Adriana Bahmuțeanu vrea să devină psiholog și își deschide cabinet: „Am terminat studiile”

.

Adriana Bahmuțeanu traversează cea mai bună perioadă din viața ei. Vedeta s-a căsătorit cu George Restivan, iar acum se pregătește să dea o petrecere de nuntă, fără dar, pentru prietenii apropiați. Ba mai mult, fosta prezentatoare renunță la politică și la televiziune, pentru că își dorește să activeze într-un alt domeniu.

Adriana Bahmuțeanu vrea să facă o schimbare în carieră și să își deschidă un cabinet de psihologie. Vedeta a urmat în tot acest timp mai multe studii de specialitate.

Adriana Bahmuțeanu: „Oamenii se maturizează, noi ne schimbăm”

„Uite, am terminat studiile, luna viitoare, cu ajutorul lui Dumnezeu, îmi iau dreptul și de liberă practică, mai am niște proiecte, pe psihoterapie. Îmi deschid și un cabinet, mai multe vreau să fac. E păcat, am muncit până acum ca să ce?

Oamenii se maturizează, noi ne schimbăm. Nu există să fii la fel ca acum 10-15 ani. Am alte planuri, adică, am anumite studii care nu sunt recunoscute în România, dar în America sunt și pot să practic. Sunt la prima grupă din lume, e ceva pe specialitate. George se uita când eram la cursuri online și spunea că doctorul acela este foarte cunoscut în America”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

Citeşte și: Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit religios cu George Restivan în Ucraina. „Ne-am îndeplinit visul de a ne cununa la o mănăstire istorică”

Citeşte și: Reacția lui Silviu Prigoană după ce Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit în secret. Ce a zis despre mama copiilor lui

Adriana Bahmuțeanu, o mireasă atipică

Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit cu George Restivan într-o mânăstire din Ucraina, un loc cu multe semnificații pentru această perioadă.

“Ce-a unit Dumnezeu, omul să nu despartă. Suntem fericiți și bucuroși că ne-am îndeplinit visul de a ne cununa religios la o mănăstire istorică, acolo unde să fim doar noi și Dumnezeu și să primim binecuvântarea divină pentru căsătoria noastră”, mărturisea ea pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Adriana Bahmuţeanu a atras toate privirile la o nuntă. Cum s-a îmbrăcat

Citeşte și: Adriana Bahmuțeanu, adevărul despre operațiile estetice: „Nu am exagerat cu intervențiile”

Citeşte și: Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri despre primul soț: „A scos un pistol și mi l-a pus la cap” / VIDEO

Adriana Bahmuțeanu: „În mai puțin de două luni ne-am logodit”

Vedeta a purtat la eveniment o rochie lungă, albă, cu motive tradiționale.

Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei, George, s-au logodit miercuri, 27 iulie 2022, după nici două luni de relație. Logodna a avut loc într-o biserică din București. Prezentatoarea TV s-a despărțit de artistul grec Nikos Papadopoulos în iunie 2021, după mai mulți ani de relație.
„În mai puțin de două luni ne-am logodit. A fost o slujbă de binecuvântare și mă bucur că am avut copiii lângă noi, toți cei trei copii. Asta a fost cel mai frumos”, declara  Adriana Bahmuțeanu la „Xtra Night Show”.

Foto: Facebook



Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton