Horoscop chinezesc iulie 2023. Luna Caprei de Pământ aduce reușite pentru Maimuță și probleme sentimentale pentru Cocoș

.

Horoscop chinezesc luna iulie 2023. Este o luna guvernată de Pământ, suntem stabili, empatici, dar si anxioși și suspicioși. Este foarte important ca, în această perioadă, să nu ne reprimăm trăirile. Află ce aduce luna Caprei de Pământ, în această perioadă, pentru cele 12 zodii.

În calendarul chinezesc, luna Caprei de Pământ începe în data de 7 iulie și se sfârșește în 7 august. Are ca energie specifică Pământul Yin, ce se regăsește și sub semnul Caprei/Oii. Asta înseamnă că apare atât în partea superioară, cât și în cea inferioară a stâlpului energetic.

Horoscop chinezesc luna iulie 2023. Avem parte de stabilitate, înțelegere și empatie

În exclusivitate pentru UNICA.RO, Cornelia Hangea, profesor, formator în comunicare, terapeut Fast Healing Therapy, consultant BaZi, astrologie chineză tradițională, prezintă detalii despre horoscopul chinezesc al lunii iulie 2023, luna Caprei de Pământ. În iulie vorbim despre empatie, înșelegere și generozitate, datorită influenței Pământului Yin. Cornelia Hangea vine cu previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop chinezesc iulie 2023, luna Caprei de Pământ

Persoanele care sunt guvernate de Pământ sunt stabile, deschise, amabile, liniștite, înțelegătoare, calme, generoase, tolerante, plăcute și empatice. Cei care-i aparțin polarității yin pot fi, însă, anxioși și suspicioși, lăsându-se dominați de gânduri neproductive. Își găsesc, adesea, motive de îngrijorare unde nu este cazul. Li se recomandă să își exprime trăirile, să nu le reprime. Să-și identifice tiparele negative de gândire și de comportament, pentru a le putea vindeca. Pot exercita tendințe de control asupra celor din jur și depind mult de modul în care sunt validați din exterior. Asta înseamnă că ar fi bine să-și consolideze încrederea în sine, autenticitatea, independența, indiferent de opiniile celorlalți. Organele corespunzătoare elementului Pământ sunt splina și stomacul.

Citește și: Horoscop chinezesc 2023. Astrologul Anca Dimancea, previziuni pentru iunie și iulie. „Nu am vești bune deloc!”

Citește și:  Horoscop Mihai Voropchievici. Care sunt cele mai fidele zodii feminine

Citește și: Horoscop egiptean Mihai Voropchievici. Nativii care vor reuși mereu în viață. „Îi iubește destinul. Sunt ‘bântuiți’ de noroc!”

Horoscop chinezesc luna iulie 2023. Caracteristicile zodiei Capră

Capra este semnul  ilustrat de caracterul rezervat și creativ, de spiritul artistic și iubirea de cultură, înțelepciune, rafinament și loialitate. În varianta sa pozitivă, nativul Capră este un mare iubitor de pace și armonie. O ființă compasivă, ce ar vrea să împace și să ajute pe toată lumea, o ’mamă a răniților’ care nu este, de multe ori, capabilă să traseze limite și se sacrifică pentru alții. În cea opusă, poate deveni capricios, excesiv de sensibil și nehotărât, alunecând în tipare ale pesimismului și victimizării.

În această lună a Caprei, cu toții ar fi bine să analizăm și să discernem cine ne vrea binele într-adevăr. Asta ca să aflăm cine își arogă, în mod neadevărat, statutul de prieten, dorind să obțină foloase din asta.

Horoscop chinezesc luna iulie 2023: Pentru Tigru, relațiile cu colegii nu vor fi agreabile

Tigrul va colabora bine cu luna Caprei, împrumutând de la ea obiectivitate, și concentrare pe sfera financiară. De aceea îi este recomandată și o doză de introspecție, ca să se poată înțelege ce are de îmbunătățit, pentru a deveni și mai productiv. Relația cu colegii nu va fi extrem de agreabilă, iar la unii prieteni s-ar putea să renunțe. Veniturile mulțumitoare compensează aspectele nesatisfăcătoare. Nativii de Lemn pot să-și găsească viitoare soții în iulie.

Horoscop chinezesc luna iulie 2023: Iepurele poate avea flirturi de vacanță

Iepurele se înțelege, și el, bine cu Capra, care-i furnizează terenul propice pentru a obține satisfacții financiare deosebite, din surse mai puțin convenționale. O afacere nouă sau bonusuri neașteptate de la serviciu. Are susținere în planul relațiilor amicale! În sfera sentimentală, pot lua naștere flirturi de vacanță sau relații de lungă durată, dar care nu vor deveni matrimoniale, pentru nativii de Lemn și nativele de Apă.

Horoscop chinezesc luna iulie 2023: Dragonii pot pierde bani

Dragonul, ca adversar al prietenului Caprei (Câinelui), va avea o ușoară adversitate și față de aceasta. Există, pentru el, riscul unei pierderi de bani, fie printr-o afacere păguboasă, o investiție neinspirată, fie cauzată de mașinațiuni ale unor oameni lipsiți de onestitate. Se impune precauție în asocieri, colaborări și nu numai. De asemenea, va persista o stare de nemulțumire pe care nativii și-o pot disipa alături de cei dragi. E bine de știut că soarele luminează tocmai din planul sentimental, unde sunt posibile surprize extrem de plăcute.

Horoscop chinezesc luna iulie 2023: Șarpele e bine să treacă de la ofensivă la diplomație

Șarpele are șansa, din nou, să demonstreze cât de talentat și de înțelept este. De această dată însă ar fi de dorit să își țină energia de Foc în frâu, să treacă de la ofensivă la diplomație și rezervă. E bine să lase războiul pe seama altora (cunoașteți versurile: ’Privitor ca la teatru/Tu în lume să te-nchipui’). Să părăsească energia conflictului, deși i se dau motive de revoltă, încălcându-i-se anumite drepturi. Dacă în luna precedentă a călătorit și a stabilit noi contacte, acestea se pot concretiza în relații cu beneficii. Pe plan financiar vine o ușoară redresare pentru cei care au avut pierderi anterior, printre care nativii de Lemn.

Horoscop chinezesc luna iulie 2023: Calul nu trebuie să se bazeze pe noroc

Calul are o relație de armonie cu Capra, care îi este benefică, datorită faptului că îi oferă resursa educației, de care i se recomandă exclusiv să profite. Nu trebuie să se bazeze pe noroc, dacă vrea să se afirme cu adevărat, să-și demonstreze competențele, dacă are examene în această perioadă. Sau dacă este vorba să-și multiplice resursa financiară obținând o diplomă ori o funcție de autoritate. Pentru nativele de Apă există posibilitatea întâlnirii cu viitorul partener de viață.

Horoscop chinezesc luna iulie 2023: Capra trebuie să aprecieze prietenia adevărată

Capra este, de multe ori, dispusă la compromisuri, pentru a-i vedea pe alții mulțumiți. Să fie atentă la cei care îi iau bunătatea și răbdarea drept slăbiciune și să aprecieze prietenia adevarată! Știe să pună piciorul în prag atunci când vrea. În ceea ce privește familia, poate primi reproșuri din această direcție, pe motiv că e dezorganizată și șovăitoare. Să nu le ia în nume de rău, ci la modul constructiv, mai ales că de obicei o indispune orice observație. Atenție, de asemenea, la cheltuieli și la tensiunea arterială.

Horoscop chinezesc luna iulie 2023: Maimuța are ocazia sa se perfecționeze în plan profesional

Maimuța posedă o resursă optimă de sănătate sau are posibilitatea să optimizeze starea sa fizică în această lună. De asemenea, are ocazia sa se perfecționeze în plan profesional, cultural sau spiritual. Vor apărea oportunități în acest sens și fiindcă simte nevoia să se îmbogățească la aceste niveluri, să se exprime în moduri noi, neexplorate, pentru a înlătura rutina ori pentru satisfacție personală. Planul financiar nu se remarcă în mod deosebil, însă cel sentimental poate aduce relații noi, promițătoare. 

Horoscop chinezesc luna iulie 2023: Pentru Cocoș, relațiile sentimentale noi nu vor fi de durată

Cocoșul, original și vocal, va avea idei foarte neconvenționale care vor produce, pentru anumiți nativi, câștiguri materiale de același tip. Se vor bucura cu familia și cu numeroșii prieteni, mai vechi sau abia cunoscuți, ca recompensă pentru hărnicia de care a dat dovadă. Relațiile sentimentale noi, legate în această perioadă nu vor fi de durată. Sănătatea se va menține la cote optime dacă vor fi supravegheate dezechilibrele hormonale, ficatul, inflamațiile.

Horoscop chinezesc luna iulie 2023: Câinele are o relație dificilă cu Capra

Câinele are o relație dificilă cu Capra, în sensul că poate fi luat prin surprindere de o schimbare bruscă, deloc dorită, cel mai probabil de tipul relocării. Vorbim aici de schimbarea locuinței sau a serviciului, posibilitatea de a studia la distanță. Deși la început pare dramatică, poate aduce o reală evoluție în existența nativilor confruntați cu ea. Există și atenționări privind posibile alterări ale stării de sănătate a sistemului circulator, oaselor, imunității.

Horoscop chinezesc luna iulie 2023: Porcul să fie pregătit pentru a evita neînțelegerile cu autoritățile

Porcul are șansa, în iulie, lună benefică, să fie mai în largul său în exprimarea sa personală și profesională. Va avea idei interesante, care vor fi luate în considerare, mai ales cel în a cărui hartă Lemnul este favorabil. În probleme administrative, juridice sau dacă merge în concediu în locuri mai puțin familiare, din străinătate, să fie pregătit, echipat adecvat, pentru a evita neînțelegeri sau incidente cu autoritățile.

Horoscop chinezesc luna iulie 2023: Șobolanii să fie atenți la sistemul respirator

Șobolanul nu va avea o lună în care totul va fi primit de-a gata, ci cu diverse provocări, în special pe plan emoțional. Poate să fie rănit în amorul propriu sau trădat, însă, tenace cum este, poate dobândi autoritate, recunoaștere, prin valențele sale umane și profesionale. Singura condiție este să-și păstreze claritatea ideilor, să nu-și împrăștie energia-n multiple direcții. Nativii/le de Lemn și Apă își pot întâlni iubirea sau se pot căsători. Pentru sănătate, atenționarea vizează sistemul respirator și rinichii.

Horoscop chinezesc luna iulie 2023: Bou, atenție la relația de cuplu!

Boul are o relație de ciocnire cu Capra, aceasta însemnând schimbare. Pot apărea provocări, obstacole mai mari sau mai mici, în funcție de cât de flexibil este în această perioadă. Cu cât mai mult se va mișca și va acționa în direcții noi, practice, cu atât energia va lucra în folosul său. În relații, job sau prietenii vor fi schimbări. Dacă unele nu mai corespund, vor fi înlocuite. Atenție la relația de cuplu, comportați-vă ca și când ați mânui un bibelou de porțelan.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton