Nicoleta Nucă și Alex Ursache, iubire fără acte: “Eu sunt o corabie pe mare, iar el este ancora mea” / Exclusiv

.

Nicoleta Nucă e pe val în plan profesional, așteaptă debutul ca actriță în filmul “Sicilian Holiday”, iar în viața personală nu exclude să-și oficializeze relația cu Alex Ursache. Se iubesc de 6 ani, știu deja că vor o nuntă intimă, dar nu se grăbesc să facă pasul cel mare. Artista simte că relația lor este „suficient de solidă încât să aibă vreo relevanță majoră o semnătură în acte”.

Nicoleta Nucă (29 de ani) își deschide sufletul, într-un interviu oferit în exclusivitate pentru UNICA.RO, și povestește despre copilăria ei, alături de o mamă minunată, dar exigentă, despre visul de a deveni actriță și dezvăluie motivul pentru care nu i-au plăcut anii de școală, deși a fost o elevă bună.

Artista ne spune că este adepta unui stil de viață sănătos, că a învățat să se mențină în formă, fără excese, și ne dezvăluie care sunt cele mai importante calități ale iubitului ei.

Pentru Nicoleta Nucă, dragostea și cariera se țin de mână

Cum au fost filmările din Sicilia? Cum ai obținut rolul?

Totul a fost extraodinar pe setul de filmare la “Sicilian Holiday” (așa se va numi filmul). Am savurat fiecare moment mai mult decât mă așteptam. De fapt, nu știam la ce să mă aștept pentru ca n-am mai fost în ipostaza de actriță. Am plecat cu o oarecare frică de necunoscut, dar toate au fost exact așa cum trebuie într-un final. Prin această experiență am scos din sertarele demult închise ale minții visul de a deveni și actriță. Rolul acesta a venit total întâmplător si neașteptat. Cred ca aruncasem undeva în Univers această dorință de a juca într-un film. Universul, însă, a aliniat toate lucrurile si oamenii potriviți astfel încât sa ajungă la urechile mele vestea despre acest rol.

Citește și: Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, adevărul despre studiile ei: „Din 2 în 3 ani se trezește cineva să spună că așteaptă să-mi dau bacul” / Exclusiv

Citește și: Ilinca Obădescu și Mihai Gruia se căsătoresc. Dezvăluiri de ultim moment, la FRESH by UNICA: „Mi-am găsit omul întreg” / Exclusiv

Citește și: 5 nativi din zodiac care au noroc pe plan financiar. Ei întorc banii cu lopata în iulie

Citește și: Anamaria Prodan, „îmbrăcată” în aur de 24 k: „Sunt foarte fericită”. Cât costă tratamentul

Nicoleta Nucă în 'Sicilian Holiday'. Sursă foto: Facebook
Nicoleta Nucă în ‘Sicilian Holiday’. Sursă foto: Facebook

Nicoleta Nucă, despre căsătoria cu Alex Ursache: “Ne dorim o nuntă cu maxim 15 persoane, în sudul Italiei”

Tu și Alex ați deja stabilit data nunții? Te-ai gândit cum ai vrea să fie meniul, ce fel de rochie ți-ai dori să porți?

Nu, nu am stabilit încă nimic. Nu ne grăbim, pentru că relația noastră este suficient de solidă încât să aibă vreo relevanță majoră o semnătură în acte. Vom face totul la momentul potrivit, când se vor alinia toate exact ca în cazul filmului. Totuși, ca orice femeie, niște schițe în cap mi-am făcut. În privința rochiei nu sunt hotărâtă încă, îmi doresc să fie o rochie care să mă reprezinte. Să mă pună în valoare și totodata să fie comodă ca să ma bucur de eveniment. În privința nunții ce ne dorim ambii este ceva foarte mic, intim, cu maximum 15-20 persoane și în afara țării, undeva în sudul Italiei.

Nicoleta Nucă și Alex Ursache, de 6 ani împreună

Îți mai aduci aminte ce ai gândit despre el prima dată când l-ai întâlnit? Și care este, acum, cea mai mare calitate a lui?

Considerând că ne apropiem de 6 ani de când suntem împreună, nu cred că-mi mai amintesc exact ce-am gândit, dar cu siguranța primul gând a avut legătura cu aspectul fizic pe placul meu.  Apoi, când am început să ne cunoaștem mai bine, l-am cunoscut ca om și zic că e ce trebuie dacă suntem împreună de atât timp. Are multe calități, dar printre cele mai importante pentru mine sunt ambiția, inteligența, simțul umorului și stabilitatea emoțională pe care o are și o oferă. Eu sunt mai degrabă o corabie pe mare, iar el este ancora mea.

Nicoleta Nucă și Alex Ursache. Sursă foto: Facebook
Nicoleta Nucă și Alex Ursache. Sursă foto: Facebook

Ce a însemnat pentru tine XFactor? Ce ți-a plăcut și ce nu ți-a plăcut deloc?

A fost rampa mea de lansare și o experiența ziditoare. M-a maturizat din multe puncte de vedere. A fost interesant, dar și greu.

Cânți de când te știi. Ce te-a dezamăgit cel mai mult, până acum, legat de industria muzicală românească?

Probabil faptul că talentul și abilitățile vocale se apreciază prea puțin. 

“Până să mă dedic muzicii eram un copil normal”

Te-ai născut în Republica Moldova. Cum a fost copilăria ta? Ce îți plăcea să faci când erai mică?

Am avut o copilărie frumoasă când privesc în urmă. Până să încep școala și să mă dedic muzicii, eram un copil normal. Mă jucam cu ceilalți copii din vecini, alergam desculță, mă cățăram prin copaci să mănânc fructe direct de la sursă, ne jucam de-a v-ați-ascunselea. Apoi, de pe la 8-9 ani, am învățat rapid să-mi împart timpul între școală, muzică și copilărie. Totuși am fost un copil foarte cuminte, așa că trăsnăi n-am prea făcut, cel puțin nimic memorabil.

Nicoleta Nucă: “Mama a fost destul de severă și exigentă cu mine”

Ai o relație foarte frumoasă cu mama ta. Care sunt cele mai importante lucruri pe care le-ai învățat de la ea?

Să fiu sinceră, corectă și bună. Mi-a dat o educație bună și m-a tratat cu maturitate încă de mică, astfel am învățat să gândesc, să vorbesc și să mă comport frumos devreme. A fost destul de severă și exigentă cu mine, ceea ce poate a fost frustrant și chiar dureros pe alocuri, dar altfel nu aș fi așa cum sunt astăzi. M-a învățat că tot ce se întâmplă este spre binele nostru, chiar dacă pe moment nu ne dăm seama de asta.

“Au fost momente când și ea m-a dezamăgit pe mine”

A existat vreun moment, în viața ta, când ai dezamăgit-o?

-Cu siguranță. Și au fost momente în care și ea m-a dezamăgit pe mine. Dar suntem oameni imperfecți, cu toții greșim și învățăm. Momentele de dezamăgire ne-au ajutat să ne cunoaștem, înțelegem și acceptăm mai bine una pe cealaltă.

Nicoleta Nucă: “Am fost discriminată de colegii de școală din Italia”

De mică ai trăit în Italia și în alte locuri. Cum reușeai să te adaptezi? Îți aminteșți ce-ți era cel mai greu?

Recunosc că prima dată când m-am mutat din Republica Moldova în Italia mi-a fost greu și m-a marcat experiența, dar m-a și întărit foarte mult. Am fost discriminată de colegii de școală din Italia pentru că la început nu vorbeam limba italiană. Asta era un mare impediment în a crea o relație de prietenie cu ei. Am înțeles foarte devreme că, pe cât de buni și inocenți sunt copiii, pe atât de malefici și dureros de direcți pot fi. După ce am început să vorbesc italiană fluent nu mi-a mai stat în cale niciun obstacol să mă adaptez și integrez complet în societate.

Nicoleta Nucă: “Nu mi-a plăcut absolut deloc la școala”

Ce-ți mai amintești din perioada școlii?

Deși eram o elevă foarte bună la școală, nu mi-a plăcut absolut deloc. Eram extrem de cuminte și îndrăgită de profesori, foarte bună prietenă cu ‘cei mai răi’ din clasă și respectată de ei, și ocrotitoarea celor hărțuiți. Deci am fost un pic din toate.

Care a fost cel mai greu moment din viața ta? Cum ai reușit să mergi mai departe?

Vreau să cred că, mulțumesc lui Dumnezeu, încă nu am trecut prin nici un moment atât de greu de depășit încât să-l cataloghez ca atare. Cu siguranță au existat situații în care pe moment nu credeam că voi reuși să merg mai departe, dar uite-mă aici, încă în picioare mergând înainte.

Nicoleta Nucă: “Am o fire cu o înclinație depresivă”

Care este cea mai importantă calitate a ta și cel mai mare defect?

Bunătatea, perspicacitatea, inteligența ar fi calități, iar defectul cel mai mare cred că e firea mea cu înclinație depresivă. Respectiv văd mai greu partea pozitivă, mă dărâmă realitatea și mă dezamăgește deseori omenirea, însă mereu găsesc cumva puterea să mă ridic.

Când te-ai îndrăgostit prima oară?

Cred că atunci când l-am întâlnit pe Alex.

Nicoleta Nucă: “Sunt o introvertită veritabilă”

Ce nu știe lumea despre tine?

Tot ceea ce fac este destul de vizibil pe social media. Încerc să fiu deschisă pe cât poate o introvertită veritabilă să fie (râde).

Ce nu ai face niciodată în viața ta?

Nu pot spune ‘nu voi face niciodată asta în viața mea’ pentru că nu știu cum ar putea destinul să mă poarte fix spre a fi nevoită să fac acel ‘niciodată’.

Nicoleta Nucă: “Nu aș mai lăsa pe alții să ia decizii în locul meu”

Dacă ai fi din nou la începutul carierei, ce greșeală te-ai feri să mai faci?

Dacă aș fi din la începutul carierei, dar cu mintea de acum, cu siguranță aș fi mai încrezătoare că ceea ce îmi doresc pentru mine este cel mai potrivit. Aș avea mai puțină încredere în ceea ce spun oamenii, nu aș mai lăsa pe alții să ia decizii în locul meu.

Cum se menține în formă Nicoleta Nucă: “Sunt total împotriva înfometării”

Arăți forte bine, ai vreun secret? Sală, ai renunțat la anumite alimente?

-Sunt adepta stilului de viață sănătos și activ de mulți ani. Fac sport de pe la 14-15 ani, iar tranziția spre o alimentație sănătoasă și echilibrată am făcut-o în timp până pe la 17 ani, ulterior doar am menținut. Nu am renunțat la alimente, sunt total împotriva dietelor restrictive sau a înfometării și nu m-am supus niciodată unor astfel de practici. Mâncarea și alegerile pe care le faci pot fi unealtă prin care poți înflori că om, dar și viceversa. Totul stă în mâinile fiecăruia dintre noi.

Foto: Nicoleta Nucă

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton