Anca Serea și copiii ei se confruntă cu probleme de sănătate: „Un microb care ne-a bântuit pe toți”

.

Anca Serea și copiii ei se confruntă cu o problemă de sănătate. Singurul care a scăpat este Adrian Sînă, care se susține mai multe concerte în afara țării.

Anca, în vârstă de 42 de ani, a mers la un eveniment monden cu ochii roșii. Și se pare că și copiii ei suferă de aceeași problemă la nivelul ochilor.

Anca Serea și copiii suferă de infecție oculară

Deși școala s-a încheiat, iar vacanța și-a intrat în drepturi, Anca Serea și copiii ei nu se pot încă bucura din plin de aceste zile. Și asta pentru că se confruntă cu o mică problemă de sănătate. Cu toții s-au trezit cu ochii roșii și inflamați și au fost diagnostiați cu infecție oculară.

„Am făcut o infecție urâtă la ochi. Și eu, și copiii avem ochii roșii! E îngrozitor! Sarah e mai grav, ea s-a trezit cu ochii lipiți, nu putea să-i mai deschidă! Suntem pe tratament toți”, a dezvăluit Anca Serea pentru Click.

Potrivit soției lui Adi Sînă, infecția s-a transmis de la un copil la altul, însă nu știe care a fost cauza apariției acestei infecții.

„Toți copiii au luat de la unul la altul. A circulat în familie. Poate să fie și de la curent, de la filtrele de aer condiționat care nu au fost curățate, ori din mașină. A fost un microb care ne-a bântuit pe toți!”, a povestit Anca Serea.

Citește și: Cum reușește Anca Serea să nu se îngrașe. Salata la care apelează atunci când nu gătește preparate sofisticate

Citește și: Anca Serea și-a dus fiica în lumea vedetelor. Sarah a atras toate privirile pe covorul roșu / Foto

Citește și: Anca Serea face turul Europei cu cei 6 copii: “Adi vine și el când poate”. Vedeta lămurește zvonurile divorțului / Exclusiv

Citește și: Cum a ajuns Anca Serea să poarte o fustă făcută dintr-o draperie la un concurs de Miss. Vedeta, în lacrimi în emisiunea lui Măruță

Unde își vor petrece vacanța

Anca și cei șase copii ai ei așteaptă cu nerăbdare acum să scape de această infecție oculară pentru a se bucura din plin de vacanță. Aceștia intenționează să meargă la mare, dar și într-un tur al Europei.

„Plecăm toți o săptămână la mare la soare, la bălăceală, dar să scăpăm de problemele astea cu ochii. Nu mă simt deloc bine în perioada asta, sunt cu toate pe cap”, a mai spus Anca Serea pentru sursa citată anterior.

Soția lui Adi Sînă va pleca, apoi, într-o călătorie în turul Europei, cu trenul.

„Eu voi pleca alături de copii în turul Europei pentru că eu nu mai zbor cu avionul, vom merge cu trenul București-Viena. La Viena vom sta 4 nopți, apoi Frankfurt, Paris și ultima destinație Londra, iar după ne întoarcem”, a declarat Anca pentru Spynews.

În perioada în care familia lui se va afla în vacanță, Adi Sînă va călători și el, dar în scop profesional. Artistul va susține mai multe concerte.

„Adi nu rămâne acasă, el are o perioadă foarte aglomerată, el va pleca în turnee în mai multe țări, unele foarte îndepărtate și mai vine și el din când în când la noi să ne vadă. La mare vom sta o săptămână bună, iar apoi da plecăm prin Europa”, a mai spus Anca Serea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imaginic cu Anca Serea

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton