Când va fi finala Chefi la Cuțite, sezonul 11. Câștigătorul pleacă acasă cu 30.000 de euro

.

Show-ul culinar Chefi la Cuțite se apropie de final cu pași repezi, iar pentru concurenți presiunea și suspansul probelor au ajuns deja la cote maxime.

Cei trei chefi și liderii echipelor, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, speră ca unul dintre bucătarii aflați în grija lor să plece acasă cu marele premiu de 30.000 de euro și cu titlul de câștigător al sezonului cu numărul 11.

Când are loc finala Chefi la Cuțite 2023

Sezonul 11 Chefi la Cuțite a început pe Antena 1 pe 27 martie, într-o zi de luni, la ora 20:30. Publicul telespectator este nerăbdător să afle când va putea viziona marea finală pentru a-și susține favoriții. Iată că momentul final al show-ului culinar va avea loc peste doar câteva zile.

Marea Finala show-ului Chefi la Cuțite 2023, sezonul 11, va fi difuzat la Antena 1 marți, 20 iunie, încep cu ora 20:30.

Cine sunt semifinaliștii Chefi la Cuțite 2023, sezonul 11

Miercuri, 14 iunie, au fost eliminați trei concurenți. După o seară plină de emoții, tensiune și panică, s-a stabilit care sunt concurenții care vor ajunge în semifinală în sezonul 11 Chefi la Cuțite. Proba de miercuri a reprezentat o provocare nu doar pentru concurenți, dar și pentru cei trei chefi care au avut misiunea de a pregăti pentru echipele lor un preparat care săi reprezinte, un signature dish.

„Îmi doresc foarte mult să câștig acest sezon, pentru că am ajuns până în battle 15 cu patru oameni și cred că am cu cine lupta în acest sezon”, a declarat Florin Dumitrescu.

„Dacă azi voi câștiga înseamnă că mi-am făcut treaba foarte bine”, a spus Sorin Bontea.

„Am fost cam oropsiți. În sezonul 11 ceva nu a funcționat bine în echipa mea, ceva a lipsit”, a comentat Cătălin Scărlătescu

Citeşte şi: Ce familie frumoasă are Nina Hariton de la Chefi la Cuțite. Câștigătoarea sezonului 11 locuiește în Franța cu soțul și fiica

Citeşte şi: Claudia Radu, de la „Chefi la cuțite”, nu se mai oprește din slăbit și a ajuns de nerecunoscut. „Viața la -60 kg!” Ce mănâncă acum

Citeşte şi: Accident în bucătăria Chefi la Cuțite. Unul dintre concurenți a luat foc: „M-am ars bine” / Video

Citeşte şi: Una dintre concurentele Chefi la Cuțite a dezvăluit că este vrăjitoare. Florin Dumitrescu și-a tăiat părul: „Să îmi facă o amuletă, să câștigăm” / Video

Juriul a fost format, de data aceasta, din jucătoare de catchball.

După jurizare, echipa roșie a lui Sorin Bontea a ieșit învingătoare, ajungând astfel direct în semifinală. Preparatul pe bază de cod negru propus de Bontea a adunat șapte farfurii din 11. Banda a adus pentru ceilalți doi chefi câte două farfurii.

Astfel, Sorin Bontea a intrat în semifinală cu toți cei patru concurenți: Nina Hariton, Constantin Onuț, Monica Pușcoiu și Matthew Ehsanmehr.

La proba individuală, concurenții din echipele gri și negru au avut de gătit un preparat care să conțină nuci și semințe. După probe și degustare, cei care au reușit să se salveze și să intre în semifinala Chefi la Cuțite 2023 sunt: Laurențiu Neamțu (15 puncte), Paul Tudosescu (Pablo) cu 13 puncte, Ștefan Nistor (14 puncte), Mihaela Zahariea (14 puncte) și Anica. Cei trei concurenți eliminați din competiție sunt George Popescu, Luna Morgaciova și George Borșaru.

Cine va câștiga sezonul 11 Chefi la Cuțite. Numele concurentului a fost făcut public

Câștigătorul sezonului 11 Chefi la Cuțite s-a aflat încă din perioada battle-urilor. Contul de Instagram Viperele Vesele, care dezvăluie informații despre cele mai cunoscute show-uri de televiziune, a spus cine va fi marele câștigător.

Este vorba despre cuțitul de aur al lui Chef Sorin Bontea, Nina Hariton.

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii Viperele Vesele, vă anunțăm că prima femeie din istoria emisiunii Chefi la Cuțite care a primit cuțitul de aur, Nina Hariton, din echipa lui chef Sorin Bontea, va fi câștigătoarea sezonului 11 al emisiunii”, au transmis cei de la Viperele Vesele.

Nina Hariton este prima femeie din Chefi la Cuțite care a primit cuțitul de aur. Ea lucrează în Paris, ca agent imobiliar. În trecut a studiat gastronomia franceză și a lucrat timp de cinci ani în restaurante haute cuisine.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton