Theo Rose, prima noapte acasă cu Anghel Damian și fiul lor, Sasha. Cu ce se confruntă artista / Video

.

Theo Rose a revenit acasă după ce l-a adus pe lume pe fiul ei, Sasha Ioan. După prima noapte petrecută acasă cu bebelușul, artista a vorbit despre sentimentele pe care le are și a făcut și primele declarații despre noul membru al familiei.

Cântăreața, care a devenit mamă pe data de 14 iunie, spune că încă nu îi vine să creadă că îl are pe Sasha alături de ea.

Theo Rose, după prima noapte petrecută acasă cu Sasha

Theo Rose a realizat un InstaStory în care vorbește despre fiul ei, dar și despre faptul că încă nu realizează că a devenit mamă. Totodată, ea le-a mulțumit admiratorilor ei pentru mesajele de felicitări și gândurile bune pe care i le-au trimis după ce a născut.

„Mulțumesc încă o dată, mi-ați tot scris, mi-au scris foarte foarte mulți oameni și vă mulțumesc mult! Știu că mă urmărește multă lume, dar nu te aștepți niciodată! Toată lumea face copii, pentru toată lumea e o bucurie”, a afirmat artista pe Instagram.

„Am o stare așa, de zici că sunt beată, zici că sunt pe altă planetă. Nu îmi revin, nu îmi dau seama că e adevărat”, a mai spus Theo Rose.

Citește și: Ce cadou a primit Theo Rose de la mama lui Anghel Damian, după ce a născut: „E din Africa de Sud!”

Citește și: Theo Rose, primele imagini cu fiul ei și al lui Anghel Damian: „În sfârșit, am înțeles și noi cum se simte bucuria asta de părinți!”

Artista spune că acum, că știe ce înseamnă să aduci pe lume un copil, își iubește și mai mult mama.

„Am ieșit pe balcon, e prima dimineață acasă. A fost o noapte foarte frumoasă. Mă înțeleg cu copilul ăsta, ceva extraordinar. Nu știu să vă explic. Eu treaba asta cu mamele… o iubesc mai mult pe mama parcă”, a mărturisit ea.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Cântăreața pregătește un jurnal pentru fiul ei

Theo Rose a dezvăluit că încă din momentul în care a aflat că este însărcinată a început să țină un jurnal în care scrie despre toate sentimentele și experiențele ei.

„Eu de când am aflat că sunt însărcinată Am început să scriu într-un jurnal. Vreau să i-l dau lui Sasha când o să fie mai adolescent, cu mintea în mai multe părți. L-am băgat la somn, i-am dat să mănânce și n-am vrut să ratez, trebuie să îi povestesc cum a fost pentru mine experiența cu nașterea, când l-am văzut prima dată”, a afirmat cântăreața.

Citește și: Ce obicei a ținut să respecte Theo Rose după ce a născut. Anghel Damian, uimit la maternitate. „Cine ai fi vrut? Andreea Marin, Mihaela Rădulescu?” / Video

Citește și: Theo Rose, prima apariție la TV la câteva ore după ce a născut. Cum se simte iubita lui Anghel Damian

De asemenea, Theo, care a fost surprinsă de paparazzi cu o zi în urmă de a naște pe balcon, spune că acum se uită în toate părțile în momentul în care iese din apartament.

„Și stau la balcon și mă mai uit din când în când în toate părțile – cu o zi înainte să nasc m-au pozat ăștia la balcon, eram și în chiloți, Doamne ferește! Am ieșit să văd, că am luat niște scaune și o măsuță să șe punem aici, și am apărut în toată splendoarea. Sunt nebuni la cap! Și stau cu frică, așa”, a povestit Theo Rose.

La un moment dat apare în cadru și Anghel Damian, care nu știa că iubita lui vorbește cu urmăritorii ei de pe Instagram.

„Da, vă rog, ce doriți?”, îi spune Theo lui Anghel, care preferă să se retragă în casă, acesta neffind un fan al aparițiilor publice.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Theo Rose

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton