Andreea Berecleanu, surprinsă de soț în Spania. Detaliul care i-a atras atenția

.

Andreea Berecleanu îmbină utilul cu plăcutul în Marbella. Știrista de la Prima TV și-a însoțit soțul la o conferință, dar a profitat din plin și de cele câteva zile de vacanță.

Andreea Berecleanu se va întoarce din această călătorie cu multe amintiri frumoase, dar și cu numeroase fotografii, pentru că relația ei cu această artă este una specială.

Andreea Berecleanu se declară cucerită de Marbella, pe care a surprins-o în poze

„Iubesc detaliile. Viața în detalii, poveștile despre obiecte, oameni, locuri. Asta învăț în călătoriile mele, fie că sunt de câteva ore, zile sau săptămâni. Și nu mă plictisesc niciodată de fotografii. Poate că și acesta este un dar pe care l-am transmis Evei și lui Petru. O artă pe care deja o stăpânesc cu talent”, mărturisește Andreea Berecleanu pe o rețea de socializare.

Vedeta și soțul ei s-au întâlnit cu mai mulți medici, au socializat și au petrecut ca între prieteni. „O seară petrecută între prieteni, gazdele noastre minunate au fost chiar organizatorii conferinței Dr Kai O Kaye și Dr Gabriela Casabona. Nu e ușor să ai invitați medici de pretutindeni pentru câteva zile, să ai un program științific amănunțit de dimineață până seară și să organzezi la sfârșitul fiecărei zile o surpriză.

Iată câteva imagini de aseară, de la ei de acasă, întâmpinați de întreagă familie, muzică bună și un asfințit ca-n Marbella, lăsând în urmă un cer roz”, a mai spus ea.

Citeşte și: Andreea Berecleanu a mers la Londra să întâlnească un artist celebru: „Am plâns”

Citeşte și: Andreea Berecleanu și Constantin Stan au sărbătorit șase ani de căsnicie: „De data asta ne-a prins la Istanbul”

Citeşte și: Cum arăta Andreea Berecleanu la începutul carierei sale: „Știu cât am fost de privilegiată”

„Deși a fost invitat să opereze și să vorbească în Marbella, în fața unui public numeros, în restul programului nu s-a mișcat din sală”

Vedeta nu contenește să își admire soțul pentru felul în care se comportă în profesia lui, pentru atenția la detalii, pentru dorința de a cunoaște cât mai multe. „A spus cineva că știință nu poate fi înțeleasă de un jurnalist? Ba da! Doar interes să fie și susținere pentru pasiunea celui care îți e jumătate. Și respect pentru un domeniu în care unii se cred împărați iar alții, așa cum este soțul meu, învață zi de zi câte ceva.

Deși a fost invitat să opereze și să vorbească în Marbella, în fața unui public numeros, în restul programului nu s-a mișcat din sală, urmărind toate prezentările celorlalți speakeri.

Cred că această atitudine este valabilă în orice domeniu, în orice profesie. Când dispare curiozitatea, dispare și pasiunea pentru ceea ce ai ales în viață”, precizează Andreea Berecleanu.

Citeşte și: INTERVIU. Andreea Berecleanu, despre copilăria ei: „Comunismul a fost ca o boală”

Andreea Berecleanu a trecut și pe la Paris în această lună

Andreea Berecleanu a ajuns la începutul lunii și la Paris. Atunci, ca și acum, fotografiile au prins viață. „Și dacă tot am ajuns în acest weekend și la Versailles,timp de o zi, cu ocazia unui congres al soțului meu în care a fost invitat că speaker, nu am ratat o vizită la Palat”, povestea ea pe Facebook.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton