Concurenții Chefi la Cuțite, în lacrimi înainte de semifinală: „E un sacrificiu foarte mare” / Video

.

Concurenții Chefi la Cuțite care au reușit să ajungă în semifinală au avut parte de o surpriză de neuitat înainte de începerea primei probe. Gina Pistol a reușit să aducă lacrimi în ochii tuturor, chiar și ai celor trei chefi.

Echipa roșie s-a calificat direct în semifinală după ce a reușit să câștige ultimul battle, banda aducându-le șapte farfurii, în timp ce echipele adverse au primit câte două. În urma probei individuale, Luna, George Borșaru (echipa gri) și George Popescu (echipa neagră) au fost eliminați.

Emoții puternice pentru concurenții Chefi la Cuțite

În semifinală au intrat, astfel, Nina Hariton, Constantin Onuț, Monica Pușcoiu, Matthew Ehsanmehr, Laurențiu Neamțu, Paul Tudosescu (Pablo), Ștefan Nistor, Mihaela Zahariea și Anamaria Ijac (Anica).

Însă, înainte de prima probă, Gina Pistol le-a făcut o surpriză de proporții semifinaliștilor. Cu toții au izbucnit în lacrimi, chiar și cei trei chefi.

Concurenții au primit mesaje video de la cei dragi, de încurajare. Familia, prietenii și colegii i-au felicitat pentru parcursul lor în emisiune și le-au urat succes în etapa următoare.

Primul surprins a fost Pablo. Pe ecranul de lângă Gina Pistol a apărut iubita lui care i-a transmis un mesaj de încurajare. Emoțiile au fost și mai puternice când în imagini a apărut și fiul concurentului care i-a transmis că îl iubelte, indiferent dacă va câștiga sau nu această competiție.

„Te mișcă într-un fel, n-ai cum. Poți să fii stană de piatră. Am plâns ca un copil”, a spus Pablo.

„Am plâns și eu cu tine! Pe bune”, a afirmat Cătălin Scărlătescu.

În timp ce Anica a avut ocazia să își revadă mama și fratele, Constantin Onuț a primit mesaje pline de emoție din partea iubitei, a fiului său, dar și a părinților lui.

„Fiul meu e foarte, foarte mândru de mine. Deja numără zilele până când vin acasă”, a afirmat bucătarul.

Citește și: Cine sunt semifinaliștii Chefi la Cuțite 2023, sezonul 11. Trei concurenți au fost eliminați

Citește și: Concurent salvat de la eliminare la Chefi la Cuțite. Cătălin Scărlătescu și-a folosit o amuletă importantă

Nici Matthew nu și-a putut reține lacrimile atunci când a primit mesajele fratelui său și a altor apropiați.

 „Mereu a avut rol de tată, mai mult decât de frate”, a afirmat concurentul.

Nina Hariton a izbucnit în lacrimi atunci când și-a văzut soțul și fiica, care au i-au dat putere să continue competiția.

„Este un sacrificiu foarte mare, dar și o dorință enormă de a continua și de a transmite ceea ce eu am”, a spus cuțitul de aur al lui chef Sorin Bontea.

Matthew, mesaj de susținere pentru femeile din Iran

După ce toți concurenții și-au revăzut familiile, iar lacrimile au scăldat ochii tuturor, Matthew a transmis un mesaj de susținere pentru femeile din Iran, lucru apreciat de toată lumea din platou.

Concurentul echipei roșii și-a scris pe mână trei cuvinte prin care a arătat că este alături de femeile din Iran care luptă pentru libertatea de exprimare.

Citește și: Numele câștigătorului sezonului 11 Chefi la Cuțite, făcut public. „Cuțitul de aur” al lui Sorin Bontea pleacă acasă cu marele premiu

Citește și: Ce familie frumoasă are Nina Hariton de la Chefi la Cuțite. Câștigătoarea sezonului 11 locuiește în Franța cu soțul și fiica

„Este un mesaj, o mișcare care acum este în Iran, este mesajul lor: Femei, Viață, Libertate. Mișcarea aceasta a început cu femeile din Iran. Eu am făcut cel mai mic lucru pe care puteam să îl fac, să dau mai departe acest mesaj. Nu doar pentru femeile din Iran, ci pentru toate femeile din lume, să aibă încredere în ele, să meargă mai departe, să ajungă unde este locul lor, la egalitate cu bărbații”, a afirmat Matthew.

Cu toții au început să îl aplaude, în timp ce chef Sorin Bontea a făcut și o glumă: „Egalitate perfectă”, făcând referire la faptul că din echipa sa au intrat în semifinală doi bărbați și două femei.

Săptămâna viitoare va avea loc marea finală Chefi la Cuțite 2023, unde doar trei concurenți vor avea ocazia să lupte pentru marele premiu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu semifinaliștii Chefi la Cuțite

Sursă foto: Captură video, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton