Cadoul inedit pe care Denisa Filcea și Flick l-au pregătit pentru aniversarea de un an a fiicei lor

.

Flick și soția lui, Denisa Filcea, vor bifa prima aniversare a fiicei lor, Eva Maria, care face pe 24 iunie un an, într-un cadru de poveste. Cei doi părinți au decis ca marele eveniment să aibă loc în pădure, pe malul lacului Snagov, la Jubile by the Lake.

Dacă Denisa și-a dorit ca în meniu să se regăsească atât preparate vegetariene, cât și pe bază de fructe de mare, Flick vrea ca în meniu să existe și preparate la grătar, executate sub supravegherea profesioniștilor.

Denisa Filcea: “A fost un an de-a dreptul fascinant și acesta este cu siguranță doar începutul”

Petrecerea de un an a micuței Eva va avea ca temă Baby Animals. Invitații vor avea parte de un candy bar spectaculos, în concordanță cu tematică aleasă de cei doi părinți, și vor fi nevoiți să poarte ceva roz.

La prima aniversare, părinții i-au pregătit un cadou special copilei lor: un diamant spectaculos, de care va ajunge să se bucure atunci când va fi mai mare. Eva îl va putea pune atunci în valoare printr-o bijuterie sau îi va găsi altă destinație.

“A fost un an de-a dreptul fascinant și acesta este cu siguranță doar începutul. Ne bucurăm din plin de fiecare secundă, am ales să ne dedicăm total acestei perioade magice și să o creștem pe Eva Maria fără bonă sau fără alt gen de ajutor. Suntem doar noi trei mereu și această a fost cu siguranță cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată. Trăim clipe magice împreună, iar asta formează o legătură foarte importantă între noi trei. 

Citeşte și: Denisa Filcea, criticată pentru că a apărut cu un decolteu „îndrăzneț” pe Instagram. Cum le-a închis gura răutăcioșilor

Citeşte și: Denisa Filcea, imagine rară cu mama sa. Cât de mult seamănă soția lui Flick cu Gabriela Hodișan

Citeşte și: Flick Domnul Rimă, surpriză romantică pentru soție. Ce a primit Denisa de la fostul prezentator de radio

„Face un an a noastră fată. Și-o sărbătorim pe lac”

Abia așteptăm petrecerea, locul pe care l-am ales pentru a sărbători această zi foarte importantă pentru noi pare desprins dintr-o poveste, la fel ca viața pe care o trăim”, spune Denisa Filcea.

Citeşte și: Ce fetiță superbă au Flick și Denisa Filcea! Au postat pentru prima oară o fotografie cu chipul Evei Maria

Citeşte și: Denisa Filcea, soția lui Flick, răspuns dur la acuzațiile Oanei Zăvoranu

Citeşte și: Cum arată Denisa Filcea nemachiată. Soția lui Flick a dezvăluit rutina ei de curățare a tenului

Flick pare, de asemenea, la fel de marcat de eveniment. “Sunt extrem de emoționat, la fel cum sunt pentru fiecare lucru nou pe care Eva îl face alături de noi. A fost un prim an minunat și cu siguranță îl vom încheia la fel. Am ales locul perfect pentru a crea o super amintire.

Azi, la fel ca și-altădată/ Facem lucruri ce ne plac/ Face un an a noastră fată/ Și-o sărbătorim pe lac”, a mărturisit Domnul Rimă.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton