Fiul Luminiței Anghel, rezultate excepționale la școală. „Sfârșit de clasă cu media 10 și coroniță!” Ce mesaj a transmis artista

.

Fiul biologic al Luminiței Anghel a terminat clasa a V-a cu rezultate remarcabile, iar artista este mândră foc de el.

Băiatul, care va împlini 12 ani în luna decembrie a acestui an, a fost premiant, cu media 10 și coroniță.

„Foarte mândra de tine, Filip! Sfârșit de clasa a-5-a, cu media 10 și coroniță. Un an ce părea greu la-nceput și care s-a sfârsit minunat! Eforturi, olimpiade, emoții și satisfacții. O dirigintă grozavă, profa de română! Felicitări, tuturor! Copiii sunt speranța și viitorul acestei țări!” – a scris asrtista pe Instagram, în dreptul unei forografii cu fiul său.

Luminița Anghel și Silviu Dumitrache, tatăl lui Filip, s-au căsătorit în 2012. Băiatul a venit pe lume când artista avea 42 de ani și a fost un copil foarte dorit.

„Ne-am retras și din lumina celor care-și doresc să găsească tot felul de motive pentru a crea un dezechilibru. Noi ne-am îndrăgostit. Am fost mai întâi foarte buni prieteni, apoi au început fluturii în stomac.

A apărut și Filip foarte devreme. Într-adevăr m-a speriat foarte tare. Eram de foarte puțin timp cu soțul meu. La 42 de ani eram mai matură, nu mă mai aruncam cu pieptul înainte luând decizii fără să le gândesc înainte. A treia oară e cu noroc. Așa consideră și el pentru că și el este la a treia căsătorie. Cred că este de ajuns pentru amândoi”, a declarat Luminița Anghel acum ceva timp.

Artista a mai fost căsătorită în trecut cu Dragos Anghel și cu fostul fotbalist Marcel Pușcaș. Împreună cu Pușcaș, a adoptat un băiat, pe nume David, astăzi în vârstă de 23 de ani. David Pușcaș are probleme cu depresia și a fost diagnosticat cu borderline.

Citeşte şi: Luminița Anghel, despre lupta cu kilogramele în plus: „Fac sport zi de zi”

Citeşte şi: Luminița Anghel e dependentă de sportul stradal și parcurge zilnic 10 km: “Am fost atrasă în această cursă la început cu voia mea, pe parcurs a devenit un fel de hobby”/ EXCLUSIV

Citeşte şi: Luminița Anghel, replică pentru cei care au acuzat-o că are intervenții estetice

Citeşte şi: David Pușcaș, fiul adoptiv al cântăreței Luminița Anghel, a ajuns la psihiatru. „Am fost pe antidepresive”. Ce s-a întâmplat cu tânărul

”În momentul ăsta viața mea e mult mai ok, n-am fost deloc bine în trecut, până acum o lună. Am fost pe antidepresive vreo patru luni, am fost pe pastile de reglare de emoții pentru că am fost diagnosticat cu bordeline.

Am fost și la psihiatru, am mers vreo două săptămâni, dar n-am mai continuat pentru că n-am avut bani să le continui, însă mi-a prescris o pungă de medicamente”, a declarat David. În urmă cu câțiva ani, între Luminița Anghel și David a fost un scandal monstru după ce băiatul l-ar fia cuzat pe soțul artistei, Silviu Dumitrache, că l-ar fi agresat fizic, fără ca nimeni că intervină.

„M-a călcat în picioare efectiv, nimeni în viața mea nu a dat în mine cum a dat el în mine, m-a călcat în picioare. Pumni, picioare. Mama era sus în sufragerie și nu s-a băgat, mi-am dat seama că ea a aranjat toată chestia asta, ea voia să se simtă protejată, ea îi făcea lui foarte mult scandal”, a spus David Pușcaș pe YouTube.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton