Andrei Krișan: „Am început să plâng ca o fetiță”. Prin ce a trecut războinicul la Survivor / Exclusiv

.

Războinicul Andrei Krișan face dezvăluiri despre experiența Survivor România 2023, în exclusivitate, la Fresh by Unica. Finalistul competiției de supraviețuire povestește cum l-a schimbat experiența din Republica Dominicană, ce planuri are pentru cariera și afacerea lui, ce prietenii a legat și cum a privit iubita lui imaginile cu el și Alexandra Ciomag, dar și speculațiile privind apropierile de Carmen Grebenișan.

Andrei Krișan, finalistul Survivor România 2023, este invitatul ediției de miercuri a emisiunii online FRESH by UNICA. Luptător, dar în același timp sensibil, războinicul ne-a dezvăluit de ce a plâns atât de mult în show-ul de la Pro TV, de cine s-a apropiat cel mai mult în Republica Dominicană, ce planuri de viitor are și cum a reacționat iubita lui când s-au revăzut. Afli de la ora 20:00 care este relația pe care o are cu Andreea Ciomag și cu Carmen Grebenișan, de ce l-a băgat iubita în ședință după emisiune, ce spune despre câștigătorul Dan Ursa după ce a pierdut trofeul în fața lui, dar și cât te costă să-l ai antrenor, direct de la Andrei Krișan.

Andrei Krișan, după Survivor România: „Am avut căderi emoționale foarte grave”

Citește și: Reacția lui Andrei Krișan după ce a pierdut trofeul Survivor România în fața lui Dan Ursa. Fanii, nemulțumiți de rezultat

Citește și: : Câți bani cheltuie Vica Blochina pe lună? „Am un standard foarte ridicat. Aș face orice pentru un milion de euro” / Video

Citește și: Cum a ajuns Carmen Grebenișan să se îngrașe atât de mult la Survivor: „Mâncam fierturi, cocos, de unde celulită?” / Video

Citește și: Câți bani a primit Ștefania Stănilă la Survivor România. Vica Blochina, cel mai bine plătită concurentă a sezonului

„Din punct de vedere emoțional, la un moment dat, am trecut prin niște chestii sinusoidale acolo grozave. Am avut căderi emoționale foarte grave. Chiar avusesem un joc, la toată lumea povestesc chestia asta, pentru că așa a fost pentru mine, e într-o tentă mai tristă. Am avut un joc de recompense, eram și nominalizat cu riscul de a pleca acasă și trebuia să vorbim cu părinții noștri și ei ne trimiteau ceva de mâncare, cu gustul de acasă.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Andrei Krișan: „Am început să plâng, efectiv, ca o fetiță”

Eram eu, Ștefania, Carmen și Bianca, și, la un moment dat, domnul Dan, pentru că e un om deosebit, ne-a arărat o poză cu părinții noștri, la mine a fost cu maică-mea. Și eu le știu foarte bine pozele părinților mei și maică-mea a făcut poza aia special pentru mine și mi-a arătat așa o inimă… Ăla a fost momentul în care, mai ales că eram în punctul ăla al competiției să plec acasă, am început să plâng, efectiv, ca o fetiță, dar grozav.

Efectiv eram căzut total și am și pierdut meciul respectiv, și nici n-am gustat nimic de acasă. Văzând poza aia, cumva atât de tare m-a marcat, încât, la un moment dat. mergeam pe bancă și le spuneam fetelor :`Uite, noi trebuie să le demonstrăm tuturor celor de acasă că noi suntem puternici, să le arătăm părinților noștri că suntem cei mai tari și că aici nu-i ușor, e foarte greu!`. Ei bine, așa de jos cât eram acolo, așa am început să înflorim cu toții și am ajuns unde am ajuns. (…)

M-a ajutat, dar a fost dureros, adică, după trei luni și ceva să vezi o poză cu părinții tăi e emoționant.” a spus Andrei Krișan, finalistul Survivor, la FRESH by UNICA.

Cine este şi cu ce se ocupă Andrei Krişan de la Survivor România 2023? Ce trebuie să știe publicul despre el?

„Trebuie să știe că sunt o persoană foarte, foarte pozitivă. Îmi place să văd partea plină a paharului și sunt sociabil, îmi place foarte mult să cunosc oamenii și să discut chestii, idei, și să cunosc tot ce se întâmplă. Eu mă deschid, sunt ca o carte deschisă, îmi place să fac discuția asta, să cunosc și eu la fel oamenii cum mă cunosc ei pe mine.

Andrei Krișan: „Îmi place să văd partea plină a paharului”

Și că îmi place sportul, dar orice tip de sport, chiar dacă am fugit de maratoane și de alergări pe distanță lungă. Cam astea sunt, sportiv, sociabil, aș putea să spun că uneori funny, dar nu pun accent pe chestia asta.” s-a destăinuit Andrei Krișan la FRESH by UNICA.

Despre toate controversele în care a fost implicat la Survivor, războinicul Andrei Krișan vorbește deschis de la ora 20:00 la FRESH by UNICA.

FRESH by UNICA, miercuri, de la ora 20:00

Nu ratați Fresh by Unica, emisiunea online prezentată de Cristina Manea, în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe contul oficial de YouTube, pe pagina de Facebook UNICA.ro și pe site-ul nostru! Pe canalul Unica de YouTube puteți vedea toate edițiile emisiunii.

Până acum, Alina Sorescu și Paula Seling se află printre vedetele care și-au deschis sufletul la FRESH by UNICA. Ce declarații surprinzătoare a făcut și Tania Popa, dar și poveștile lui Marcel Pavel, precum și ale Andreei Ibacka sunt online.

Andreea Marin, Daniela Gyorfi, Alexandra Velniciuc, Cove, Andreea Bălan, Bella Santiago, Julia Chelaru, Paula Herlo, Carmen Brumă, Iulia Ionescu, Alexandra Ungureanu, Bianca Drăgușanu și Crina Abrudan s-au destăinuit la FRESH by UNICA.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton