Victoria Principal, uluitoare la 73 de ani. De ce a ajuns Pamela din „Dallas” să-și amenințe menajera cu pistolul

.

A devenit celebră în rândul publicului pentru interpretarea personajului Pamela în faimosul serial Dallas (1978 – 1987), a cochetat și cu modelingul în tinerețe, iar apoi s-a reprofilat și a dat lovitura în industria cosmeticelor.

Victoria Principal este și astăzi un exemplu de eleganță, stil și frumusețe pentru multe femei. Și a reușit să sfideze trecerea anilor, arătând fenomenal la vârsta de 73 de ani.

Actrița sfidează trecerea anilor

În Dallas a interpretat rolul Pamelei Ewing, soția lui Bobby Ewing (Patrick Duffy), timp de nouă ani, deși își plănuise să renunțe la celebrul serial cu doi ani înainte de retragerea oficială din cauza neînțelegerilor cu producătorii. Se pare că problemele erau legate de schimbarea scenariștilor și de remunerația actriței.

„Primii cinci ani au fost spectaculoși, incredibili, minunați. Dar apoi, câțiva scenariștii cheie au plecat, iar în anul șapte. A existat un declin în scenariul serialului, ceea ce a avut o contribuție enormă asupra deciziei mele de a renunța la proiect” – a declarat ea, acum câțiva ani, pentru presa internațională.

Principal a recunoscut că majoritatea scriitorilor au părăsit serialul pentru că erau nemulțumiți de cum erau plătiți. Actrița a spus că a fost și ea presată să nu renunțe la serial, dar era determinată să facă acest lucru.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată astăzi Victoria Principal.

„Au vrut să mă influențeze să stau pentru mai puțini bani. Dar ceea ce nu au înțeles a fost cât de hotărâtă eram eu să plec. M-am simțit oarecum insultată. Așa că, răspunsul meu politicos a fost ferm, că plec.”

În ciuda deciziei de a părăsi distribuția serialului fenomen, Victoria a admis că a îndrăgit personajul Pamela.

„Eram îndrăgostită de serial și de rol de cum am citit scenariul. Am simțit că este vorba despre ceva incredibil, special, ceva din care îmi doream foarte să fac parte. Nu îmi puteam imagina că nu voi fi Pam.”

Citeşte şi: Cum arată Patrick Duffy, Bobby din „Dallas”, la 73 de ani. Marele actor, de nerecunoscut după moartea soției

Citeşte şi: Linda Gray, o viață amoroasă zdruncinată. Bărbatul pe care actrița din serialul „Dallas” l-a făcut cel mai mult să sufere

Citeşte și: Patrick Duffy, celebrul Bobby din „Dallas”, s-a convertit la budism pentru a ajunge în patul femeii care i-a devenit soție

Citeşte şi: Fiul actriței Linda Gray, Sue Ellen din serialul „Dallas”, a murit

Odată cu plecarea Victoriei, personajul Pamela a avut un sfârșit tragic, ea murind într-un accident rutier în timp ce era însărcinată.

“A fost un adevărat privilegiu pentru mine să o interpretez”, a mai spus actrița despre personajul pe care l-a îndrăgit atât de mult și pe care l-a descris ca fiind de o bunătate incredibilă, cu mult curaj să lupte pentru lucrurile în care credea.

După “Dallas”, Victoria Principal a continuat ca actriță și producătoare și, în paralel, s-a lansat în industria beauty, cu o linie de produse cosmetice ce îi poartă numele.

Bărbații din viața Victoriei Principal

Pe plan personal, mult timp s-a spus despre frumoasa actriță că ar fi avut multe relații. Dar totul a rămas la nivel de zvon, deoarece ea a trecut prin trei povești amoroase importante.

Prima a fost cu actorul Chris Skinner, cu care s-a căsătorit la trei luni după ce au devenit un cuplu. Dar 20 de luni mai târziu, mariajul lor a luat sfârșit.

A urmat o relație cu actorul și cântărețul Andy Gibb, fratele cel mic al membrilor trupei Bee Gees, de care s-a despărțit din cauza problemelor grave cu drogurile și acloolul. Gibb a murit în 1988 din cauza unei miocardite.

„Nu am avut copii pentru că nu am putut avea copii”

Victoria Principal s-a îndrăgostit apoi de chirurgul plastician Harry Glassman. Ce doi s-au întâlnit pe când el era în plin divorț. Pe 22 iunie 1985, la trei ani după ce s-au cunoscut, actrița și medicul s-au căsătorit. Ea avea atunci 35 de ani, iar el 42. Victoria și Harry au fost căsătoriți timp de 21 de ani, dar nu au avut copii.

„Întotdeauna am fost reticentă cu privire la acest subiect. Știu că s-a zvonit că nu am avut copii din cauza vanității mele. Nu am avut copii pentru că nu am putut avea copii. E ceva ce nu poți controla… este o pierdere.” – a spus actrița în urmă cu câțiva ani.

Harry Glassman: “Nu mi-am abuzat niciodată fizic soția!”

Divorțul a survenit din cauza violenței domestice, după ce medicul chirurg a fost acuzat că a agresat-o pe actriță înru-un acces de furie, rănind-o la gât, buze, obraji și ochi. După incident, Victoria a avut nevoie de spitalizare, iar Glassman a fost reținut. Ulterior el a fost eliberat pentru o cauțiune de 36.500 de dolari. Câțiva ani mai târziu, medicul a declarat că totul ar fi fost din cauza problemelor cu alcoolul pe care actrița le avea.

“Nu mi-am abuzat niciodată fizic soția. Arestarea mea a fost o consecință a abuzului ei de alcool, care a dus la reținerea ei în camera de urgență Cedars-Sinai pentru evaluare psihiatrică” – a declarat Glassman.

Pe lângă excesul de alcoolul și incapacitatea de a avea copii, Victoria Principal mai avea o problemă și cu coagularea excesivă a sângelui, diagnostic ce poartă numele de hipercoagulare intravasculară. Divorțul celor doi s-a finalizat pe 27 decembrie 2006.

Victoria Principal spune că nu și-a făcut operații estetice

Fosta vedetă din Dallas a spus mereu că nu și-a făcut operații estetice. Dar au existat multe speculații cu privire la acest subiect, având în vedere și mariajul ei cu medicul chirurg estetician.

„Este trist când văd o femeie care și-a făcut intervenții în încercarea de a arăta mai tânără și, în cele din urmă, ajunge într-un fel în care nu a mai arătat niciodată”, a spus ea.

Ea a declarat pentru revista People că nu a suferit niciodată operații estetice.

„Nu am avut niciodată un lifting facial, un peeling profesional sau intervenții cu lasere”, a spus ea.

Victoria Principal și incidentul cu menajera

La câțiva ani după divorțul tumultos de chirurgul Harry Glassman, Principal a revenit în atenția presei de scandal din cauza unui incident ce avea legătură cu menajera ei. Cele două au fost protagonistele unei altercații din cauza câinelui actriței.

Actrița a spus că necazurile au început după ce a angajat-o temporar pe Maribel Banegas, prin intermediul unei agenții de muncă.

Pe 26 decembrie 2019, Banegas ar fi venit la muncă având o dispoziție ostilă, deoarece actrița a dorit să o concedieze din cauza „comportamentului său agresiv față de alți membri ai personalului” și a performanței slabe la muncă.  Apoi a urmat incidentul cu câinele.

Se pare că servitoarea a scos câinele Victoriei la plimbare, și a lipsit cu el mai mult decât era normal, pentru aproape o oră. La întoarcere, Victoria Principal a spus că patrupedul ei ar fi fost chinuit de servitoare și “târât cu lesa atât de dur încât câinele tușea și avea ochii bombați” din cauză că fusese strâns cu lesa. În urma procesului, s-a stabilit că animalul fusese rănit și în zona spatelui.

După ce a adus câinele acasă, Banegas i-ar fi solicitat violent plata actriței, în timp ce Victoria îi cerea să părăsească locuința. Văzând că nu se poate înțelege cu menajera, actrița a scos un pistol și a amenințat-o pe aceasta, fără să tragă vreun foc.

La proces, Principal a declarat că a scos arma “de teamă pentru siguranța și viața ei”. La venirea autorităților, menajera s-a opus arestului. Cazul a fost, în cele din urmă, respins de judecători din cauza probelor insuficiente.

După incident, vedeta din Dallas s-a retras din viața publică la ferma ei din California, pe care a transformat-o într-un adăpost de animale.

Foto – Instagram / Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton