Monica Tatoiu, secretul unui mariaj de aproape 40 de ani: „Mă mai ceartă, chiar constant”

.

Monica Tatoiu are convingerea că un mariaj are nevoie de multe ingrediente pentru a rezista în timp. Căsătorită de aproape 40 de ani cu Victor Tatoiu, fosta femeie de afaceri, care împlinește 67 de ani, se află la al treilea mariaj.

Vedeta are convingerea că în viață contează cel mai mult când să iei cuvântul și când să taci.

Monica Tatoiu: „O căsătorie e prin definiție o artă a compromisului”

„Cine își închipuie căsătoria asemenea poveștilor din serialele de pe canalul Netflix, face o mare eroare. Acolo toate sunt povești siropoase, dar în viață pe lângă romantism există și o mare doză de ghinion și de provocări. O căsătorie e prin definiție o artă a compromisului”,  spune Monica Tatoiu, conform Impact.ro.

Vedeta și-a cunoscut soțul pe pârtie, la Bradu. El lăsa în urmă mai multe relații nefericite, ea la fel. S-au completat din primul moment, iar cu trecerea anilor au ajuns să se descopere și mai mult.

Citeşte și: Monica Tatoiu, dezvăluiri fără perdea despre viața intimă: „După 60 de ani începe pofta!”

Citeşte și: Monica Tatoiu a fost la un pas de moarte. „Am zis: «Doamne, te rog eu, să se întâmple repede»”

„Succes la găsit coechipierul la scufundări în viaţă’’

“Sunt 38 de ani de când pe pârtie la Bradu am întâlnit un prieten pentru o viaţă. Pentru că fără prietenie o căsnicie nu durează. Cu un camarad alături lupţi în tranşee, clădeşti adăposturi, spate în spate te fereşti de atacuri, plângi pe umărul lui atunci când eşti dărâmat de supărări. O căsnicie este ca o scufundare în adâncuri. Nu este legal să o faci fără un partener care îţi dă aer atunci când s-a terminat butelia.

Trebuie să te bazezi pe el şi el pe tine, chiar dacă câteodată fuge după o broască ţestoasă şi tu după un peşte colorat. Important este să îţi găseşti coechipierul care înţelege importanța siguranţei în echipă. Până îl găseşti, mai rămâi fără aer. La tinereţe se poate. Vă urez tinerilor mei prieteni succes la găsit coechipierul la scufundări în viaţă’’, povestea Monica Tatoiu, pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Monica Tatoiu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghcampf: „Un bărbat care a înșelat o dată, o are în sânge”

Citeşte și: Monica Tatoiu o critică pe Meghan Markle: „Nu se poate compara cu Kate”

Ce a aflat Monica Tatoiu despre primul soț

Primul mariaj bifat de Monica Tatoiu a durat trei luni. S-a rupt brusc, așa cum se și întâmplase.

„Tatăl meu l-a descoperit pe primul meu soţ în garderobă, la nunta mea, unde eram ca o stea, împreună cu o doamnă. Atunci nu mi-a spus nimic, însă am aflat după trei luni, după divorţ”, mărturisea vedeta la PRO TV.

Monica Tatoiu recunoștea că prima căsătorie a ținut mai mult de o ambiție personală.

„În 1977, în septembrie, tatăl meu mi-a spus că nu o să mă ia nimeni că sunt o pacoste la casa omului şi că eu nu o să am statutul social pe care ar trebui să-l am datorită apartenenţei familiei. Atunci am făcut un pariu şi i-am spus că pe 24 septembrie o să mă căsătoresc cu un asistent universitar care aparţinea unei generaţii de boieri, de altfel pariu pe care nu sfătuiesc pe nimeni să-l facă, pentru că se poate întoarce împotriva ta”, susținea ea.

„Societatea nu mai vrea să ne vadă în cuplu”

Vedeta are convingerea că omul are nevoie de cineva care să îi stea alături, chiar dacă vremurile s-au schimbat. „Societatea nu mai vrea să ne vadă în cuplu. Urăște să ne vadă câte doi, fiindcă îl poate înfrânge mult mai ușor pe omul singuratic. Atunci când ești singur ai la îndemână doar mintea ta. În doi, pot veni mai multe idei, mai multe soluții! Omul nu trebuie să rămână singur, fiindcă nu asta e menirea lui!”, crede Monica Tatoiu.

Fosta femeie de afaceri admite că mai primește atenționări din partea soțului și acum. „Mă mai ceartă, chiar constant, că nu mă opresc să le spun celorlalți ceea ce cred eu despre lume. Dar cred că s-a învățat cu acest fel al meu de-al fi și atunci e rândul lui să uite sau să se facă că uită!”, adaugă ea.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton