Dinu Maxer și presupusa iubită, Magdalena Chihaia, planuri mari de viitor: „Am vrut să ținem secret”

.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia ar forma un cuplu din aprilie 2023, iar recent au mers împreună în Dubai, însă nu în vacanță, ci în interes profesional. Presupusa pereche s-a cunoscut la scurt timp după ce solistul a divorțat de Deea Maxer, alături de care are doi copii, un fiu și o fiică, Andreas (12 ani) și Maysa (3 ani). Dinu și Deea Maxer au format un cuplu timp de 17 ani și jumătate.

Magdalena Chihaia, presupusa iubită a lui Dinu Maxer: „Am vrut să ținem secret”

„După cum bine știți, eu și Dinu colaborăm și pe zona salsa. Am vrut să ținem secret motivul pentru care am plecat în Dubai. Având în vedere că ați descoperit acest lucru, vă spunem o parte din motivul plecării noastre. O să devenim ambasadori de brand ai unui Festival organizat în Dubai în 2024. Mai multe detalii o să vă spunem pe parcurs, încă nu este momentul. Bineînțeles că, dacă am ajuns acolo, ne-am bucurat și de vizitarea unor muzee și am explorat și petrecerile de acolo”, a declarat Magdalena Chihaia, pentru Click!.

Citește și: Deea Maxer, noi detalii din spatele divorțului de Dinu Maxer: „Era violent verbal, irascibil” / Video

„Dinu este un artist versatil, un bărbat care știe ce vrea de la viață, matur, vesel, cu simțul umorului, care își iubește foarte mult copiii și profesia. Și care știe să fie acolo pentru tine în orice moment. Adică un prieten adevărat, prezent, care mă susține și cu care mă sfătuiesc cel mai mult în ultima perioadă”, mai spunea dansatoarea recent.

Magdalena este actriță, dansatoare și dublă finalistă a emisiunii „iUmor”. Deși inițial s-a speculat că ar fi cu mult mai tânără decât Dinu, actrița are 36 de ani, între ei fiind o diferență de vârstă de 12 ani, mai mică decât diferența de vârstă dintre solist și fosta soție, respectiv de 16 ani. Dinu și Deea s-au cunoscut când artista avea 15 ani, iar solistul 32.

Citește și: Dinu Maxer, supărat pe Cătălin Măruță după ce Deea a fost invitată în emisiunea lui: „Ea a căzut în plasă”

Dinu Maxer: „Ne-am ascuns vreo 2 ani”

În noiembrie 2021, în emisiunea „La Măruță”, Dinu a vorbit despre începuturile relației cu Deea.

„Eu și Andreea ne-am ascuns vreo 2 ani. După 2 săptămâni după ce eu și Nicoleta (Luciu) ne-am despărțit, am vorbit cu ea și i-am spus cine este prietena mea, că are mai puțin de 18 ani și că o iubesc foarte mult. Iată demonstrația, au trecut 16 ani și încă suntem împreună. Ea avea 15 ani când ne-am cunoscut, eu 32. M-am gândit atunci dacă o iubesc atât de mult și dacă este femeia vieții mele și am avut dreptate”, a declarat solistul.

Citește și: Dinu Maxer, noi detalii despre divorț și banii câștigați de fosta soție, Deea: „Dacă nu era asta, nu ar fi avut curaj”/ Video

„Am luat la studiu cazurile celebre din America, serios. (…) Mi-am dat seama că vor fi multe săgeți îndreptate către mine. Am studiat ce s-ar întâmpla dacă aș face publică relația. A fost un alt motiv pentru care ne-am ascuns doi ani. Familia nu a știut imediat, pe părinți i-am protejat. Părinții au bănuit, dar au fost de acord. Închin în cinstea lor”, a completat.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton