Cine sunt semifinaliștii Chefi la Cuțite 2023, sezonul 11. Trei concurenți au fost eliminați

.

Numele semifinaliștilor Chefi la Cuțite au fost anunțate. După o seară plină de emoții și tensiune, s-a aflat care sunt concurenții care sunt cu un pas mai aproape de marea finală și marele premiu de 30.000 de euro.

La ultimul battle al acestui sezon emoțiile au atins cote maxime la bancurile de lucru, concurenții încercând să respecte întru totul ceea ce le spun cei trei chefi. Proba din această seară a reprezentat o provocare și pentru Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, care au trebuit să compună pentru echipele lor câte un signature dish.

Echipa roșie a intrat direct în semifinală

Înainte de a afla ce urmează să se întâmple, cei trei chefi și-au exprimat speranțele și îngrijorările, mai ales că mai este atât de puțin până la finalul competiției culinare.

Doar nouă concurenți din cei 12 rămași în concurs s-au calificat în etapa superioară, trei dintre concurenți fiind eliminați.

„Îmi doresc foarte mult să câștig acest sezon, pentru că am ajuns până în battle 15 cu patru oameni și cred că am cu cine lupta în acest sezon”, a declarat Florin Dumitrescu.

„Dacă azi voi câștiga înseamnă că mi-am făcut treaba foarte bine”, a spus și Sorin Bontea.

„Am fost cam oropsiți, în sezonul 11 ceva nu a funcționat bine în echipa mea, ceva a lipsit”, a comentat Cătălin Scărlătescu, adăugând că speră, însă, la surprize frumoase din partea celor rămași în tabăra lui.

Echipa care a câștigat ultimul battle al sezonului este cea roșie. Farfuria concurenților lui chef Sorin Bontea a fost cea mai apreciată de juriul din această seară care a fost format din jucătoare de catchball.

Astfel, la proba individuală au intrat echipele gri și negru.

Citește și: Numele câștigătorului sezonului 11 Chefi la Cuțite, făcut public. „Cuțitul de aur” al lui Sorin Bontea pleacă acasă cu marele premiu

Citește și: Ce familie frumoasă are Nina Hariton de la Chefi la Cuțite. Câștigătoarea sezonului 11 locuiește în Franța cu soțul și fiica

Citește și: Eliminare la Chefi la Cuțite. Cătălin Scărlătescu a mai pierdut un concurent: „Mi s-au umezit ochii de durere”

Citește și: Concurent salvat de la eliminare la Chefi la Cuțite. Cătălin Scărlătescu și-a folosit o amuletă importantă

Cine sunt semifinaliștii Chefi la Cuțite 2023

Proba individuală s-a dovedit a fi mai dificilă ca oricând pentru concurenții celor două echipe care nu au reușit să convingă jurații din această seară cu preparatele lor.

Banda a adus șapte farfurii roșii și două negre și două gri. Astfel, Sorin Bontea a intrat în semifinală cu toți cei patru concurenți: Nina Hariton, Constantin Onuț, Monica Pușcoiu și Matthew Ehsanmehr.

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu le-au urat succes concurenților lor, i-au încurajat și i-au lăsat să dea tot ce pot pentru a-și asigura un loc în semifinală.

La proba individuală, concurenții au avut de gătit un preparat care să conțină nuci și semințe.

Cei care au reușit să se salveze și să intre în semifinala Chefi la Cuțite 2023 sunt: Laurențiu Neamțu (15 puncte), Paul Tudosescu (Pablo) cu 13 puncte, Ștefan Nistor (14 puncte), Mihaela Zahariea (14 puncte) și Anica.

Cei trei concurenți eliminați din competiție sunt George Popescu, Luna Morgaciova și George Borșaru.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton