seriozitate: să citească bine enunțul, să nu se grăbească, să nu cumva să-i treacă prin cap să se inspire de undeva, să nu sufle și să nu vorbească în timpul examenului. Luni, la primul examen, îi tremura pixul în mână.

Mi-a spus după examen că a avut nevoie de 10 minute ca să se liniștească pentru că nici nu putea scrie de emoții. Eu când am dat ultimele examene auto (C+ E si D+E), de emoții îmi era frică să nu pun cursorul pe alte răspunsuri, așa este și ea”, a adăugat Ciuhulescu.

Citeşte și: Roxana Ciuhulescu, despre viața de familie, împliniri și compromisuri: “Am învățat din fragedă copilărie să mă imunizez la răutăți” / Exclusiv

Citeşte și: EXCLUSIV. Roxana Ciuhulescu, dezvăluiri fără perdea. Ce nu știe lumea, încă, despre ea

Roxana Ciuhulescu și-a găsit jumătatea

Roxana Ciuhulescu are convingerea că soțul ei, Silviu Bulugioiu, e sufletul ei pereche. Cei doi au știut din primul moment că pot avea o viață frumoasă împreună. Vedeta a lăsat astfel în urmă un divorț dureros.
„Îl știam de câțiva ani. La început nu am simțit decât simpatie, ca între colegi de club. În timp, lucrurile și sentimentele s-au schimbat. Dacă cineva mi-ar fi zis că între noi va fi ceva vreodată, mai mult decât o amiciție, m-ar fi bufnit râsul, însă nu aduce anul ce aduce ceasul”, povestea vedeta pentru UNICA.RO.

Citeşte și: Roxana Ciuhulescu, mesaj neașteptat după cinci ani de mariaj: „Dumnezeu știe ce va fi mai departe”

Citeşte și: Roxana Ciuhulescu riscă să ajungă pe masa de operație din cauza accidentării de la „Survivor România” 2022

Roxana Ciuhulescu a lăsat în urmă o despărțire controversată

Roxana Ciuhulescu a mai fost căsătorită cu Mihai Ivănescu, dar, după 11 ani, cei doi au pornit pe drumuri separate. Cei doi nu au reușit să păstreze o relație amiabilă după divorț, chiar dacă au o fiică împreună.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton