Andrei Bănuță, rol în serialul Groapa, la Pro TV, după colaborarea cu Andra: „Câștig bani de la 17 ani” / Exclusiv

.

Andrei Bănuță a lansat o piesă de succes cu Andra, „Nu m-am gândit la despărțire”, iar acum joacă în serialul Groapa. Producția pe care mizează PRO TV din toamnă se anunță a fi una de succes, asta dacă avem în vedere că în distribuție se regăsesc nume precum Marius Manole, Dana Rogoz, Tudor Istodor, Maria Buză și Monica Bîrlădeanu. Groapa este un serial despre mafie, despre relaţiile de familie, problemele şi poveştile lor de dragoste. 

Andrei Bănuță urcă vertiginos în topuri, dar își dovedește talentul și pe platourile de filmare. Entuziasmat de noul proiect în care a fost cooptat, solistul a făcut mai multe dezvăluiri pentru Unica.ro. Am vorbit cu Andrei despre Denis, personajul căruia îi dă viață, iubire, dar și despre momentele mai grele, care conturează, într-un fel, viața unui artist.

Andrei Bănuță face parte din distribuția serialului Groapa, de la Pro TV

După o colaborare cu Andra, ai ajuns în Groapa. Cum s-a produs această schimbare?

Lucrurile trebuiau să decurgă diferit. După o colaborare cu Andra trebuia să ajung mai sus, nu mai jos. Am făcut un joc de cuvinte si ne-am distrat, dar sunt fericit tare pentru acest proiect. Mă bucur tare mult că am ocazia sa joc într-un serial. Eu, cântăreț, să ajung să joc într-un serial, parcă nu îmi vine să cred. E o provocare mare pentru mine.

Toată echipa de la Groapa, de la PRO TV, și toți cei implicați în proiect acesta au avut încredere în mine, mai mult decât am avut eu. Ca să mă duc să cânt, e simplu, m-am învățat, știu cum se face, dar să vin să joc, să învăț multe replici, nu e ceva cu care sunt obișnuit.

„Personajul meu este unul foarte interesant. E gagicar, dar s-ar putea să devină serios”

Citește și: Scandal monstru la TVR după ce Carmen Tănase a fost invitată în emisiunea lui Sebastian Țopescu Jr.: „Conspiraționistă!”

Citește și: Câți bani dă Elena Băsescu pentru școala copiilor. Imagini cu nepoții lui Traian Băsescu la absolvire

Citește și: „M-am rugat să-l ia, să-i curme suferința”. Ce a dezvăluit mama lui Stephan Pelger la ceremonia de comemorare

Ce îmi spui de personajul tău. Ai trăit emoții puternice pe platou?

Personajul meu este unul foarte interesant. O să crească, nu o să îl vedeți prea mult din prima. Doar că, în momentul în care o să îl vedeți, o să înțelegeți că e un personaj complex. Mă cheamă Denis. Nu știu să spun dacă o să crească frumos sau urât, dar o să fie interesant. O să fie foarte multă acțiune. O să fie foarte multă intrigă, are două iubite. E gagicar, dar s-ar putea, la un moment dat, să devină personaj serios.

O să vă țină tot serialul acesta cu sufletul la gură. E o distribuție extraordinară. Am ocazia să joc alături de actori mari. Cum am cântat cu Andra, așa joc aici cu oameni atât de iubiți și de titrați și de experimentați în treaba asta, și nu am decât cât să ciulesc bine urechile și să fur tot ce pot. Până la finalul serialului aș vrea să ies cel puțin de 10 ori mai bun decât am intrat, și am intrat neștiind nimic.

S-a întâmplat să jonglezi cu două femei și în viața ta privată?

Să iubești două femei, să nu știi pe care o vrei, asta Vali Vijelie a zis și cred că de atunci s-a deschis robinetul.

Când ai fost ultima oară cu un picior în groapă?

Acum două zile, pentru că a trebuit să mă mut în trei zile. Mi-am schimbat locuința, am căutat chirie în altă parte, pentru că s-a mutat fiica proprietarului de unde stăteam. Sunt cu filmările, nu am avut timp, dar am familie, mă ajută, mă iubesc și au venit. A venit tătuțul de la Eforie cu duba să care mobilă. Mătușa mea a venit să mă ajute cu lucrurile, să mut hainele.

Mi-am dat seama câte chestii are un om într-o casă de care nu are nevoie. 10% nu folosesc din ele. Îmi venea să le arunc. Dar am fost învățat să nu fac asta, că nu știi când îți mai trebuie. Nu mi-au mai trebuit de trei ani. Sunt cu un picior în groapă non- stop, fac multe belele uneori.

Ai satisfații profesionale, dar ți s-a întâmplat să ai probleme cu banii?

Câștig bani de la 17 ani. Cânt la nunți și la evenimente de când eram mic. Sunt de la Eforie Sud și acolo sunt multe restaurante, terase, la care am cântat. Nu făceam bani mulți. Între timp s-a mai schimbat prețul pe cântare și am început să câștig. Probleme cu banii are toată lumea. Am plătit chiria pe șase luni la locuința cea nouă, tare supărat sunt.

Acum trebuie să strângi bani să îți iei casa ta.

Muncesc pentru asta, mai am de strâns pentru asta și sper ca anul viitor să reușesc să îmi iau casa mea. O Să fiu puțin îndrăzneț și o să spun prima mea casă, adică sper să mai urmeze.

Ce ai făcut cu primii bani câștigați? Ce ți-ai luat?

Am câștigat 400 de lei la un concurs când aveam șapte ani și mi-au cumpărat părinții mei o mașinuță, de 170 de lei, roșie, cu telecomandă și de restul am luat haine, așa au orânduit ei. Mașina am vrut-o eu, hainele ei. Ulterior, am început să îmi cumpăr și singur, și mașinuțe, dar și haine, dar nu de jucărie.

Citeşte și: Andra, la concertul cântăreței Beyonce cu surorile ei: „Ne place la nebunie!” Cu ce se ocupă Aura și Diana

Citeşte și: Andra, declarații emoționante despre colaborarea cu Smiley: „Când am cântat refrenul acestei piese, nu mă puteam abține să nu plâng!”

Citeşte și: Andrei Bănuță, confesiuni emoționante la „Chefi la cuțite”. Artistul și-a pierdut mama la 13 ani

Citeşte și: Andra și Andrei Bănuță, piesă omagiu pentru Dan Spătaru. În videoclip apare și Cătălin Măruță: „Un cadou pentru public” / Video

Andrei Bănuță, despre cum i s-a schimbat viața după colaborarea cu Andra

După piesa lansată cu Andra, ai mai multe admiratoare?

A fost importantă pentru mine colaborarea cu Andra. M-a cunoscut mai multă lume decât mă știa înainte. Admiratoarele sunt bine venite oricum. Nu trebuie să se oprească după piesa cu Andra, că nu se știe cu cine lansez următoarea melodie. La începutul iunii iulie, o să fie o piesă care o să vă placă foarte mult. Colaborarea cu Andra, mai mult decât admiratoare, mi-a adus o bucurie și o mândrie mare în suflet, pentru că cineva atât de mare m-a primit pe un proiect atât de frumos.

Ce ar trebui să aibă o femeie ca să rămână lângă tine?

„Gânduri de însurătoare nu am”

Să fie deșteaptă. O femeie deșteaptă e și o femeie frumoasă, talentată în toate direcțiile.

Ți s-a întâmplat să ai o relație și cu o vedetă?

Da, dar nu vorbesc despre chestia asta. Am mai cochetat, dar au fost oprite la timp legăturile, să zicem. Nu îmi stă capul la lucruri serioase. Am 23 de ani, în viața mea e întotdeauna cineva, se găsește. Dacă aș zice că e multă circulație în jurul meu, aș fi arogant. Dacă aș zice că nu, l-aș mânia pe Dumnezeu. Nu mă plâng, dar gânduri de însurătoare nu am momentan. Dacă e să vină, să îmi pună capac, să o iau, să ne căsătoriom, să facem un copil, doi, trei, vedem noi cu ce îi hrănim după. Să aștepte puțin să fac un ban grămadă.

https://www.youtube.com/watch?v=BkwczJelAk8

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton