Cum arată spectaculoasa vilă în care Monica Gabor locuiește cu Mr. Pink. „Are mobilier franţuzesc, candelabru Baccarat”

.

Monica Gabor a părăsit România acum mai bine de 10 ani și trăiește în SUA. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a stabilit în Malibu, Los Angeles, împreună cu iubitul ei, Mr. Pink și cu fiul acestuia, Anthony.  Ulterior, a luat-o alături de ei și pe Irina, fiica pe care o are din mariajul cu Irinel Columbeanu. Cum arată vila în care locuiesc?

Cei patru trăiesc într-o vilă de-a dreptul spectaculoasă situată în Maple Drive, Beverly Hills. Reședința de lux dispune de un living uriaș, cu scară interioară, cinci camere și un apartament pentru oaspeți, o sală pentru saună și SPA, o piscină exterioară și o vinotecă la subsol.

„A făcut un living special pentru mine”

Curtea este amenajată cu palmieri și diverse sculpturi inspirate din cultura asiatică. În timp ce interiorul vilei denotă opulență și stil, camerele fiind amenajate cu piese și accesorii de mobilier luxuriante, în stil renascentist și baroc.

Mr. Pink s-a ocupat personal de amenajarea vilei și a ținut cont de toate detaliile pentru a-i oferi Monicăi Gabor un spațiu în care să se simtă ca acasă. Partenerul de viață al Monicăi este pasionat de design interior și a ales piese de mobilier de cea mai bună calitate.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată casa în care locuiesc Monica Gabor, Mr. Pink și copiii lor.

“El s-a ocupat de tot. A făcut chiar şi un living special pentru mine şi am apreciat că a luat picturi cu figuri religioase, pentru că ştie că sunt catolică şi a încercat să-mi creeze un spaţiu familiar. Dar eu n-am avut nicio pretenţie.

“Suntem foarte cu picioarele pe pământ”

Personal, i-am adus o fructieră din România, ceva vintage şi drăguţ, care i-a plăcut foarte mult. I-am luat-o când ne-am cunoscut, pentru că îi place stilul european. Are mobilier franţuzesc, candelabru Baccarat, dacă ar fi aici ţi-ar explica în detaliu…” – a declarat Monica, în urmă cu ceva vreme, pentru okmagazine.ro.

Citeşte şi: Monica Gabor, fotografie rară alături de Mr. Pink

Citeşte şi: Cum a aflat Irinel Columbeanu că Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit. „Nu m-a anunțat”

Citeşte şi: Irinel Columbeanu a plecat să își întâlnească fiica în America. Ce l-a anunțat Mr. Pink înainte de călătorie

Citeşte și: De ce au divorțat, de fapt, Irinel Columbeanu și Monica Gabor: „Orgoliul face multe rele” / VIDEO

Legat de stilul de viață din Malibu, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a spus că nu este în tocmai așa cum crede lumea, iar traiul este unul simplu, normal, fără prea mult fast și fără extravaganțe.

“Suntem foarte cu picioarele pe pământ. Avem o viaţă foarte simplă, nu mă îmbrac elegant în fiecare zi, am făcut-o doar pentru shootingul de azi, sunt foarte casual în general şi am o viaţă normală. Noi facem curat, avem grijă de casă şi de apartament.

El se ocupă de afaceri, eu sunt cu şcoala. Nu-mi pierd timpul stând pe la cafenele. Doar pentru sora mea, Ramona, îmi fac mereu timp, ne vedem după ore, mergem la sală.” – a adăugat ea, pentru aceeași sursă.

Monica Gabor și problemele din relația cu Mr. Pink

Monica și Mr. Pink formează un cuplu din 2011. În 2021, apăruseră zvonuri că relația lor începuse să scârțâie din cauza posesivității afaceristului.

„Nu putea face nicio mișcare, era tot timpul sub controlul lui. Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermarket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea Se urcau în mașină și plecau unde voia el.

Moni niciodată nu știa unde merge. Ea nu avea servitori în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri. Înainte ca Irina să se mute în America, putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului” – au spus, la momentul respectiv, surse apropiate celor doi. Ulterior, cuplul s-a împăcat.

Foto – capturi Youtube / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton