Prințul William, cadou spectaculos din partea Westminster Abbey în ziua în care a împlinit 41 de ani. Imagini de colecție cu Prințul de Wales

.

Prințul William a împlinit pe data de 21 iunie vârsta de 41 de ani. Cu această ocazie, Prințul de Wales a primit un cadou spectaculos din partea Westminster Abbey.

Zua de naștere a Prințului de Wales a fost marcată de clopotele de la celebra catedrală din Londra, care au bătut la ora 13:00 ora locală, în onoarea prințului moștenitor.

Clopotele de la Westminster Abbey au sunat pentru Prințul William

„Îi urăm Înălțimii Sale Regale Prințul de Wales la mulți ani! Clopotarii de la Abbey sună 541 de schimbări ale lui Stedman Caters, urmate de London Surprise Royal”, a scris Westminster Abbey pe Twitter, alături de un video cu momentul spectaculos.

Clopotele de la Abbey au mai sunat în onoarea lui William în anul 2019.

Deși Westeminster Abbey era cunoscută pentru că își bătea clopotele pentru a sărbători zilele de naștere a numeroși membri seniori ai familiei regale, tradiția s-a schimbat pe fondul problemelor financiare legate de pandemia de COVID-19, notează People.

Înainte de 2020, clopotele marcau ziua de naștere a 12 membri ai familiei regale: Regina Elisabeta, Prințul Philip și cei patru copii ai lor – Regele Charles, Prințesa Anne, Prințul Andrew și Prințul Edward – dar și pentru soția lui Charles, Camilla, Prințul William, Kate Middleton și copiii lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Citește și: Prințul William refuză „să uite și să ierte” războiul lui Harry împotriva familiei regale: „E o luptă dificilă”

Citește și: Prințul William, imagine de colecție cu cei trei copii ai săi. Cum a sărbătorit Prințul de Wales „Ziua Tatălui”

Lucrurile s-au schimbat în 2022, când Abbey și-a anunțat programul și a dezvăluit că clopotele vor suna doar pentru zilele de naștere ale Reginei Elisabeta și Prințului Charles.

După decesul reginei, în septembrie 2022, Westminster Abbey a revenit cu o schimbare. În ianuarie, când Kate Middleton a împlinit 41 de ani, clopotele s-au auzit răsunând la Londra.

Fotografia împărtășită de Regele Charles pentru ziua de naștere a fiului său

Miercuri, Regele Charles (74 ani) și Regina Camilla (75 ani) i-au urat „la mulți ani” Prințului William, cu o fotografie ce nu a mai fost văzută până acum.

„Îi urăm la mulți ani Prințului de Wales”, se arată în mesajul postat pe Instagram care însoțea fotografia în care apar William și Charles, la repetițiile pentru încoronarea regelui ce a avut loc pe data de 6 mai.

Citește și: Charles vrea să îi mute pe Kate și William. Care e proprietatea pe care Regele o vrea pentru ei și de ce refuză Prințul și Prințesa de Wales

Citește și: Kate Middleton și Prințul William împlinesc 12 ani de căsnicie. Imagini de colecție cu Prinții de Wales

Cu doar câteva zile înainte de încoronare, familia regală a fost văzută la Westminster Abbey pentru repetițiile pentru marea zi.

Zilele trecute, Palatul Kensington a făcut publice două fotografii cu Prințul William și cei trei copii ai lui, pentru a marca Ziua Tatălui.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini de colecție cu Prințul William

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton