WRS, în vacanță cu iubitul. Cum s-au fotografiat cei doi pe plajele din Spania. „M-am și îndrăgostit acum!”

.

Andrei Ionuț Ursu, cunoscut sub numele de scenă drept WRS, ajuns în atenția publicului larg după ce a reprezentat România la Eurovision 2022 cu piesa “Llamame”, a fost în vacanță în Insulele Baleare, în Spania.

Artistul nu a mers singur, ci cu iubitul lui, și pentru că a decis de ceva vreme să nu-și mai țină relația ascunsă, a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare și acesta. Este printre puținele momente în care WRS postează imagini cu partenerul său. S-a mai întâmplat în timpul concursului Eurovision de anul trecut, din Spania, când WRS a fost însoțit de iubit la competiție.

“M-am și îndrăgostit acum, e tare rău!”

De data aceasta, cei doi s-au fotografiat pe plajele însorite din Palma de Mallorca, iar fanii au fost încântați să vadă latura personală a artistului preferat.

Vezi în GALERIA FOTO imaginea cu WRS și iubitul lui, în vacanță.

Cântărețul nu vorbește foarte des despre viața privată, însă în urmă cu câteva săptămâni a dezvăluit într-un interviu pentru El Pais că are o relație cu un bărbat.

„Mi-am dat seama că acceptarea mea așa cum sunt este secretul fericirii mele. Și că am vrut să împărtășesc asta cu lumea; ideea de a iubi viața așa cum vine. Mi-am dat seama că, de când am luat această decizie, viața mea personală a crescut, iar muzica mea a crescut.

Citeşte şi: WRS, despre problemele de sănătate mintală: „O să mă deschid și o să încep să tremur puțin”

Citeşte şi: WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, s-a calificat în finala de la Torino

Citeşte şi: Ce spune Mihai Trăistariu despre WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022

Citeşte și: WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, probleme chiar înainte de semifinală. Ce a pățit cântărețul

„E cu nuntă, e cu foc, jur!”

Iar oamenii se conectează foarte mult cu asta. În momentul de față am o relație cu un băiat, dar cine poate spune că nu voi dori să fac o partidă în trei cu o fată. Secretul unei persoane fericite este să fii deschis la orice ar putea veni. Când cineva spune că este gay, heterosexual, bisexual… respinge oportunități frumoase ale destinului” – a spus el.

Într-un alt interviu, WRS s-a declarat îndrăgostit de partenerul lui și a spus că tot ceea ce i se întâmplă acum e “tare rău, e bombă”. Mai în glumă, mai în serios, artistul a adus în discuție și o posibilă nuntă.

“M-am și îndrăgostit acum, e tare rău. E bombă! Nu mai (n.r. – dau alte detalii), vă zic când vă invit la nuntă. E cu nuntă, e cu foc, jur! Nu, n-a fost greu (n.r. – de cucerit), a fost dintr-odată. A doua zi știam că o să fim toată viața. Așa sunt eu, pasional, dar acum chiar e tare!” – a declarat artistul, pentru cancan.ro.

WRS a devenit cunoscut publicului larg după ce a reprezentat România la Eurovision 2023. Artistul a ajuns până în finala din Torino, dar a încheiat competiția muzicală pe locul al 18-lea.

“În primul rând, trebuie să mulțumesc românilor de pretutindeni care au votat. Avem români peste tot prin lume. Le e dor de casă. Nu e doar despre mine pe scenă. Îi unesc pe acești oameni din toată lumea, care au votat pentru mine amintindu-și de casa lor. Am plâns foarte tare când i-am văzut pe niște copii dansând dansurile noastre populare.

Pentru mine a fost ceva extrem de emoționant, pentru că și părinții mei sunt dansatori de muzică populară. M-am gândit că românii au plecat din țară în mai toată lumea ca să o ducă mai bine, iar copiii lor și-au urmat visul de a dansa indiferent de locul unde s-au stabilit. Asta m-a făcut să plâng și să mă emoționez” – a declarat WRS, după competiție, potrivit fanatik.ro.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton