Kate Middleton, tribut adus Prințesei Diana la Trooping the Colour. Ținuta superbă purtată de Prințesa de Wales

.

Kate Middleton a participat, sâmbătă, la parada de ziua regelui, Trooping the Colour. Aceasta a fost prima apariție a soției Prințului William în calitate de Prințesă de Wales.

La evenimentul urmărit de o lume întreagă, Kate a ales să poarte o rochie verde, spectaculoasă, dar și un accesoriu care a amintit de soacra ei, regretata Prințesă Diana.

Kate Middleton a atras toate privirile la Trooping the Colour

Prințesa de Wales nu a dezamăgit nici de data aceasta. Așa cum și-a obișnuit admiratorii, Kate Middleton a apărut la celebrul eveniment anual într-o rochie verde deschis, de satin, pe care a accesorizat-o cu o pălărie în aceeași nuanță, în timp ce a călătorit cu trăsura, alături de Regina Camilla și cei trei copii ai ei. Prințul William a participat la paradă călare, împreună cu tatăl lui, Regele Charles.

Prima paradă a monarhului a adus laolaltă mai mulți membri ai Familiei Regale britanice.

Kate Middleton a arătat uluitor în rochia marca Andrew Gn, un designer din Singapore, și cu pălăria creată de Philip Treacy. Alegerea Prințesei de Wales a fost legătură clară cu premiile Earthshot care anul acesta se vor desfășura în Singapore, în luna noiembrie.

Culoarea ținutei Prințesei este aceeași ca cea prezentă pe steagul Țării Galilor (Wales).

Kate i-a adus un tribut și Prințesei Diana prin ținuta ei, optând să poarte o pereche de cercei cu safire care în trecut i-au aparținut mamei prințului William.

Citește și: Kate Middleton, în două rochii spectaculoase la nunta Prințului Hussein al Iordaniei / Foto

Citește și: Cum este să fii membru al familiei regale? Răspunsul neașteptat dat de Kate Middleton

Trooping the Colour de anul acesta este prima organizată după moartea reginei Elisabeta a II-a și prima paradă pentru Regele Charles.

Look-ul lui Kate Middleton este o legătură și cu rolul ei de colonel al Gărzilor Irlandeze , rol pe care l-a preluat de la soțul ei la sfârșitul anului trecut.

Mai târziu, susținătorii regali au putut să o admire pe Prințesa de Wales la balconul Palatului Buckingham, alături de Prințul WIlliam și cei trei copii ai lor.

Prințul Louis, atracția principală de la balconul Palatului Buckingham

La fel ca anul trecut, Prințul Louis (5 ani), a atras toate privirile oamenilor care au participat la spectacolul aviatic.

În timp ce urmărea aeronavele treceau pe deasupra palatului împreună cu părinții și frații lui, micul prinț a făcut mai multe fețe amuzante. La un moment dat, mezinul Prințului William și al lui Kate Middleton părea că merge pe o motocicletă și saluta aeronavele care zburau pe deasupra lui.

Citește și: Istoria tiarei preferate a lui Kate Middleton. Prințesa de Wales are de suferit din cauza bijuteriei, la fel ca Prințesa Diana

Citește și: Kate Middleton a dezvăluit primul lucru pe care îl va face când va deveni regină. De ce are interzis să dea autografe / Video

Cu puțin timp înainte, în timp ce călătorea cu trăsura, Prințul Louis s-a ținut de nas și chiar a arătat spre cer.

Pe de altă parte, frații lui mai mari, Prințul George și Prințesa Charlotte, au avut o postură mai serioasă, cu toate că, la un moment dat, George s-a strâmbat și el la mulțime, uitând de protocolul regal.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Kate MIddleton și copiii ei la parada Trooping the Colour

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton