Daniela Crudu, despre viața de mamă și clipele de panică de dinaintea nașterii: „Nu mai mișca” / Video

.

Daniela Crudu trăiește de câteva săptămâni cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. Fosta asistentă de televiziune a devenit mamă la începutul lunii mai, iar acum se pregătește de botez. Însă, înainte de toate aceste lucruri frumoase, ea a trecut prin clipe de groază.

Invitată în emisiunea Xtra Night Show, prezentată de Dan Capatos, Daniela a povestit că a născut prematur, la 36 de săptămâni, după ce a ajuns de urgență la spital din cauza faptului că bebelușa nu mai mișca.

Daniela Crudu, clipe de panică înainte de a naște

Daniela Crudu a dezvăluit că a fost nevoită să stea câteva zile în spital înainte de a o aduce pe lume pe fetița ei, Daiana Maria. Mai mult, se pare că micuța și-a petrecut prima noapte de viață într-un incubator.

„Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu avea chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată. Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi”, a declarat fosta asistentă la XNS.

Însă ambele au trecut cu bine peste acea perioadă, iar acum Daniela nu se mai poate dezlipi de fetița ei.

„E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță”, a afirmat Daniela Crudu, care a precizat că fetița seamănă cu tatăl ei.

Citește și: Cum arată Daniela Crudu, la două săptămâni de când a devenit mamă. Fosta asistentă TV s-a filmat în colanți mulați / Video

Citește și: Andrei Krișan, viața după Survivor. Adevărul din spatele imaginilor cu Carmen Grebenișan și Alexandra Ciomag: „Iubita mea a spus că…” / Exclusiv

Fosta asistentă se pregătește de botez

Acum că totul este bine, Daniela Crudu se pregătește intens pentru botezul fetiței sale, de care se ocupă în cele mai mici detalii.

Fosta asistentă a dezvăluit când va avea loc evenimentul și ce locație a ales pentru a petrece alături de cei dragi creștinarea Daianei.

„Ne pregătim de botez în august. O să fie 140 de invitați, sunt rude, prieteni foarte mulți. (…) O să iasă foarte frumos!”, a spus Daniela.

Vedeta deja s-a gândit la cum va arăta rochia ei pentru acea zi și spune că își va păstra stilul caracteristic.

„Nu am făcut rochia, vreau una scurtă. Va fi pe lac și în aer liber. Mi-am dorit așa, că e cald”, a precizat fosta asistentă de la XNS.

La emisiune, Daniela Crudu a apărut într-o rochie neagră, scurtă, cu un decolteu adânc, arătând că a revenit rapid la formele pe care le avea înainte de a rămâne însărcinată.

Citește și: Concurenții Chefi la Cuțite, în lacrimi înainte de semifinală: „E un sacrificiu foarte mare” / Video

Citește și: Ce mai face Sanda Nicola. Problemele cu care s-a confruntat jurnalista în străinătate: „Am ales să rămân lucidă”

Daniela Crudu, despre depresia postnatală și alăptare

Daniela a vorbit și despre depresia postnatală cu care se confruntă foarte multe femei după ce nasc. Ea a povestit că nu s-a confruntat cu această depresie, însă la început nu a lăsat pe nimeni să se ocupe de fiica sa.

„Nu, nu am avut deloc depresie. Eu mi-am luat inima în dinți și am zis că trebuie să fiu tare acum, eram că numai eu știu să fac mai bine, să nu o atingă nimeni, pentru că nu știa cum să o țină. Pe mine m-au învățat în clinică cum să o țin și fiind așa micuță, trebuia să am grijă suplimentară”, a afirmat ea.

Cât despre alăptare, Daniela Crudu spune că și-a dorit foarte mult să își alăpteze fetița, însă nu a avut lapte.

„Nu alăptez pentru că nu am avut deloc. Doamna doctor a zis să nu ne mai chinuim că îi dădeam sân și nu putea să tragă și nu avea ce. Nu e din cauza implanturilor, că sunt multe fete care au și alăptează. Doar că la mine, nu am avut eu. N-am avut, eu ce să fac?!”, a precizat fosta asistentă a lui Capatos.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Daniela Crudu

Sursă foto: Captură video, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton